bobowa budowniczowa 19.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No ale przecież gaz nie jest potrzebny do montażu szafek kuchennych No chyba, że jeszcze czegoś brakuje A do kiedy sie odwlecze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Aniu po prostu zanim zamontują mi szafki, chcę aby budynek był ogrzewany, aby wilgoć nie weszła mi w meble i ich nie zniszczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Aniu po prostu zanim zamontują mi szafki, chcę aby budynek był ogrzewany, aby wilgoć nie weszła mi w meble i ich nie zniszczyła. myślę, że słusznie.... ale kurka, ta ciekawość Cie nie zżera? dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.11.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nituś już mnie zżarła w trzech czwartych. Wczoraj miał nastąpić odbiór prac wykończeniowych. Piszę miał, bo oczywiście nie może być za dobrze i do odbioru nie doszło. Okazało się, że jest sporo niedociągnięć. A to tu nie przetarte, a to tu chlapnięte, a to tu nie domalowane, a to sufit w holu w ogóle nie był tknięty.... A wszystko to wyłapałam z mężem wieczorem przy sztucznym oświetleniu, bo za dnia, to wygląda super, ale pod lampą dopiero wychodzą niedoróbki. Suma sumarum, panowie przychodzą dziś po 15, kiedy już robi sie szarówka, i przy lampach będą zasuwać do późnego wieczora. Z dobrych wieści.......som drzwi wewnętrzne ale co z tego, kiedy nie mogę ich zamontować, bo nie mam jeszcze podłóg. Na razie muszą poczekać w magazynie na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.11.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Edytko a co to było za zwątpienie.... ??? nie wolno się martwić.... trezba się uśmiechać... i mówić : pal licho!!!! Trzymam mocno kciuki za Twoją wykończeniówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.11.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 No więc mówię pal licho!!! Co ma być to będzie. Jutro będę miała zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Odbiór zrobiony Cholerka.........no tych fachowców to bym na księżyc wysłała I jeszcze pewnie próbowali Ci wcisnąć, że wszystko oki No a te drzwi to możesz sfotografować? I ten zlew też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Na całe szczęście szef ekipy nie wpierał mi, że jest dobrze. Nawet wręcz przeciwnie przyznał, że nie jest zadowolony, lecz wszystkie winy zwalił na swoich pracowników. Jedną rzeczą głupio się tłumaczył, że nigdy nie przyszło mu do głowy, aby skosy podświetlać latarką. Imbecyl........sam nas tego nauczył, a teraz głupa struga Fakt......w świetle dziennym, efekt jest piorunujący......nie można sie do niczego przyczepić......ale pod lampą Dlatego apeluję do wszystkich wykańczających SPRAWDZAJCIE ZABUDOWĘ K-G PO LAMPĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Na całe szczęście szef ekipy nie wpierał mi, że jest dobrze. Nawet wręcz przeciwnie przyznał, że nie jest zadowolony, lecz wszystkie winy zwalił na swoich pracowników. Jedną rzeczą głupio się tłumaczył, że nigdy nie przyszło mu do głowy, aby skosy podświetlać latarką. Imbecyl........sam nas tego nauczył, a teraz głupa struga Fakt......w świetle dziennym, efekt jest piorunujący......nie można sie do niczego przyczepić......ale pod lampą Dlatego apeluję do wszystkich wykańczających SPRAWDZAJCIE ZABUDOWĘ K-G PO LAMPĄ!!! Mam nadzieję że nie zapomnę zachłyśnięta efektem w świetle dziennym jakby co to mnie kopnij Edyś z latarką na budowę ale to wiosną będzie dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Aniu, nie zapomnę dać Ci siarczystego kopniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 boję sie wykończeniówki właśnie dlatego moja przyjaciółka gładziła ścianę 5 razy i 8 razy malowała. kasy wydali na to ogromną kwotę bo kolor czerwony - jeden z najdroższych. panowie zrobili 'gładź' i nie czekając na odbiór pomalowali farbą lateksową. po czym robili poprawki już na farbie. z każdym kolejnym razem było tragiczniej. skończyło się na tynku strukturalnym choć istnieje obawa że może odpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Na całe szczęście szef ekipy nie wpierał mi, że jest dobrze. Nawet wręcz przeciwnie przyznał, że nie jest zadowolony, lecz wszystkie winy zwalił na swoich pracowników. Jedną rzeczą głupio się tłumaczył, że nigdy nie przyszło mu do głowy, aby skosy podświetlać latarką. Imbecyl........sam nas tego nauczył, a teraz głupa struga Fakt......w świetle dziennym, efekt jest piorunujący......nie można sie do niczego przyczepić......ale pod lampą Dlatego apeluję do wszystkich wykańczających SPRAWDZAJCIE ZABUDOWĘ K-G PO LAMPĄ!!! A ja zabudowę robie sam więc nie będę sprawdzał z latarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam! Efilko to dziady. U mnie panowie namiętnie poprawiają, ale szczerze, nie spodziewam się cudu, w końcu to poprawki. Romku w końcu do siebie nie będziesz miał pretensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam! Efilko to dziady. U mnie panowie namiętnie poprawiają, ale szczerze, nie spodziewam się cudu, w końcu to poprawki. Romku w końcu do siebie nie będziesz miał pretensji. [/quote zawsze mam wytłumaczenie że robie to pierwszy raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 chyba na wykończeniówkę to się w litr neospazminy zaopatrzę Edyś pomyśl że to już za chwileczkę juz za momencik koniec !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam! Efilko to dziady. U mnie panowie namiętnie poprawiają, ale szczerze, nie spodziewam się cudu, w końcu to poprawki. Romku w końcu do siebie nie będziesz miał pretensji. zawsze mam wytłumaczenie że robie to pierwszy raz w życiu jest jakieś plemię indian którzy jak robią coś pierwszy raz to się przebierają ................................................................................................................ żeby później nie bylo na nich jak indianka niezadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 super pomysł tylko za co mam się przebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 super pomysł tylko za co mam się przebrać jak wymyślisz to nam powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 może jakieś propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 może jakieś propozycje?? Za indiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts