magi 01.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Paskudo specjalnie go ukrywałaś śliczny Ania to wszystko ładnie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Piękny kominek. Podziwiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Piękny kominek....Super ,że znalazłaś chwilkę wolna i cyknęlaś kilka zdjęć, żeby sie z nami podzielić tym cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.11.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Hejeczka! Fajnie, że kominek się podoba. Miło jest czytać takie zachwyty. Dziekuję! Aniu na zdjęciach faktycznie przebija kolor zielony. Choć nie mam pojęcia dlaczego. W ogóle z zielonym nie ma nic wspólnego. Gdzieniegdzie można dopatrzeć się odrobiny brązu...ale zielony Generalnie przeważa kolor czarny, z dużą ilością srebrzystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Powiedz z czego jest zrobiona ta jasna czesc kominka?? Oblozone jest plytkami?? To jest cos podobnego do tego co planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 o rzesz ty w morde,zatkało mnie.Sliczny kominek. Ja tez mam sie czym pochwalić, w końcu jestem na półmetku z dachem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Powiedz z czego jest zrobiona ta jasna czesc kominka?? Oblozone jest plytkami?? To jest cos podobnego do tego co planuje To chińszczyzna ...glazura polerowana Royal Celeste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 o rzesz ty w morde,zatkało mnie.Sliczny kominek. Ja tez mam sie czym pochwalić, w końcu jestem na półmetku z dachem.. Andzia mam nadzieję, że już Cię odetkało. Wielkie dziękaski! Idę do dzienniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 03.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam i mam pytanie do osób które już zakończyły sprawę ogrzewania a mianowicie jaki piec gazowy państwo wybrali jednofunkcyjny czy dwu , o jakiej mocy i z jakim zasobnikiem i z jakiej firmy bo na rynku jest ich wiele bardzo proszę o radę i pomoc w tym temacie.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kominek juz pochwaliłam... teraz czas juz pokazać znów coś pięknego... co byśmy mogły znów się rozpływać.... czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam i mam pytanie do osób które już zakończyły sprawę ogrzewania a mianowicie jaki piec gazowy państwo wybrali jednofunkcyjny czy dwu , o jakiej mocy i z jakim zasobnikiem i z jakiej firmy bo na rynku jest ich wiele bardzo proszę o radę i pomoc w tym temacie.Z góry dziękuję. proponuję zapytac tu http://forum.muratordom.pl/wzorem-grzeska-kotly-i-nie-tylko-w-dobrych-cenach,t46373-600.htm lub tu http://forum.muratordom.pl/hydraulik-do-uslug,t7285.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 03.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Edytko dawno u Ciebie nie byłam A tyle sie dzieje.. Przede wszystkim zdrowia mamie życze! i gratuluje przepięknego kominka! Jest boski!! w moim stylu Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 śliczny ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witam i mam pytanie do osób które już zakończyły sprawę ogrzewania a mianowicie jaki piec gazowy państwo wybrali jednofunkcyjny czy dwu , o jakiej mocy i z jakim zasobnikiem i z jakiej firmy bo na rynku jest ich wiele bardzo proszę o radę i pomoc w tym temacie.Z góry dziękuję. Za wiele nie pomogę, ponieważ jeszcze nie do końca zdecydowałam. Przymierzam się do pieca jednofunkcyjnego z zasobnikiem firmy TERMET. Ale to nie jest jeszcze przesądzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Aguś, Moniko dziękaski za komplimenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 kominek cudo tylko z balansem bieli coś Ci nie wyszło stąd ten zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 taki lepszy? http://images49.fotosik.pl/26/4b1e4cae3be25079.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No pewnie, że lepszy ... wręcz idealny... super!!! dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Do ideału to pewnie mu daleko. Nie dość ze nie widziałam oryginału to w dodatku monitory przekłamują. No ale przynajmniej już się tak nie kojarzy z trawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Przyszłem się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts