GLAMOURMUM 06.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Edyś ja nic nie widzę.... gdzie te wizualizacje garderoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Glamurku u mnie w komentach.... tu nie chcę zaśmiecać swymi wypocinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Glamurku u mnie w komentach.... tu nie chcę zaśmiecać swymi wypocinami... Coś mi się zdrowo pokiełbasiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kominek fajniusi, chociaż nie w moim stylu. Ale więcej zdjęć wnętrza poprosze grzecznie. Mój "wdzięczniak" odpływa coraz dalej, to chociaż u Ciebie popatrzę... A jednak.... Smutno mi i Wdzięczniakowi zapewne też... Masz inne plany...wiem...i życzę ich spełnienia. Na razie nie ma co pokazywać. Lecz niebawem mam nadzieję przedstawić kuchnię i drzwi wejściowe. Ale niestety trzeba czekać. Ja poczekam.... mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No to się kominka w całej okazałości doczekałam bardzo elegancki jest i wytworny nie ma co gratuluję ja wciąż się łamię między czym klasycznym a wsiowym no ale mam jeszcze trochę czasu na decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 też się witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Edytko, zlituj się, dawaj jakieś foty.A jak mama?Pewnie juz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Edytka się zagłębia w tajniki hydrauliki i widzę nie ma ochoty na wklejanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wcale mi sie to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.11.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ale Wy niecierpliwe jesteście jakbym ja nie była Fotek jak na razie brak. Nie ma co pokazywać. Nic nie jest skończone i bajzel jak cholera. W tej chwili jest gotowa jedna ściana w łazience ze Spider Greya. I wiecie co...glazurnik o mało szału nie dostanie. Płytki są niemiłosiernie krzywe...odchyły do 2 mm. To sporo biorąc pod uwagę, że miało być prawie bezfugowo. Choć mój glazurnik klnie jak szewc, to mówi, że sobie poradzi i będzie dobrze, ale ja się trochę zawiodłam na tych płytkach. A mama, powraca do sił, choć bardzo pomalutku. Od czasu do czasu kopnie ją prąd. (dosłownie) i to jest niepokojące. Jutro ma wizytę i swojego kardiologa. Zobaczymy co na to powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 jak to prąd? co ty piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.11.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 jak to prąd? co ty piszesz? No tak...mama ma wstawiony rozrusznik i trzy diody przez które przechodzi prąd. O małym natężeniu, niemniej jednak wyczuwalny i dość nieprzyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 no ale to tak ma być, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.11.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 W szpitalu powiedzieli, że wszystko się ustabilizuje. Ale mino wszystko trzeba to skontrolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Edytko dużo dużo zdrówka dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Już jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witam Edyś czemu jesteś zawiedziona płytkami Czy dlatego, że glazurnik ma kłopot, czy Ci się nie podobają? Mamę pilnuj, żeby kontrolę miała i życz jej duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrowia ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 tyż się podpisuję... do życzeń zdrowia? a o co lata z płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts