Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

coś nam się gospodyni w fotkach opuszcza :-?

To prawda :oops: :oops: :oops:

Ale uwierzcie mi, że nie ma co za specjalnie pokazywać. Tak jak u mnie wykonczeniówka wlecze się jak flaki z olejem, to u nikogo chyba tak nie ma. :roll: :-? Nie mam juz cierpliwości.......nie mam nerw......nie mam siły.....nic juz nie mam..... Tylko zmęczenie :roll:

Witam

Wpadłam oglądnąć postępy prac :)

Kominek prezentuje się wspaniale ... z niecierpliwością (jak wszyscy ;)) czekam na kolejne zdjęcia.

Kiedyś Edmar pisałaś, że ciężko Ci zrobić zdjęcie całego frontu ... a nam się udało więc:

http://img222.imageshack.us/img222/7452/dsc7757zl8.jpg

:D

Jeszcze raz dziękujemy bardzo za możliwośc oglądnięcia domu i za cenne rady :D teraz o wiele łatwiej jest sobie wszystko wyobrazić ;) i jeszcze bardziej nie możemy się doczekać swojego Wdzięcznego - no ale ruszamy najwcześniej w lutym ... Wy już na pewno będziecie w swoim mieszkać :)

Ale uwierzcie mi, że nie ma co za specjalnie pokazywać. Tak jak u mnie wykonczeniówka wlecze się jak flaki z olejem, to u nikogo chyba tak nie ma. :roll: :-? Nie mam juz cierpliwości.......nie mam nerw......nie mam siły.....nic juz nie mam..... Tylko zmęczenie :roll:

Edytko, a niepamiętasz, jak mnie pocieszałaś? Przypomnę Ci Twoje własne słowa:

Anetko...a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...

Niestety jak to na niemal każdej budowie bywa są wzloty i upadki. Ale wszystko się ułoży, tylko cierpliwości, dużo cierpliwości trzeba się nauczyć.

Kochana, nie przesadzaj. Wpadnij do mnie od razu Ci się humor poprawi :lol:

Dzięki Muleczko :D Wdzięczny wygląda jakby z kosmosu był. :lol: No ale z takiego aparatu............. :lol: :lol: :lol:

Niech no tylko pogoda w lutym dopisze, a z całych sił będę kibicować. :D W sumie to już niedługo, ale wiem... cierpliwości brak. :lol:

A ja do lutego mam nadzieję zamieszkać, ale jest to tylko moje pobożne życzenie i co z tego wyjdzie zobaczymy. :roll:

Edytko, a niepamiętasz, jak mnie pocieszałaś? Przypomnę Ci Twoje własne słowa:

Anetko...a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój...

Niestety jak to na niemal każdej budowie bywa są wzloty i upadki. Ale wszystko się ułoży, tylko cierpliwości, dużo cierpliwości trzeba się nauczyć.

No tak.......wszystko to prawda :oops: zawsze staram się innym dodawać otuchy, wspierać, bo wiem, że jest to potrzebne. Ale u mnie ta cierpliwość zapadła chyba w sen zimowy. :roll: :-? No nic trza czekać i zęby zaciskać. :roll:

Kochana, nie przesadzaj. Wpadnij do mnie od razu Ci się humor poprawi :lol:

:lol: :lol: :lol:

Monisiu, ale Wy gro rzeczy robicie sami, więc wiadomo, że jest jeszcze praca i tylko w wolnych chwilach dopieszczacie swoje włościa :lol: A ja mam ekipę, która tylko i wyłącznie tym się zajmuje. :x

dziewczyno, a pomyśl, jakby to było jakbyś się nie mogła doczekać domu, w końcu po wielu bojach z depesiami go kupiła.... i co? i nic w nim nie mogła zrobić, bo jest tyle do poprawy, że nie ma nawet szans na malowanie domu przed lutym...

i co ja mam powiedzieć... ? nic ino wzdycham :wink:

jutro będzie lepiej :wink:

albo pojutrze..

ale lepiej będzie napewno, głowa do góry :p

ja wiem, że pewnie jesteś jak większość bab w gorącej wodzie kąpana i chciałabyś już...

oj, ja to też tak mam..

i to bardzo :-? :roll:

To już wrzątek jest :lol:

Nie wiem........jeszcze parę latek wstecz bardziej cierpliwa byłam :roll:

To te latka chyba :roll: :lol:

dziewczyno, a pomyśl, jakby to było jakbyś się nie mogła doczekać domu, w końcu po wielu bojach z depesiami go kupiła.... i co? i nic w nim nie mogła zrobić, bo jest tyle do poprawy, że nie ma nawet szans na malowanie domu przed lutym...

i co ja mam powiedzieć... ? nic ino wzdycham :wink:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Właściwie to już nic nie powinnam narzekać. :oops:

Jakby mój luby przeczytał jak to się zamartwiam, toby od razy kazał mi iść na Centralny :lol: