Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

Ostatecznie wygrała Porta. :D

Wchodziły też w rachubę drzwi tej firmy http://www.drzwi.krakow.pl/drzwi_zewnetrzne_drewniane_dwuskrzydlowe.html. Naprawdę są cudne. Ale na drzwi wewnętrze nie przyjmują już zamówień, a na zewnętrzne czas oczekiwania 9 tyg. :o :( Niestety nie mogę sobie na to pozwolić. :-? Ale z Porty też jestem zadowolona, z tym tylko, że do wejściowych muszę trochę obniżyć i poszerzyć otwór. Ale to akurat jest do zrobienia. :D

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu ściany w salonie planuję w jasnych kolorach, czyli kremik. :D Nie wiem jeszcze , czy chcę aby obudowa komina się wyróżniała, czy nie. :roll: Jakoś nie za specjalnie umiem eksperymentować z kolorami. Ale mleczna czekolada nawet mi się spodobała. Nie za ciemna, nie za jasna.

A myślisz, że kolor obudowy można zrobić pod kolor dodatków? :roll:

W poprzednim domku miałam pomalowane ściany na "kremik" i cała obudowa kominka też na kremik a ta najważniejsza część kominkowa czyli dookoła wkładu była w kolorze bordowym (miał wyjść czekoladowo - rdzawy a wyszedł bordowy).Co prawda nie miałam bordowych dodatków ale moim zdaniem gdyby ył jakiś bordowy dywan, wazon czy doniczka to byłoby super.

Ciesze się, że prace się posuwają i czekam niecierpliwie na zdjęcia :lol:

cześć Edytko!

przepraszam że długo nie zaglądałam ale ostatnio tyle sie wydarzyło.. :o

oprócz tego że już mieszkamy w naszym domku (huuuuuraaa) i rozpakowujemy pudła, to w miedzyczasie wzieliśmy ślub 8)

podczas tygodnia miodowego (hihihi) montowaliśmy sobie gniazdka, zwoziliśmy graty, odwiedzaliśmy (wreszcie) sklepy o charakterze urządzeniowym ;) i jadaliśmy romantyczne kolacyjki przy kominku :lol:

Niestety na włościach nie mamy internetu i pewnie jeszcze długo mieć nie będziemy, wiec pozostaje tylko ten w pracy ;)

W każdym razie będe Cie odwiedzała jak tylko będzie to możliwe 8)

Apropo kominka, w tym roku nie robimy obudowy ponieważ jest na razie jedynym źródłem ciepła, gazidło ma być niebawem ale do końca nie wiadomo co i jak, mało tego sami go zamontowaliśmy, tak więc niestety nie mogłabym Ci pomóc :roll:

ale widze że świetnie sobie poradziłaś z tym tematem i tak trzymaj :D

Buziaki

Aga