Edmar70 24.09.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ostatecznie wygrała Porta. Wchodziły też w rachubę drzwi tej firmy http://www.drzwi.krakow.pl/drzwi_zewnetrzne_drewniane_dwuskrzydlowe.html. Naprawdę są cudne. Ale na drzwi wewnętrze nie przyjmują już zamówień, a na zewnętrzne czas oczekiwania 9 tyg. Niestety nie mogę sobie na to pozwolić. Ale z Porty też jestem zadowolona, z tym tylko, że do wejściowych muszę trochę obniżyć i poszerzyć otwór. Ale to akurat jest do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jak będziesz miała zamontowane to szybciutko wklejaj zdjęcia. Strasznie jestem ciekawa jak będą wyglądały A u mnie montaż pzrewidziany jest na 2 października. Poczekamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.09.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No pewnie, że wkleję, jakby mogło być inaczej. Z tym, że dopiero za jakieś 4,5 tygodni. Swoimi też się chyba pochwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.09.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Edytko, jak tylko będę je miała zamontowane to wkleję fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dobry wieczór, Edytko Co nowego u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.09.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry jakieś nowe foty som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No właśnie, som czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aniu ściany w salonie planuję w jasnych kolorach, czyli kremik. Nie wiem jeszcze , czy chcę aby obudowa komina się wyróżniała, czy nie. Jakoś nie za specjalnie umiem eksperymentować z kolorami. Ale mleczna czekolada nawet mi się spodobała. Nie za ciemna, nie za jasna. A myślisz, że kolor obudowy można zrobić pod kolor dodatków? W poprzednim domku miałam pomalowane ściany na "kremik" i cała obudowa kominka też na kremik a ta najważniejsza część kominkowa czyli dookoła wkładu była w kolorze bordowym (miał wyjść czekoladowo - rdzawy a wyszedł bordowy).Co prawda nie miałam bordowych dodatków ale moim zdaniem gdyby ył jakiś bordowy dywan, wazon czy doniczka to byłoby super. Ciesze się, że prace się posuwają i czekam niecierpliwie na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry dołączam do chóru czekającego na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.09.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 cześć Edytko! przepraszam że długo nie zaglądałam ale ostatnio tyle sie wydarzyło.. oprócz tego że już mieszkamy w naszym domku (huuuuuraaa) i rozpakowujemy pudła, to w miedzyczasie wzieliśmy ślub podczas tygodnia miodowego (hihihi) montowaliśmy sobie gniazdka, zwoziliśmy graty, odwiedzaliśmy (wreszcie) sklepy o charakterze urządzeniowym i jadaliśmy romantyczne kolacyjki przy kominku Niestety na włościach nie mamy internetu i pewnie jeszcze długo mieć nie będziemy, wiec pozostaje tylko ten w pracy W każdym razie będe Cie odwiedzała jak tylko będzie to możliwe Apropo kominka, w tym roku nie robimy obudowy ponieważ jest na razie jedynym źródłem ciepła, gazidło ma być niebawem ale do końca nie wiadomo co i jak, mało tego sami go zamontowaliśmy, tak więc niestety nie mogłabym Ci pomóc ale widze że świetnie sobie poradziłaś z tym tematem i tak trzymaj Buziaki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 aga gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Halo, halo Edyś zaczynam się niepokoić Co u Ciebie? Wyzdrowiałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.09.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Halo, halo Edyś zaczynam się niepokoić Co u Ciebie? Wyzdrowiałaś już? Aniu kochana wszystko u mnie wporzo. Wyjaśnienia w Twoim dzienniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.09.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ufff................no wreszcie jesteś Ale powiem Ci, że jak pisałam mojego poprzedniego posta to przeczuwałam, że dzisiaj wieczorkiem się pojawisz Idę do siebie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.09.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Aguś nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że już mieszkacie. Teraz pomalutku sobie będziecie wykańczać. Napewno jesteś w siódmym niebie. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. http://dl9.glitter-graphics.net/pub/694/694709mz5ry2noea.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry wieczór........ przyszłam z rewizytą sie przywitać i nadrobić zaległości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.09.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ooooo, jak miło Nituś. Miłej lektury. I proszę zagościć na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ooooo, jak miło Nituś. Miłej lektury. I proszę zagościć na stałe. już się zrobiło.....od teraz mam dostawać powiadomienia...więc już nic mi nie umknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Podejrzewam, że się lenisz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Podejrzewam, że się lenisz kochana Czy to do mnie??? Jeśli tak, to się nie zgadzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts