Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No nie................a kiedy będzie na pewno wiadomo?

Ja cały czas trzymam kciuki :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu pewna jest tylko śmierć i podatki. :roll: :lol:

Prawda jest taka, że od piątku nie było u mamy żadnego lekarza. :o :x

A pielęgniarki więdza jeszcze mniej niż my. :roll:

A żeby było jeszcze śmieszniej mama do godz. 16 nic nie jadła, bo przecież miała mieć zabieg. :x Ale w końcu zrobiła lekuchną awanturę i dostała odrobinę zupy. :x

No nie................a kiedy będzie na pewno wiadomo?

Ja cały czas trzymam kciuki :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu pewna jest tylko śmierć i podatki. :roll: :lol:

Prawda jest taka, że od piątku nie było u mamy żadnego lekarza. :o :x

A pielęgniarki więdza jeszcze mniej niż my. :roll:

A żeby było jeszcze śmieszniej mama do godz. 16 nic nie jadła, bo przecież miała mieć zabieg. :x Ale w końcu zrobiła lekuchną awanturę i dostała odrobinę zupy. :x

Ja pierdykam :evil:

No brak słów :evil:

Ale jutro trzymam kciuki i proszę o sygnał kiedy puścić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć Aniu! :D

Jeszcze o godz. 11 mama leżała na oddziale. Miała czekać, bo właśnie od rana przenosili jakiś sprzęt. :o Teraz nic nie wiem, bo nie odbiera tel. I nie wiem, czy jest w trakcie zabiegu, czy rozładował się jej telefon. :roll: Ale niedługo coś się dowiem, bo siostra jest już w drodze do szpitala.

jestem i ja.....

i z progu się pytam o Mamę? mam nadzieję, że zabieg doszedł do skutku ... co z naszą służbą zdrowia niestety nie jest oczywiste....

Edyś i jak? wiadomo coś?

pamiętaj, jak Ty za mnie wczoraj, tak ja dziś za Ciebie i Mamę trzymam kciukasy - mocno...

Kasieńko jesteś kochana. :D

Sama wiesz najlepiej, że takie wsparcie, chociaży wirtualne, jest niezmiernie potrzebne. Bardzo Ci dziękuję. :D

Nie mam niestety dobrych wieści. Do zabiegu nie doszło. :-?

Akurat dzisiaj ponoć sprowadzili nowy sprzęt i lekarze muszą się z nim zapoznać.

Taka wersja wydarzeń została przekazana pacjentom. Ale dopiero przed obiadem, i mama znów do tej pory leżała głodna. :x

Zabieg ponoć jutro, ale tego to chyba sam Najwyższy nie wie. :roll:

No to wykrakałam :o

Kochana może to i lepiej, co?

Nowy sprzęt to zawsze dobre wieści, no nie? no tak.

Szkoda tylko Mamy, jej nerwów i Twoich nerwów. ALe jak już jutro będzie zabieg - to wszystko się wyjaśni i Mama zdrowa będzie - czego mocno życzę.... i Ty w końcu spokojniejsza będziesz... ja co prawda nie wiem o jaki zabieg chodzi i nie wypytuję, ale najważniejsze by się odbył i sprawił by Mama wyszła szybko wyzdrowiała...

:wink: jeszcze troszke, jeszcze tylko jutro....

Kasiu,

nowy sprzęt, napewno zwiastuje same pozytywy, ale mama jest juz przerażona, że lekarze nie umieja posługiwać się tym sprzętem i że na nej będą go testować. Poza tym płacze dzisiaj cały dzień i odmawia posiłków. :(

Aniu,

ja też dzisiaj robię wielkie :o :o :o

To niemożliwe, żeby wcześniej nic nie wiedzieli o nowej dostawie sprzętu. :roll: To takie głupie gadanie.

Monia,

polska służba zdrowia daje wiele do życzenia. Jest w opłakanym stanie.

A więcej o tym wiemy, kiedy sami zaczynamy sie leczyć, i dotyka nas to osobiście. Nie wspomnę już o samym szpitalu, który wygląda ja z poprzedniej epoki. :roll: