Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki dziewczyny. :D

Ja jakoś się trzymam, umiem sobie niektóre rzeczy wytłumaczyć. Ale z mamą jest niestety dużo gorzej. :( Ma złe samopoczucie, wiecznie popłakuje, skoczyło jej ciśnienie, i aby tego było mało, lekarz powiedział jej, że u niej będzie to dość skomplikowany zabieg. :o :evil: No i tym już ją dobił. :-?

Dzięki dziewczyny. :D

Ja jakoś się trzymam, umiem sobie niektóre rzeczy wytłumaczyć. Ale z mamą jest niestety dużo gorzej. :( Ma złe samopoczucie, wiecznie popłakuje, skoczyło jej ciśnienie, i aby tego było mało, lekarz powiedział jej, że u niej będzie to dość skomplikowany zabieg. :o :evil: No i tym już ją dobił. :-?

Edyś jak mi smutno :cry:

Wyobrażam sobie co teraz przeżywasz i co przeżywa Twoja mama :cry:

Mam nadzieję, że jutro wszystko pójdzie dobrze i w każdy kolejny dzień będzie lepszy :lol:

Życzę Wam dużo wytrwałości i siły :D

Jejku jak to dłuuugo trwa... to tylko w NASZEJ służbie zdrowia jest możliwe.

Edyś bądz silna.... Ważne momenty przed Wami... ja czuję ,że wszystko dobrze się skończy...pomimo tych opóżnień......

Jutro nie zajrzę, ale będę we wtorek i mam nadzieję,że juz będa lepsze wiadomości.....

W związku z tym,że jutro czeka mnie dłuuuga trasa...Lubin, Legnica, Wrocław - życzę wszystkim miłego poniedziałku... i Edyś... cały czas trzymam kciuki...:)

Witam wspaniałą grupę wsparcia!!! :D

Już jest po wszystkim .......nareszcie.

Co prawda do zabiegu doszło dopiero po 18, ale już mamy to za sobą i co najważniejsze wszystko poszło znakomicie. :D Mam czuje sie bardzo obolała, ale trzyma się dzielnie. Mówi, że teraz to już wytrzyma i cieszy się, że w końcu się doczekała. Teraz z każdym dniem będzie coraz lepiej i ból będzie pomalutku ustępował. Formalnie kamień spadł mi z serca, choż teraz ja to piszę to cała się trzęsę. Uffff........ jak dobrze ... :D

Dziękuję za Wasze dobre http://yatoya1.blox.pl/resource/serce_ze_lzami.jpg

witam!! lekko nie w temacie jestem, bo zaglądam tu pierwszy raz :oops: ale duuużo zdrówka dla mamy i szybkiego powrotu do pełni sił!! :D :D :D

oblookałam stronę 21 :wink: i nacieszyłam oko niesamowicie :D doczytałam nawet, że to dokładnie ten kolor, który chcę zamówić!! utwierdziłam się w przekonani, że go chcę -ten i tylko ten!!

piekny dom!!