agapiotr 04.11.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 też tak słyszałam i czytałam opinie, ludki są zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 my tak będziemy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 my tak będziemy mieć Poważnie??? Ponieważ zawsze dużo wiesz, napisz coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 efilo też jestem ciekawa, napisz cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kominek fajniusi, chociaż nie w moim stylu. Ale więcej zdjęć wnętrza poprosze grzecznie. Mój "wdzięczniak" odpływa coraz dalej, to chociaż u Ciebie popatrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dziewczyny ale co ja mam pisać? Przecież Wy dużo dalej ode mnie jesteście. Rozpoznałam wszystkie możliwe konfiguracje i uważam że połączenie kotła jednofunkcyjnego z zasobnikiem jest najlepszym rozwiazaniem, w znaczeniu najbardziej komfortowym, bo zapewnia wystarczajacą ilość ciepłej wody. Żaden dwufunkcyjny nie będzie miał takiej wydajności. U nas będzie kocioł plus zasobnik 120 litrów. Chcieliśmy więcej ale podobno nie ma sensu bo kocioł i tak by nie wydolił żeby go w całości ogrzać. Chcieliśmy Vieśka ale nasz instalator jest maniakiem dedietricha i cieżko go namówić na coś innego. Swoją drogą są plusy tego rozwiązania i nie będę oponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kominek fajniusi, chociaż nie w moim stylu. Ale więcej zdjęć wnętrza poprosze grzecznie. Mój "wdzięczniak" odpływa coraz dalej, to chociaż u Ciebie popatrzę... A jednak.... Smutno mi i Wdzięczniakowi zapewne też... Masz inne plany...wiem...i życzę ich spełnienia. Na razie nie ma co pokazywać. Lecz niebawem mam nadzieję przedstawić kuchnię i drzwi wejściowe. Ale niestety trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Efilko co do wyższości jednofunkcyjnego nad dwu, juz jestem przekonana. Chodziło mi raczej o opinii Termeta jako pieca (marka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dzień dobry.... witam się i przycupam co by poczytać co słychać... na kuchnię czekam z niecierpliwością... Ty pewnie też... Braza... co by się nie działo - tu jest wielu dobrze Ci życzących ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć Kasiulka! Cholernie biję się tej kuchni. A jak nie wyjdzie tak jak sobie wymarzyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Termeta miałam ale zamieniłam na Vieśka.A ile on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć Kasiulka! Cholernie biję się tej kuchni. A jak nie wyjdzie tak jak sobie wymarzyłam? wyjdzie wyjdzie... co ma nie wyjść.... jeśli ją dobrze obmyśliłaś, i kolorki dałaś jakie Ci się spodobały - to nie ma co się bojać... będzie dobrze... a montaż już niedługo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Termeta miałam ale zamieniłam na Vieśka. A ile on? ...kosztuje..tak? Coś ok. 8 tys. choć nie jest to jeszcze do końca wyliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć Kasiulka! Cholernie biję się tej kuchni. A jak nie wyjdzie tak jak sobie wymarzyłam? wyjdzie wyjdzie... co ma nie wyjść.... jeśli ją dobrze obmyśliłaś, i kolorki dałaś jakie Ci się spodobały - to nie ma co się bojać... będzie dobrze... a montaż już niedługo, nie? Obmyślona faktycznie jest jak sie należy... a kolorki to mi sie różniaste podobały...i czarna...i bordowa na wysoki połysk...i biała...i jeszcze inne cuda Pod tym względem byłam bardzo niezdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To ja chyba jednak wole Dedietrich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a ja mam jednofunkcyjnego Junkersa z zasobnikiem 120l i wszystko działa idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To ja chyba jednak wole Dedietrich Łaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a ja mam jednofunkcyjnego Junkersa z zasobnikiem 120l i wszystko działa idealnie A jak rachuneczki? zimą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To ja chyba jednak wole Dedietrich Łaj... Bo jakoś firma termet nie kojarzy mi się z wysoką jakością - jak byłam mała takowy wybuchł i spadł na mnie bo akurat byłam w wannie a dedietrich w dodatku tańszy (koło 7 tysi) - instalator zapewnia mnie że równie dobry jak viesiek, z pogodówką i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Przykre doswiadczenie Ale to już dawno było i technologia poszła chyba do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts