efilo 27.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Edyś baaaardzo się cieszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witanko.... no to skoro z mamą juz lepiej z czego bardzo się cieszymy - to zapraszam na małe conieco.... http://images34.fotosik.pl/367/df260029c653d478.jpg jak braknie to u mnie też takie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.10.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ale pyszności z rana Dzień dobry Jak zdrówko mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.10.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Witajcie moje Drogie !!! Mama wciąż nie do końca w pełni sił, ale to niestety po takim zabiegu tak wygląda. Nie może się swobodnie poruszać, bo lewą rękę ma usztywnioną, więc trochę jak mała kaleka, ale już niedługo. Nitusiu jakby mama zobaczyła te faworki, to pochłonęłaby je migusiem. Bardzo je lubi. Już dziękuję w jej imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.10.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam!! lekko nie w temacie jestem, bo zaglądam tu pierwszy raz ale duuużo zdrówka dla mamy i szybkiego powrotu do pełni sił!! oblookałam stronę 21 i nacieszyłam oko niesamowicie doczytałam nawet, że to dokładnie ten kolor, który chcę zamówić!! utwierdziłam się w przekonani, że go chcę -ten i tylko ten!! piekny dom!! Okna są naprawdę godne uwagi. Kolor mają taki...jakby to powiedzieć... uniwersalny, że będą ładnie się komponować z meblami i podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Noooooooo........nareszcie...........dobre wieści Mamie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie należy sę odpoczynek, także masz ode mnie tydzień urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.10.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Noooooooo........nareszcie...........dobre wieści Mamie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie należy sę odpoczynek, także masz ode mnie tydzień urlopu Ooooo........dzięki Anuś. Ale to nie znaczy chyba, że przez tydzień mam na FM nie wchodzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Noooooooo........nareszcie...........dobre wieści Mamie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie należy sę odpoczynek, także masz ode mnie tydzień urlopu Ooooo........dzięki Anuś. Ale to nie znaczy chyba, że przez tydzień mam na FM nie wchodzić??? nie.... to znaczy, że masz przez tydzień tylko tu siedzieć dobry wieczór.... ciesze się że z mama lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.10.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dobrze, że wszystko idzie we właściwym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No proszę , proszę....nie ma mnie 2 dni i od razu omijają mnie wspaniałe wiadomośc. Edmarku - dla mamy szybkiego powrotu do zdrowia...a dla Ciebie sporo wypoczynku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 przebrnęłam mniej więcej przez gąszcz komentarzy nieczytanych i teraz muszę odpocząć kominek - niemogę się doczekać finału zapowiada się super okienka miodzio ale ich klamki s a jeszcze ładniejsze aaaaaaa proszę zdjęcia kominka bez pupy pana kominkowego bo mnie rozprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Noooooooo........nareszcie...........dobre wieści Mamie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie należy sę odpoczynek, także masz ode mnie tydzień urlopu Ooooo........dzięki Anuś. Ale to nie znaczy chyba, że przez tydzień mam na FM nie wchodzić??? nie.... to znaczy, że masz przez tydzień tylko tu siedzieć dobry wieczór.... ciesze się że z mama lepiej. No właśnie tak jak Nitu mówi A urlopik masz od pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 przebrnęłam mniej więcej przez gąszcz komentarzy nieczytanych i teraz muszę odpocząć kominek - niemogę się doczekać finału zapowiada się super okienka miodzio ale ich klamki s a jeszcze ładniejsze aaaaaaa proszę zdjęcia kominka bez pupy pana kominkowego bo mnie rozprasza Najs tu si ju Oby częściej. Aniu jak Ty już coś powiesz...tffffuuu...napiszesz...to ja wymiękam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Heloł I ja się cieszę że z mamą wszystko dobrze i że w końcu operacja się odbyła. Dużo dużo zdrówka dla Mamy Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzięki Romku! Jak zwykle przekażę jej wszystkie życzenia. Nie powiem, będzie bardzo zadowolona, że jej osoba wzbudza takie emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Urocza mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A ja się chciałam grzecznie zapytać czy mam już wyszła i jak się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Możliwe, że dzisiaj wyszła, bo Edytki długo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Psieplasiam za brak info. Mama od wczoraj jest w domu. Jeszcze jest bardzo obolała, ale dużo chodzi, a nawet była z tatą na zakupach. Powiedzmy, że musiała. Ale to już insza inszość. Taka jest, nic nie powie, a potem narzeka, że ją coś boli. Nie mniej jednak wszysto ma się ku dobremu. Nawet humorek dopisuje. Po prostu jest przeszczęśliwa, że opóściła szpitalne mury. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Bardzo sie cieszę, że pomimo tych problemów z operacją wszystko dobrze sie skończyło.... Ale mając takie wsparcie...nie mogło być INACZEJ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts