aniawmuratorze 25.11.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 może jakieś propozycje?? Za indiana foty poproszę jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 może jakieś propozycje?? Za indiana foty poproszę jakby co Romek przebrany za indiana To może być ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ale indiania niewiele tego ubrania nosili A Ci z Amazoni to chyba wogóle biegają bez niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.11.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ale indiania niewiele tego ubrania nosili A Ci z Amazoni to chyba wogóle biegają bez niczego No to chyba nie będziesz miał problemu ze strojem A my czekamy na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.11.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Edytko melduje że zakupiliśmy piec!! Z tym że zupełnie inny niż myślałam stawiałam na wolf,de dietrich czy termet a kupiłam vaillanta dobrze że pozostałam przy jednofunkcyjnym z zasobnikiem,hehe Jutro nastąpi jego montaż, na piątek mamy zaplanowane pierwsze odpalenie PS od wczoraj mamy normalnie legalnie gaz co za radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ale indiania niewiele tego ubrania nosili A Ci z Amazoni to chyba wogóle biegają bez niczego No to chyba nie będziesz miał problemu ze strojem A my czekamy na fotkę A Pani to by ciągle tylko chciała zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ale indiania niewiele tego ubrania nosili A Ci z Amazoni to chyba wogóle biegają bez niczego No to chyba nie będziesz miał problemu ze strojem A my czekamy na fotkę A Pani to by ciągle tylko chciała zdjęcia Co ja poradzę, ze lubię sobie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ale indiania niewiele tego ubrania nosili A Ci z Amazoni to chyba wogóle biegają bez niczego No to chyba nie będziesz miał problemu ze strojem A my czekamy na fotkę A Pani to by ciągle tylko chciała zdjęcia Co ja poradzę, ze lubię sobie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 To kiedy możemy się spodziewać sesji fotograficznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 To kiedy możemy się spodziewać sesji fotograficznej? zaraz po pani sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 To kiedy możemy się spodziewać sesji fotograficznej? zaraz po pani sesji Pan miał być pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ja tez lubię zdjęcia. I robić i oglądać. Zwłaszcza.. to również czekam na tą sesję czyli kto pierwszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ja tez lubię zdjęcia. I robić i oglądać. Zwłaszcza.. to również czekam na tą sesję czyli kto pierwszy?? Oczywiście Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Edyś, a te drzwi zewnętrzne to jakie kupiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.12.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Edyś, a te drzwi zewnętrzne to jakie kupiłaś?? Monia oto one Podaję link do strony, bo nie chce się fotka skopiować. Traeba kliknąć na drzwi zewnętrzne model Wrocław - wzór 1 http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Edyś, a te drzwi zewnętrzne to jakie kupiłaś?? Monia oto one Podaję link do strony, bo nie chce się fotka skopiować. Traeba kliknąć na drzwi zewnętrzne model Wrocław - wzór 1 http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&lang=pl Bardzo ładne drzwi, są bardzo proste ale mają klasę. Dzień doberek Edytko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Świetne te drzwi - w zasadzie wszystkie modele mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.12.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dzięki dziewczyny Chciałam mieć inne, od Urzędowskiego, tak jak okna, ale cena posadowiła mnie na ziemi. Wybór padł właśnie ta Portę, jeszcze nie zamontowane, więc nie mogę ich ocenić. Dodam jeszcze, że oprócz skrzydła będzie jeszcze nadstawka i boczne naświetlenie. Sama jestem ciekawa efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 będzie pięknie zobaczysz.... ja mam nadzieję też dzięn doberek.... przyszłam pochwalić strój gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Edyś, jaka Ty pikna jesteś Czyżbyś z okazj Świąt BN wyszła z nałogu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts