nitubaga 17.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ooooooo jak to pięknie brzmi dziewczęta..... ano dzień dobry, dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dzień doberek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 coś nam się gospodyni w fotkach opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.11.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 coś nam się gospodyni w fotkach opuszcza To prawda Ale uwierzcie mi, że nie ma co za specjalnie pokazywać. Tak jak u mnie wykonczeniówka wlecze się jak flaki z olejem, to u nikogo chyba tak nie ma. Nie mam juz cierpliwości.......nie mam nerw......nie mam siły.....nic juz nie mam..... Tylko zmęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Edytko kochana Nie załamuj się, już blisko do końca, codziennie będzie coraz ładniej u Ciebie Jeszcze troszke, trzymaj się Ściskam Cie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 18.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam Wpadłam oglądnąć postępy prac Kominek prezentuje się wspaniale ... z niecierpliwością (jak wszyscy ) czekam na kolejne zdjęcia. Kiedyś Edmar pisałaś, że ciężko Ci zrobić zdjęcie całego frontu ... a nam się udało więc: http://img222.imageshack.us/img222/7452/dsc7757zl8.jpg Jeszcze raz dziękujemy bardzo za możliwośc oglądnięcia domu i za cenne rady teraz o wiele łatwiej jest sobie wszystko wyobrazić i jeszcze bardziej nie możemy się doczekać swojego Wdzięcznego - no ale ruszamy najwcześniej w lutym ... Wy już na pewno będziecie w swoim mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 bardzo wdzięcznie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena28 19.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 coś nam się gospodyni w fotkach opuszcza To prawda Ale uwierzcie mi, że nie ma co za specjalnie pokazywać. Tak jak u mnie wykonczeniówka wlecze się jak flaki z olejem, to u nikogo chyba tak nie ma. Nie mam juz cierpliwości.......nie mam nerw......nie mam siły.....nic juz nie mam..... Tylko zmęczenie Edytko, a niepamiętasz, jak mnie pocieszałaś? Przypomnę Ci Twoje własne słowa: Anetko...a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój... Niestety jak to na niemal każdej budowie bywa są wzloty i upadki. Ale wszystko się ułoży, tylko cierpliwości, dużo cierpliwości trzeba się nauczyć. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 coś nam się gospodyni w fotkach opuszcza To prawda Ale uwierzcie mi, że nie ma co za specjalnie pokazywać. Tak jak u mnie wykonczeniówka wlecze się jak flaki z olejem, to u nikogo chyba tak nie ma. Nie mam juz cierpliwości.......nie mam nerw......nie mam siły.....nic juz nie mam..... Tylko zmęczenie Kochana, nie przesadzaj. Wpadnij do mnie od razu Ci się humor poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzięki Muleczko Wdzięczny wygląda jakby z kosmosu był. No ale z takiego aparatu............. Niech no tylko pogoda w lutym dopisze, a z całych sił będę kibicować. W sumie to już niedługo, ale wiem... cierpliwości brak. A ja do lutego mam nadzieję zamieszkać, ale jest to tylko moje pobożne życzenie i co z tego wyjdzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 bardzo wdzięcznie się prezentuje Prawda....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Edytko, a niepamiętasz, jak mnie pocieszałaś? Przypomnę Ci Twoje własne słowa: Anetko...a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój... Niestety jak to na niemal każdej budowie bywa są wzloty i upadki. Ale wszystko się ułoży, tylko cierpliwości, dużo cierpliwości trzeba się nauczyć. _________________ No tak.......wszystko to prawda zawsze staram się innym dodawać otuchy, wspierać, bo wiem, że jest to potrzebne. Ale u mnie ta cierpliwość zapadła chyba w sen zimowy. No nic trza czekać i zęby zaciskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.11.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 trzymaj sie Kochana, dasz rade człowiek duużo może Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 coś nam się gospodyni w fotkach opuszcza To prawda Ale uwierzcie mi, że nie ma co za specjalnie pokazywać. Tak jak u mnie wykonczeniówka wlecze się jak flaki z olejem, to u nikogo chyba tak nie ma. Nie mam juz cierpliwości.......nie mam nerw......nie mam siły.....nic juz nie mam..... Tylko zmęczenie Kochana, nie przesadzaj. Wpadnij do mnie od razu Ci się humor poprawi Monisiu, ale Wy gro rzeczy robicie sami, więc wiadomo, że jest jeszcze praca i tylko w wolnych chwilach dopieszczacie swoje włościa A ja mam ekipę, która tylko i wyłącznie tym się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 jutro będzie lepiej albo pojutrze.. ale lepiej będzie napewno, głowa do góry ja wiem, że pewnie jesteś jak większość bab w gorącej wodzie kąpana i chciałabyś już... oj, ja to też tak mam.. i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dziewczyno, a pomyśl, jakby to było jakbyś się nie mogła doczekać domu, w końcu po wielu bojach z depesiami go kupiła.... i co? i nic w nim nie mogła zrobić, bo jest tyle do poprawy, że nie ma nawet szans na malowanie domu przed lutym... i co ja mam powiedzieć... ? nic ino wzdycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 jutro będzie lepiej albo pojutrze.. ale lepiej będzie napewno, głowa do góry ja wiem, że pewnie jesteś jak większość bab w gorącej wodzie kąpana i chciałabyś już... oj, ja to też tak mam.. i to bardzo To już wrzątek jest Nie wiem........jeszcze parę latek wstecz bardziej cierpliwa byłam To te latka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dziewczyno, a pomyśl, jakby to było jakbyś się nie mogła doczekać domu, w końcu po wielu bojach z depesiami go kupiła.... i co? i nic w nim nie mogła zrobić, bo jest tyle do poprawy, że nie ma nawet szans na malowanie domu przed lutym... i co ja mam powiedzieć... ? nic ino wzdycham Właściwie to już nic nie powinnam narzekać. Jakby mój luby przeczytał jak to się zamartwiam, toby od razy kazał mi iść na Centralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Edyś a co z Twoją kuchnią Wydaje mi się, że miała być montowana po 15.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Edyś a co z Twoją kuchnią Wydaje mi się, że miała być montowana po 15.11 Miała, ale nie będzie wciąż nie mam odkręconego kurka z gazem Sie sprawa odwlecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts