bobowa budowniczowa 15.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No faktycznie, niska nie jesteś Nawet momentami miałam przy Tobie kompleksy A lodóweczka fajna, choc ja osobiście jestem przeciwna lodówkom do zabudowy (dla mnie za małe są), choć jak druga lodówka będzie w pom. gosp. to ja się zgadzam (jakby mnie ktoś o zdanie pytał ). Sprawdź tylko czy dno szuflad w zamrażalniku jest pełne,z plastiku, czy to są kratki - raszki?????? A płyta jaka będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.10.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Do momentu kiedy jeszcze nie robiłam projektu kuchni, też byłam pewna, że będzie lodówka wolnostojąca. Ale rzeczywistośc była inna. Taka wielka lodówka po prostu nie zmieściłaby się. Siłą rzeczy padło na zabudowę. Ale mam przecież jeszcze jedną lodówkę. Płyta będzie gazowa...o taka. http://www.agdexpert.pl/plyty-gazowe-s-wlasnym-sterowanim/whirlpool-akm-441-nb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No tak, tak jak mówiłaś - marzenia swoje, a życie swoje A płyta fajna, nie chciałaś ceramicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 a ja powiększę sobie pojemność lodówki w ten sposób: http://arch.blox.pl/resource/ikea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 16.10.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Edmar ale numer - mamy urodziny w tym samym dniu Wszystkiego najlepszego Pięknie posuwają się prace w Waszym domu Ładny kominek wybrałaś ... u nas raczej będzie w kącie. No i mamy w końcu załatwioną całą papierologię, do tego okazało się że po naszej stronie wsi jest możliwość przyłączenia gazu, więc ogromny koszt z jakim wiązała się pompa ciepła odpada Kolejną dobrą wiadomością jest to, że mamy wykonawcę - będzie to mój wujo z firmą, więc tym bardziej się cieszę - mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało ... planujemy rozpocząć wczesną wiosną, lub nawet w lutym jak pogoda pozwoli ... dyskutujemy na temat zrobienia zera jeszcze w tym roku, ale boimy się, że nie zdążymy przed śniegami ... no ale w sumie w 5 chłopa powinni się raz dwa uwinąć. Tak więc happy jest bardzo ps: Jesteście w weekend w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No tak, tak jak mówiłaś - marzenia swoje, a życie swoje A płyta fajna, nie chciałaś ceramicznej Ależ ona jest ceramiczna...tylko, że gazowa. Czesiulek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 a ja powiększę sobie pojemność lodówki w ten sposób: http://arch.blox.pl/resource/ikea.jpg Efilko to jest świetny pomysł. Co prawda nie wiem jak to działa ale jest fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Mulka w takim razie życzę Ci rychłego zamieszkania we Wdzięczniaku. I gratuluję zakończenia walki z papierami. Jesteśmy w łikend w domu, z małymi przerwami. Chcecie wpaść? Kiedy i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Pokażę jeszcze jak dziś już zmienił swój wygląd kominek http://images47.fotosik.pl/20/cc37933881588772.jpg http://images44.fotosik.pl/20/86760f7b793c62b9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 16.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jesteśmy w łikend w domu, z małymi przerwami. Chcecie wpaść? Kiedy i o której? Bardzo chcemy w końcu weekend w domu więc trzeba to wykorzystać - nie wiadomo kiedy się zdarzy kolejny . Najlepiej nam pasuje w niedzielę, w godzinach popołudniowych (czyt. po 12tej do 18tej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Aaaa........zapomniałam dodać, że dostarczono mi dzisiaj sprzęt AGD. Wszystko jest bez sastrzeżeń, bardzo mi się podoba, a na płytę gazową nie mogę się wręcz napatrzeć, jest cudna i oczywiście wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciu. Zmieniłam też kamień na obudowę kominka ze Star Galaxy na Asterix. Nie moge tylko znaleć go w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jesteśmy w łikend w domu, z małymi przerwami. Chcecie wpaść? Kiedy i o której? Bardzo chcemy w końcu weekend w domu więc trzeba to wykorzystać - nie wiadomo kiedy się zdarzy kolejny . Najlepiej nam pasuje w niedzielę, w godzinach popołudniowych (czyt. po 12tej do 18tej). Czujcie się zaproszeni. Podaj może konkretną godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 16.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 13ta ... może być ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 13ta ... może być ???? Mooooooożeeeeee Wiecie jak dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 16.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Do Milanówka to wiemy ... ale gdzie dalej ?... wyślij może namiary na priva - ja Ci wyślę swój numer kom. w razie jakby Wam coś wypadło edit: numer poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.10.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Do Milanówka to wiemy ... ale gdzie dalej ... wyślij może namiary na priva - ja Ci wyślę swój numer kom. w razie jakby Wam coś wypadło Wyślij, to do Ciebie zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Edmarciu, ja spóźnione, ale bardzo szczere życzenia mam dla Ciebie!!!! Oby Wdzięczny odwdzięczył się szybko spokojem i miłością http://www.uta.com.pl/pejzaz_i_kwiaty/08_roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Edyś ta lodówka działa jak każda lodówka tylko jest do zabudowy jako szuflady pod blatem. Z zewnątrz wygląda jak normalna szafka z szufladami. Można tam trzymać zarówno napoje jak i warzywa i owoce. A ten Asterix to jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.10.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Braza dziękuję bardzo za milusie życzenia. Już teraz wiem, że Wdzięczny tylko czeka, aby mi oddać swoją wdzięczność za to, że go wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.10.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Edyś ta lodówka działa jak każda lodówka tylko jest do zabudowy jako szuflady pod blatem. Z zewnątrz wygląda jak normalna szafka z szufladami. Można tam trzymać zarówno napoje jak i warzywa i owoce. A ten Asterix to jaki kolor? Efilko, rozwiązanie z taką lodówką jest niesamowite. Jakby moja kuchnia miała 16 m2 naprzykład, a nie 9, to mogłabym się skusić na takie cudeńko. A tak to ratuje mnie druga lodówka w pom gosp. A co do Asterixa, to on jest czarny Jak Star Galaxy, z dużą iloścą jakby rozlanej masy srebra. Pięknie się błyszczy nawet bez specjalnego oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts