Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

No faktycznie, niska nie jesteś :lol:

Nawet momentami miałam przy Tobie kompleksy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A lodóweczka fajna, choc ja osobiście jestem przeciwna lodówkom do zabudowy (dla mnie za małe są), choć jak druga lodówka będzie w pom. gosp. to ja się zgadzam :wink: (jakby mnie ktoś o zdanie pytał :wink: ). Sprawdź tylko czy dno szuflad w zamrażalniku jest pełne,z plastiku, czy to są kratki - raszki??????

A płyta jaka będzie??

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do momentu kiedy jeszcze nie robiłam projektu kuchni, też byłam pewna, że będzie lodówka wolnostojąca. Ale rzeczywistośc była inna. Taka wielka lodówka po prostu nie zmieściłaby się. :roll: :( Siłą rzeczy padło na zabudowę. Ale mam przecież jeszcze jedną lodówkę. :lol:

Płyta będzie gazowa...o taka. :D

http://www.agdexpert.pl/plyty-gazowe-s-wlasnym-sterowanim/whirlpool-akm-441-nb

Edmar ale numer - mamy urodziny w tym samym dniu ;) Wszystkiego najlepszego :)

Pięknie posuwają się prace w Waszym domu :D

Ładny kominek wybrałaś ... u nas raczej będzie w kącie.

No i mamy w końcu załatwioną całą papierologię, do tego okazało się że po naszej stronie wsi jest możliwość przyłączenia gazu, więc ogromny koszt z jakim wiązała się pompa ciepła odpada :lol:

Kolejną dobrą wiadomością jest to, że mamy wykonawcę - będzie to mój wujo z firmą, więc tym bardziej się cieszę - mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało ... planujemy rozpocząć wczesną wiosną, lub nawet w lutym jak pogoda pozwoli ... dyskutujemy na temat zrobienia zera jeszcze w tym roku, ale boimy się, że nie zdążymy przed śniegami ... no ale w sumie w 5 chłopa powinni się raz dwa uwinąć.

Tak więc happy jest bardzo :lol:

ps:

Jesteście w weekend w domu ? :D

Aaaa........zapomniałam dodać, że dostarczono mi dzisiaj sprzęt AGD. :D

Wszystko jest bez sastrzeżeń, bardzo mi się podoba, a na płytę gazową nie mogę się wręcz napatrzeć, jest cudna i oczywiście wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciu. :D

Zmieniłam też kamień na obudowę kominka ze Star Galaxy na Asterix. Nie moge tylko znaleć go w necie. :(

Jesteśmy w łikend w domu, z małymi przerwami. :lol: :D

Chcecie wpaść? Kiedy i o której? :D

Bardzo chcemy :D w końcu weekend w domu więc trzeba to wykorzystać ;) - nie wiadomo kiedy się zdarzy kolejny .

Najlepiej nam pasuje w niedzielę, w godzinach popołudniowych (czyt. po 12tej do 18tej).

Czujcie się zaproszeni. :D

Podaj może konkretną godzinę.

Edyś

ta lodówka działa jak każda lodówka tylko jest do zabudowy jako szuflady pod blatem. Z zewnątrz wygląda jak normalna szafka z szufladami. Można tam trzymać zarówno napoje jak i warzywa i owoce.

A ten Asterix to jaki kolor?

Efilko,

rozwiązanie z taką lodówką jest niesamowite. Jakby moja kuchnia miała 16 m2 naprzykład, a nie 9, to mogłabym się skusić na takie cudeńko. A tak to ratuje mnie druga lodówka w pom gosp. :D

A co do Asterixa, to on jest czarny Jak Star Galaxy, z dużą iloścą jakby rozlanej masy srebra. :o Pięknie się błyszczy nawet bez specjalnego oświetlenia.