nitubaga 24.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 cze efilo... ja tez tu zaglądam, ale na razie cisza... więc może jednak dziś się zabieg odbył. Pewnie po południu się czegoś dowiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 najgorszy ten stres. zwłaszcza przy zamieszaniu z nowym sprzętem. oby już było po bo takie czekanie jest deprymujące delikatnie rzecz ujmując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 25.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Jest sobota więc mam sekundkę w pracy i nadrabiam czytanie. Edytko, w głowie mi się nie mieści co to za porządki w tym szpitalu . Ale tak jak pozostali trzymam kciukasy za powodzenie zabiegu i prędziuchny powrót mamy do zdrowia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 25.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Jest sobota więc mam sekundkę w pracy i nadrabiam czytanie. Edytko, w głowie mi się nie mieści co to za porządki w tym szpitalu . Ale tak jak pozostali trzymam kciukasy za powodzenie zabiegu i prędziuchny powrót mamy do zdrowia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.10.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie. Jutro ponoć ma nastąpić ten dzień. Zabieg ma się odbyć na nowym sprzęcie i na nowej sali. Mam nadzieję, że to wróży pomyślne zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Edytko, z niecierpliwością czekam na wiadomości.Mam nadzieję, ze wszystko bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Cześć, Edytko. Ściskam mocno kciuki za powodzenie Będzie dobrze, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.10.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzięki dziewczyny. Ja jakoś się trzymam, umiem sobie niektóre rzeczy wytłumaczyć. Ale z mamą jest niestety dużo gorzej. Ma złe samopoczucie, wiecznie popłakuje, skoczyło jej ciśnienie, i aby tego było mało, lekarz powiedział jej, że u niej będzie to dość skomplikowany zabieg. No i tym już ją dobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzięki dziewczyny. Ja jakoś się trzymam, umiem sobie niektóre rzeczy wytłumaczyć. Ale z mamą jest niestety dużo gorzej. Ma złe samopoczucie, wiecznie popłakuje, skoczyło jej ciśnienie, i aby tego było mało, lekarz powiedział jej, że u niej będzie to dość skomplikowany zabieg. No i tym już ją dobił. Edyś jak mi smutno Wyobrażam sobie co teraz przeżywasz i co przeżywa Twoja mama Mam nadzieję, że jutro wszystko pójdzie dobrze i w każdy kolejny dzień będzie lepszy Życzę Wam dużo wytrwałości i siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Jejku jak to dłuuugo trwa... to tylko w NASZEJ służbie zdrowia jest możliwe. Edyś bądz silna.... Ważne momenty przed Wami... ja czuję ,że wszystko dobrze się skończy...pomimo tych opóżnień...... Jutro nie zajrzę, ale będę we wtorek i mam nadzieję,że juz będa lepsze wiadomości..... W związku z tym,że jutro czeka mnie dłuuuga trasa...Lubin, Legnica, Wrocław - życzę wszystkim miłego poniedziałku... i Edyś... cały czas trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Edytko, wspieram Cię duchowo!!!! Pozdrowienia dla Mamy i ... niech będzie dobrej myśli!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ja też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.10.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Wiadomo już coś Ledwo piszę bo kciuki mam zaciśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.10.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Edytko, co z mamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Pewnie Edyś teraz nie ma głowy do wchodzenia na forum o budownictwie. I nic a nic jej sie nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.10.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam wspaniałą grupę wsparcia!!! Już jest po wszystkim .......nareszcie. Co prawda do zabiegu doszło dopiero po 18, ale już mamy to za sobą i co najważniejsze wszystko poszło znakomicie. Mam czuje sie bardzo obolała, ale trzyma się dzielnie. Mówi, że teraz to już wytrzyma i cieszy się, że w końcu się doczekała. Teraz z każdym dniem będzie coraz lepiej i ból będzie pomalutku ustępował. Formalnie kamień spadł mi z serca, choż teraz ja to piszę to cała się trzęsę. Uffff........ jak dobrze ... Dziękuję za Wasze dobre http://yatoya1.blox.pl/resource/serce_ze_lzami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Uff, całę szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Edytko, jak się cieszę, ze juz po Nareszcie odetchniecie Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu dla mamy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 witam!! lekko nie w temacie jestem, bo zaglądam tu pierwszy raz ale duuużo zdrówka dla mamy i szybkiego powrotu do pełni sił!! oblookałam stronę 21 i nacieszyłam oko niesamowicie doczytałam nawet, że to dokładnie ten kolor, który chcę zamówić!! utwierdziłam się w przekonani, że go chcę -ten i tylko ten!! piekny dom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts