nitubaga 01.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień dobry.... kciałabym powiedzieć, że jest super, świeci słoneczko, jest cieplutko i jestem zdrowa....ale bym Was wszyskich we wszystkim okłamała.... pomarudzę ciut - czuję się fatalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Do Ciebie Słonko, do Ciebie Kompletnie nic nie robisz Obejrzałabym sobie fragment Wdzięczniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nituś znaczy się jesień Cię dopadła. Zdrówka dużo i szybkiego powrotu w pełni sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Do Ciebie Słonko, do Ciebie Kompletnie nic nie robisz Obejrzałabym sobie fragment Wdzięczniaka Nakrzyczała na mnie...buuuuu...będę płakać No co mam pokazać, k-g na skosach . Mało ciekawy widok i na dodatek wszystkim ogólnie znany. A poza tym bajzel taki w chałupie panuje, że aż mnie w dołku ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nituś znaczy się jesień Cię dopadła. Zdrówka dużo i szybkiego powrotu w pełni sił. Dzięki wielkie........ wiesz ja wiem, ze jesień i te rzeczy, ale taka pogoda jest gdzieś w listopadzie, a nie już teraz... przecie tak nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.10.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Dzięki za życzonka Kochana A jeśli chodzi o bajzel to ja do tej pory dostaje białej gorączki, mimo że staram się utrzymywać jako tako ład Nawet po przeprowadzeniu się nie ma lekko No ale nic to damy rade Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Spotkanie z panem kominkowym bardzo udane. Facet ma świra na tym punkcie. Nawet jakąś książkę o kominkach napisał, fiufiufiu... Pan mi się spodobał i jego wycena też. Umowa podpisana, wchodzi ok. 10 października. A kominek zaciągnęłam z inspiracji Glamourmum (dzięki Glamurku) i będzie wyglądał tak, tylko w innych kolorach. http://images44.fotosik.pl/9/4b34f9ec1ecaf3fa.jpg ciesze się,że moja skromna osoba sie do czegoś przydała. Czekam tylko na zdjęcia już wykonanego. Ja wybrałam nr. 4 ale naturalnie w innych kolorkach. Nie umiem juz żyć bez czytania i uczestniczenia w budowach innych.... więc taraaannnn wracam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.10.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień doberek.... Nowy tydzień przed nami... Edyś ( ale sie spouchwalam.. ) na ile wycenili ci ten kominek...jestem ciekawa.... bo nie wiem, czy jednak na ten sam się nie skuszę. Ten kominek który wybrałam zajmie mi bardzo dużo miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry..... a te kominki to gdzie znajdę hm...? bo tez właśnie mam to na tapecie, ale jakoś jeszcze szukam inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.10.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Heloł!!! Glamurku wycena moja wynosi 7.500 zł. Cena obejmuje wkład, materiał i robociznę. Uważam, że absolutnie nie zostałam obdarta z ostatniego grosza. Doszłam do wniosku, że z kamienia będzie tylko ta podstawa (półka), a obudowa z gresu polerowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.10.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry..... a te kominki to gdzie znajdę hm...? bo tez właśnie mam to na tapecie, ale jakoś jeszcze szukam inspiracji... Kominki ze strony kominki.net, chyba z tej samej co Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry..... a te kominki to gdzie znajdę hm...? bo tez właśnie mam to na tapecie, ale jakoś jeszcze szukam inspiracji... Kominki ze strony kominki.net, chyba z tej samej co Twoje. aaaaaaaaa tam to ja już byłam i już nawet nie pamiętam ile razy...myślałam, ze może ktoś coś nowego znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.10.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Heloł!!! Glamurku wycena moja wynosi 7.500 zł. Cena obejmuje wkład, materiał i robociznę. Uważam, że absolutnie nie zostałam obdarta z ostatniego grosza. Doszłam do wniosku, że z kamienia będzie tylko ta podstawa (półka), a obudowa z gresu polerowanego. Cena do przyjęcia, bardzo rozsądna..... A w nowej aranżacji, tez będzie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.10.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cena do przyjęcia, bardzo rozsądna..... A w nowej aranżacji, tez będzie ładnie... Mam taką nadzieję, tym bardziej, że sam wygląd się nie zmieni, tylko materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A na jaki? - że zapytam dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dobry Nituś A ...wymyśliłam se na półeczkę granit, w dwóch diametralnie różniących się kolorach Pierwszy to Stare Gate http://www.akropol.pl/gfx/akropol/pl/default_galerie/43/1/1/447688924.jpg A drugi: Tuscan Sanset http://www.akropol.pl/gfx/akropol/pl/default_galerie/43/1/1/778162441.jpg Oba granity mi sie podobają i będą mi pasować do całej reszty. A na jaki padnie wybór, to będzie zależało o tego, który z nich uda mi się lub mojemu wykonawcy zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 a co myślicie o takim marmurze z Turcji...??? hmmm, sama nie wiem, co o nim myśleć.... z jednej strony jest piękny, z charakterem...a z drugiej strony przerażają mnie te pionowe i poziome użylenia http://images34.fotosik.pl/375/b99846ba21ae24cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dobry Nituś A ...wymyśliłam se na półeczkę granit, w dwóch diametralnie różniących się kolorach Pierwszy to Stare Gate http://www.akropol.pl/gfx/akropol/pl/default_galerie/43/1/1/447688924.jpg A drugi: Tuscan Sanset http://www.akropol.pl/gfx/akropol/pl/default_galerie/43/1/1/778162441.jpg Oba granity mi sie podobają i będą mi pasować do całej reszty. A na jaki padnie wybór, to będzie zależało o tego, który z nich uda mi się lub mojemu wykonawcy zdobyć. ja nie wiem w jakich dokładnie kolorach będzie salon, ale dla mnie ten pierwszy jest piękniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.10.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kasiu ten pierwszy to mój faworyt. Jest jakby z kosmosu jak się na niego patrzy. Naprawdę przyciąga wzrok. Jak narazie czekam na wieści od dwóch kamieniarzy, czy taki są w stanie mi sprowadzić. Stempelku mam takie same odczucia co Ty. Mnie też trochę przerażają te żyłki. Choć na takim małym kawałku może po prostu nie wyglądać tak dobrze jak na dużej tafli. Być może wcale nie jest taki dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Pikne te granity Oba dwa Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts