Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobry wieczór. Przyniosłam trochę optymizmu w ten zimowy wieczór :D Edyś, Ty jeszcze świąteczna jesteś, a ja już marzę o wiośnie :roll:

Aaa, właśnie - w tym roku zakładasz ogród??

Monia, Twój optymizm jest zaraźliwy. :lol:

Biorąc pod uwagę, że neptek ogrodniczy ze mnie, a co gorsza kasa upłynniła się, to o ogrodzie nie mam co marzyć. Mam na myśli taki profi, z projektem i profesjonalnym wykonastwem. Bo tak sama, a właściwie przy pomocy koleżanki, która lubi sobie pogrzebać w ziemi, to coś tam posadzę. :roll: Ale nie mam jeszcze sprecyzowanego pomysła. :roll:

Rozumiem że córcia Was przerobiła na dąb bielony :wink: :lol:

Fajnie, że się zgodziliście. Ja to uwielbiam robić przyjemności dzieciom i zawsze, normalnie zawsze jak im czegoś odmawiam to czuję że muszę (ze względów wychowawczych) ale jak bym mogła to bym im nieba przychyliła :D

Czekam na zdjęcia "wszystkiego" :lol: :lol:

A podłogę w kuchni już masz????

Kochana, to tak jak ja. :lol:

Najpierw powiedziałam jej, że może zapomnieć o tym dębie. Ale potem zrobiło mi się jej tak szkoda, że przez następne 3 dni byłam między młotem, a kowadłem. :roll: W rezultacie myślę sobie, "przecież to jeden pokój tylko, nie może nas to zabić finansowo" i dzieciątko ma swoją wymarzoną podłogę. :D

Melduję, że podłoga w kuchni jest. :lol:

Nie zauważyłam jakoś tej podłogi :evil:

właśnie

a niby koło linka pisze jak byk GALERIA

http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/niesmialy_04.GIF

Obiecuję poprawę. :lol: Ale to nie moja wina, po prostu wszystko jest zagracone i brudne, bez swobodnego dostępu....a ja chciałabym pokazać już tak na tip-top.