Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu po prostu zanim zamontują mi szafki, chcę aby budynek był ogrzewany, aby wilgoć nie weszła mi w meble i ich nie zniszczyła. :roll:

myślę, że słusznie.... ale kurka, ta ciekawość Cie nie zżera?

dzien doberek

Nituś już mnie zżarła w trzech czwartych. :lol: :lol:

Wczoraj miał nastąpić odbiór prac wykończeniowych. Piszę miał,

bo oczywiście nie może być za dobrze i do odbioru nie doszło. :x

Okazało się, że jest sporo niedociągnięć. A to tu nie przetarte, a to tu chlapnięte, a to tu nie domalowane, a to sufit w holu w ogóle nie był tknięty.... A wszystko to wyłapałam z mężem wieczorem przy sztucznym oświetleniu, bo za dnia, to wygląda super, ale pod lampą dopiero wychodzą niedoróbki. Suma sumarum, panowie przychodzą dziś po 15, kiedy już robi sie szarówka, i przy lampach będą zasuwać do późnego wieczora.

Z dobrych wieści.......som drzwi wewnętrzne :D ale co z tego, kiedy nie mogę ich zamontować, bo nie mam jeszcze podłóg. :( Na razie muszą poczekać w magazynie na lepsze czasy. :lol:

Na całe szczęście szef ekipy nie wpierał mi, że jest dobrze. Nawet wręcz przeciwnie :o przyznał, że nie jest zadowolony, lecz wszystkie winy zwalił na swoich pracowników. :roll: :roll: :roll: Jedną rzeczą głupio się tłumaczył, że nigdy nie przyszło mu do głowy, aby skosy podświetlać latarką. :roll: Imbecyl........sam nas tego nauczył, a teraz głupa struga :evil: Fakt......w świetle dziennym, efekt jest piorunujący......nie można sie do niczego przyczepić......ale pod lampą :o :evil: :o :evil:

Dlatego apeluję do wszystkich wykańczających :lol:

SPRAWDZAJCIE ZABUDOWĘ K-G PO LAMPĄ!!! :lol:

Na całe szczęście szef ekipy nie wpierał mi, że jest dobrze. Nawet wręcz przeciwnie :o przyznał, że nie jest zadowolony, lecz wszystkie winy zwalił na swoich pracowników. :roll: :roll: :roll: Jedną rzeczą głupio się tłumaczył, że nigdy nie przyszło mu do głowy, aby skosy podświetlać latarką. :roll: Imbecyl........sam nas tego nauczył, a teraz głupa struga :evil: Fakt......w świetle dziennym, efekt jest piorunujący......nie można sie do niczego przyczepić......ale pod lampą :o :evil: :o :evil:

Mam nadzieję że nie zapomnę zachłyśnięta efektem w świetle dziennym :roll:

jakby co to mnie kopnij Edyś z latarką na budowę ale to wiosną będzie dopiero :D

boję sie wykończeniówki właśnie dlatego

moja przyjaciółka gładziła ścianę 5 razy i 8 razy malowała. kasy wydali na to ogromną kwotę bo kolor czerwony - jeden z najdroższych. panowie zrobili 'gładź' i nie czekając na odbiór pomalowali farbą lateksową. po czym robili poprawki już na farbie. z każdym kolejnym razem było tragiczniej. skończyło się na tynku strukturalnym choć istnieje obawa że może odpaść :roll:

A ja zabudowę robie sam więc nie będę sprawdzał z latarką :lol: :lol: :lol:

Witam! :D

Efilko to dziady. :evil:

U mnie panowie namiętnie poprawiają, ale szczerze, nie spodziewam się cudu, w końcu to poprawki. :roll:

Romku w końcu do siebie nie będziesz miał pretensji. :lol:

zawsze mam wytłumaczenie że robie to pierwszy raz w życiu :D

jest jakieś plemię indian którzy jak robią coś pierwszy raz to się przebierają :lol: ................................................................................................................ żeby później nie bylo na nich jak indianka niezadowolona :lol: