andzik.78 11.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No ,no braza, Ty firmę zakładaj z projektowaniem , talent marnujesz!!!! Prawda Edmar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Będę tu często zaglądać i kibicować Jagoda witam w moich skromnych progach. Zaglądaj i kibicuj ile wlezie, bo to mi potrzebne teraz jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No ,no braza, Ty firmę zakładaj z projektowaniem , talent marnujesz!!!! Prawda Edmar? Prawda, prawda... A Brazunia to ma jeszcze wiele innych talentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Może i mam inne talenty, o jednym wiem na pewno - talent do wściekania się na córunię, jak zaczyna szkołę olewać Dzięki dziewczyny! Edmar pobawiłam się trochę z tą spiżarką i coś wyszło Przerzucę na Fotosika i wkleję ze dwa zdjątka tego, co wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Coś takiego mi wyszło, ale mam zamiar jeszcze pokombinowaćhttp://images29.fotosik.pl/111/fa5963567177e19fm.jpg http://images28.fotosik.pl/111/b306da2062efeb9fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Braza kombinuj. kombinuj... bo coraz lepsze wersje tworzysz. Z tego co teraz zaprojektowałaś, wyszłedł najbardziej optymalny rezultat bynajmniej mi przypadł do gustu. A myślałaś może o takim stoliczku a'la barowy, na jednej nóżce, a przy nim okrągłe taborety. Wtedy zrobiłoby się jeszcze więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 I owszem myślałam, ale taki barowy stoliczek pasuje mi bardziej do, nazwijmy to, nowoczesnej kuchni, a ja na poważnie myślę o klasycznej - kolor mnie jeszcze pognębia, bo nie wiem czy jasna czy ciemna. A poza tym stół, to stół, nawet nieduży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam, świetne aranżacje Braza Mnie się podoba najbardziej wersja pierwsza , mam teraz małą kuchnie, no może nie mała bo ma tez 9m2 ale cierpię na klasyczny brak miejsca produkcyjnego mam jeden mały blat i stół i ni jak nie idzie sie ruszyć jeśli chce coś więcej zrobić. Dlatego preferuje kuchnie z jak największą powierzchnia blatów. Niestety co do kolorów to się nie wypowiem bo nadal widzę na zielono A skąd będzie wejście do kuchni u ciebie Edmar i Braza ???????? Z wiatrołapu???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Nie Skorpionku wejście do kuchni jest z salonu - orginalnie wg projektu, i ja tak zostawię, nie wiem jak Edytka Ta kuchnia też nie jest duża 365x268 ale jak widać ustawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A skąd będzie wejście do kuchni u ciebie Edmar i Braza ???????? Z wiatrołapu???????? Wejście do kuchni będę miała tak jak jest w projekcie ( u Brazy chyba też). Mogłabym zrobić sobie przejście z wiatrołapu, ale wiązałoby się to z rezygnacją ze spiżarki i nieustawnością wiatrołapu. W miejscu gdzie miałyby być drzwi do kuchni chcę postawić szafę, a one by mi to uniemożliwiły. Wolę mieć duży wiatrołap i spiżarkę, niż to przejście, a przechodzenie z zakupami przez kawałek salonu, jokoś nie za specjalnie mi przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to dobrze ufff nie będę jedyna która będzie zasuwać przez salon z siatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to dobrze ufff nie będę jedyna która będzie zasuwać przez salon z siatami Oooo... ileż to ja się już naczytałam na forum, że przejście do kuchni przez salon to beznadziejny pomysł. Że niby goście będą gapić się jak z siatami będę paradować. Ileż to razy w roku może mieć miejsce A poza tym zakupy zrobię zanim goście przyjdą nasaluny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to dobrze ufff nie będę jedyna która będzie zasuwać przez salon z siatami Oooo... ileż to ja się już naczytałam na forum, że przejście do kuchni przez salon to beznadziejny pomysł. Że niby goście będą gapić się jak z siatami będę paradować. Ileż to razy w roku może mieć miejsce A poza tym zakupy zrobię zanim goście przyjdą nasaluny Ja uważam, że to bzdury!!! Wiatrołap jest tak duży, że zakupy spokojnie odłożę, żeby buty np. zdjąć!!! A w tym akurat projekcie robienie drzwi od strony wiatrołapu to byłoby barbarzyństwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Wkleiłam u siebie to co ostatnio popełniłam, żeby już Ci bajzlu nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.11.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 W mojej pistacji jest akurat tak że cała część produkcyjna jest schowana widać tylko wykusz, a poza tym wprowadzam zmianę i wyprostowuje półcień w salonie tak że goście nie będą mi patrzeć na ręce jak mi coś na podłogę upadnie Co by nie myśleli że im zpowrotem na talerz położę . Ja akurat też uważam ze szkoda wiatrołapu samymi drzwiami upstrzyć , i nawet nie będzie miejsca na szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Szafa musi być musowo. Obecnie mam kawałek szafy oraz imitację szafki na buty. Nie będę się rozpisywać nad tym ile nerw tracę tam codziennie, a szczególnie wtedy gdy cała czwórka pakuje sie na raz do domu. Dlatego też nigdy, przenigdy nie zrezygnuję z dużego wiatrołapu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nooo, dokładnie!!!! Dży wiatrołap to podstawa!!!! Wkleiłam znowu parę kombinacji meblowych w salonie u siebie. Ja też nie planuję drzwi do salonu, ale na tych projektach jakoś trzeba zaznaczyć wejście, inaczej masz same ściany!! Aaa, i łazienkę też mam, w tej chwili tylko jedną lombinację (mówię o tej na dole, poddasza jeszcze nie ruszałam, ale już się powoli przymierzam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.11.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Własnym oczom nie mogłam wczoraj uwierzyć (dzisiaj zresztą też). Wczoraj, kiedy wychodziłam do pracy ani widu ani słychu żadnego z budowlańców. Ponoć miało ich nie być. A tu proszę, przychodzę wieczorkiem i co... NIESPODZIANKA!!! Oczom mym objawił się taki oto obrazek. http://images27.fotosik.pl/112/5dc7036829ce295amed.jpg A dziś jeszcze takie coć się pojawiło. http://images26.fotosik.pl/112/6adca2fca68179d7med.jpg http://images25.fotosik.pl/112/27a0c1cd7aa42869med.jpg A jutro ciągszy dal robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 14.11.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Edytko, co za widok Już widze Twoją usmiechniętą buzie ps. pamietam swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.11.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Edytko, co za widok Już widze Twoją usmiechniętą buzie ps. pamietam swoją Żebyś wiedziała Aguś, pyszczydło cieszy mi się jak szalone http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_01.GIF Nawet podskakuję http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_11.GIF i śpiewam podczas kąpieli http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_16.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts