braza 23.12.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/kerstglobes/globe92.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 24.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Edytko, Życzymy Tobie i całej Twojej rodzince pogodnych, zdrowych i wesołych Świąt oraz owocnego i bardzo szczęśliwego Nowego Roku!! http://images41.fotosik.pl/42/de1ced293789d0c2m.jpg Aga i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.12.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Monika http://victor.blox.pl/resource/choinka01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za ciepłe życzenia!!! Oprócz rodzinnych prezentów, dostałam także w Wigilię prezent w postaci ciepełka w nowej chałupce. To znaczy, że gaz popłynął i piec mam odpalony. Radość moja jest nieoceniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Witaj Edytko Widzę, że w tym roku Mikołaj naprawdę się postarał Cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Monia, jesteś kochana. Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę. Piec mam odpalony na minimum, i jestem mile zaskoczona, bo jest bardzo ciepło. Nie wiem co prawda ile jest stopni, ale ciepełko jest bardzo odczuwalne. No... prawda jest taka, że nie ma mrozów, zaledwie -2 w nocy, ale nadzieja trzyma mnie przy życiu. że podczas silnych mrozów piec, no i mury sprawdzą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Oj wiem Edytko jak się cieszysz bo my też cały czas grzejemy. I możemy sobie usiąść doopskiem na podłodze i sobie pogrzać Jak już jest ogrzewanie, a nawet nie ma podłóg, mebli itp., to człowiek nareszcie czuje się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 kurcze to mi raczej nie będzie dane. jak będziemy mieć ogrzewanie to już o grzaniu będzie można zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 kurcze to mi raczej nie będzie dane. jak będziemy mieć ogrzewanie to już o grzaniu będzie można zapomnieć Łaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no bedzie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Edysiu, dopiero było świątecznie, a tymczasem już będzie noworocznie Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no bedzie lato W lato też sobie można doopkę pogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Monia jak zwykle pierwsza. Baaaaardzo dziękuję za noworoczne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Monia jak zwykle pierwsza. Baaaaardzo dziękuję za noworoczne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 no bedzie lato W lato też sobie można doopkę pogrzać na słoneczku... mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Edyś ciesę się bardzo że taki wspaniały prezent dostałaś w Święta. Gratuluję!!! No to jak teraz masz ogrzewanie to już z górki..prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.12.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No z górki...ale chyba to są jakieś Himalaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Eeee, tam - dobrze będzie Pomyśl ile już za Wami Dopiero co chwaliłam Twoich fachmanów od Itonga, że tacy dokładni i czyści, a już grzanie w domku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.12.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dobrze będzie Monisiu, przecież nie ma innej opcji. Teraz kiedy nie udało mi sie wprowadzić na święta, to już nie mam takiego parcia. Pomalutku...aby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 30.12.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam i życzę wszystkiego dobrego w nadchodzącym nowym roku 2009 i mam wielką prośbę do wszystkich na forum którzy już ocieplili poddasze , proszę o radę czy najpierw robić ocieplenie poddasza wełną mineralną i płytami k-g a póżniej zrobić wylewki i tynki gdzieś w marcu , czy wskazane jest najpierw zrobienie wylewek i tynków a póżniej ocieplenie poddasza pytam bo mam już ekipę która może zacząć już w styczniu i nie wiem co robić . Z góry dziękuję za pomoc i radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts