Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny ale co ja mam pisać? Przecież Wy dużo dalej ode mnie jesteście. :roll:

Rozpoznałam wszystkie możliwe konfiguracje i uważam że połączenie kotła jednofunkcyjnego z zasobnikiem jest najlepszym rozwiazaniem, w znaczeniu najbardziej komfortowym, bo zapewnia wystarczajacą ilość ciepłej wody. Żaden dwufunkcyjny nie będzie miał takiej wydajności. U nas będzie kocioł plus zasobnik 120 litrów. Chcieliśmy więcej ale podobno nie ma sensu bo kocioł i tak by nie wydolił żeby go w całości ogrzać. Chcieliśmy Vieśka ale nasz instalator jest maniakiem dedietricha i cieżko go namówić na coś innego. Swoją drogą są plusy tego rozwiązania i nie będę oponować.

Kominek fajniusi, chociaż nie w moim stylu. Ale więcej zdjęć wnętrza poprosze grzecznie. Mój "wdzięczniak" odpływa coraz dalej, to chociaż u Ciebie popatrzę...

A jednak.... :( :( :(

Smutno mi i Wdzięczniakowi zapewne też... :(

Masz inne plany...wiem...i życzę ich spełnienia. :D

Na razie nie ma co pokazywać. Lecz niebawem mam nadzieję przedstawić kuchnię i drzwi wejściowe. :D Ale niestety trzeba czekać. :x

Cześć Kasiulka! :D

Cholernie biję się tej kuchni. :roll: :oops:

A jak nie wyjdzie tak jak sobie wymarzyłam? :roll:

wyjdzie wyjdzie... co ma nie wyjść.... jeśli ją dobrze obmyśliłaś, i kolorki dałaś jakie Ci się spodobały - to nie ma co się bojać... będzie dobrze... a montaż już niedługo, nie? :wink:

Cześć Kasiulka! :D

Cholernie biję się tej kuchni. :roll: :oops:

A jak nie wyjdzie tak jak sobie wymarzyłam? :roll:

wyjdzie wyjdzie... co ma nie wyjść.... jeśli ją dobrze obmyśliłaś, i kolorki dałaś jakie Ci się spodobały - to nie ma co się bojać... będzie dobrze... a montaż już niedługo, nie? :wink:

Obmyślona faktycznie jest jak sie należy... a kolorki to mi sie różniaste podobały...i czarna...i bordowa na wysoki połysk...i biała...i jeszcze inne cuda :lol: Pod tym względem byłam bardzo niezdecydowana :roll: :-?

To ja chyba jednak wole Dedietrich

:roll:

Łaj... :roll:

Bo jakoś firma termet nie kojarzy mi się z wysoką jakością - jak byłam mała takowy wybuchł i spadł na mnie bo akurat byłam w wannie :(

a dedietrich w dodatku tańszy (koło 7 tysi) - instalator zapewnia mnie że równie dobry jak viesiek, z pogodówką i w ogóle