DarioAS 01.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Edytko w Nowym Roku życzę całej Twojej rodzince przede wszystkim zdrowia, spełnienia marzeń, oby Wam manna z nieba leciała i udało się w najbliższym możliwym terminie wprowadzić do nowego domku Już się nie mogę doczekać Twoich wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dziękuję Anuś. Na wnętrza sama nie mogę się doczekać. Zakupiłam ten kamień, który pokazywałam chyba na poprzedniej stronie. Jest już pół ściany wyłożone. Wygląda, jakby to powiedzieć....hmmmm.... czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No zdjęcia, zdjęcia dawaj no ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No zdjęcia, zdjęcia dawaj no ................... Jeszcze ni ma. Czekam jak będzie skończona. Teraz to nie ma efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No zdjęcia, zdjęcia dawaj no ................... Jeszcze ni ma. Czekam jak będzie skończona. Teraz to nie ma efektu. tere fere..................pewnie chcesz, żeby nam szczęki opadły jak juz wrzucisz zdjęcie tego cuda No nic to................poczekam.............tylko powiedz jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Aniu, jakie tam szczęki. Na razie to mnie gały wyszły na wierzch, jak to zobaczyłam bo czarny ten kamień jak wyngiel i robi na ścianie niesamowite wrażenie. Po nałożeniu impregnatu trochę szarzeje i juz tak nie daje po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 A gdzie go kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W salonie na ścianie pod tv i na kominie, który łączy kuchnię z salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W salonie na ścianie pod tv i na kominie, który łączy kuchnię z salonem. No to czekam.............niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Edytko masz już zamontowane meble kuchenne..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Edytko masz już zamontowane meble kuchenne..?? Skąd...stoją zafoliowane w sypialni Montaz planowany w styczniu. Właśnie dopiero co pojechał pan od podłóg. Zrobił pomiar wylewki, jest ok. jutro gruntuje, a od poniedziałku zaczyna układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Edytko masz już zamontowane meble kuchenne..?? Skąd...stoją zafoliowane w sypialni Montaz planowany w styczniu. Właśnie dopiero co pojechał pan od podłóg. Zrobił pomiar wylewki, jest ok. jutro gruntuje, a od poniedziałku zaczyna układać. och...to super. Wiesz nie mogę sie doczekać, żeby zxobaczyć jak wygląda kuchenka siemens, bo moja w kartonie tez ładnie wygląda...ale wolałabym ja zobaczyć juz zabudowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Mój sprzęt stoi w garażu już tak długo, że warstwa kurzu go przykryła. Ale już niedługo Kasiu...juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Mój sprzęt stoi w garażu już tak długo, że warstwa kurzu go przykryła. Ale już niedługo Kasiu...juz niedługo To trzymam kciuki Edytko.... mocno, mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Mój sprzęt stoi w garażu już tak długo, że warstwa kurzu go przykryła. Ale już niedługo Kasiu...juz niedługo To trzymam kciuki Edytko.... mocno, mocno Ja tez trzymam I czekam na zdjęcia kuchni..................również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.01.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 dzień dobry.... jestem i się witam..... co słychać.... bo czytam że cos o kuchni mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 05.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam i mam prośbę do osób które już mają ocieplenie poddasza za sobą ,a mianowicie czy mogą mi państwo powiedzieć czy ocieplając poddasze i dając wełnę mineralną to czy folię kładli państwo na całej powierzchni poddasza na wełnę czy tylko w punktach o zwiększonej wilgotności czyli np. łazienka, bardzo proszę o radę. Wielkie dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 na całej co prawda w tym domu jeszcze nie mam ale w poprzednim i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Atom, szczerze, to jeszcze nie spotkałam się z tym, aby folię kłaść tylko w łazienkach. Ja mam po całości i to jest chyba jedyne słuszne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts