monia77w1 05.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Przy wentylacju mechanicznej można tylko w łazienkach ale koszt na tyle mały, ze nie ma co oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dobry wieczór. Przyniosłam trochę optymizmu w ten zimowy wieczór Edyś, Ty jeszcze świąteczna jesteś, a ja już marzę o wiośnie Aaa, właśnie - w tym roku zakładasz ogród?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dobry wieczór. Przyniosłam trochę optymizmu w ten zimowy wieczór Edyś, Ty jeszcze świąteczna jesteś, a ja już marzę o wiośnie Aaa, właśnie - w tym roku zakładasz ogród?? Monia, Twój optymizm jest zaraźliwy. Biorąc pod uwagę, że neptek ogrodniczy ze mnie, a co gorsza kasa upłynniła się, to o ogrodzie nie mam co marzyć. Mam na myśli taki profi, z projektem i profesjonalnym wykonastwem. Bo tak sama, a właściwie przy pomocy koleżanki, która lubi sobie pogrzebać w ziemi, to coś tam posadzę. Ale nie mam jeszcze sprecyzowanego pomysła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dobry wieczór ale mnie tu dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ja też dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No to ja dzień dobry Edytko co ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ojejkuuuuu...tylko zdjęcia i zdjęcia Ni ma Pan dłubek jeszcze nie skończył , a chciałabym Wam pokazać już efekt końcowy. Ale za to podłogi się układają. Co prawda dopiero kawałek korytarza, ale już się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ojejkuuuuu...tylko zdjęcia i zdjęcia Ni ma Pan dłubek jeszcze nie skończył , a chciałabym Wam pokazać już efekt końcowy. Ale za to podłogi się układają. Co prawda dopiero kawałek korytarza, ale już się cieszę. A co kładziesz na podłogę??? pokaż , pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja też jestem ciekawska i chcem zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ciekawość Wasza będzie wkrótce zaspokojona. W salonie będzie Merbau - 16 cm. szeroki, natomiast na górę też Merbau ale 14 cm. szer. A w pokoju córki dąb bielony, którego jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Rozumiem że córcia Was przerobiła na dąb bielony Fajnie, że się zgodziliście. Ja to uwielbiam robić przyjemności dzieciom i zawsze, normalnie zawsze jak im czegoś odmawiam to czuję że muszę (ze względów wychowawczych) ale jak bym mogła to bym im nieba przychyliła Czekam na zdjęcia "wszystkiego" A podłogę w kuchni już masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Kochana, to tak jak ja. Najpierw powiedziałam jej, że może zapomnieć o tym dębie. Ale potem zrobiło mi się jej tak szkoda, że przez następne 3 dni byłam między młotem, a kowadłem. W rezultacie myślę sobie, "przecież to jeden pokój tylko, nie może nas to zabić finansowo" i dzieciątko ma swoją wymarzoną podłogę. Melduję, że podłoga w kuchni jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie zauważyłam jakoś tej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 właśnie a niby koło linka pisze jak byk GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.01.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nie zauważyłam jakoś tej podłogi właśnie a niby koło linka pisze jak byk GALERIA http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/niesmialy_04.GIF Obiecuję poprawę. Ale to nie moja wina, po prostu wszystko jest zagracone i brudne, bez swobodnego dostępu....a ja chciałabym pokazać już tak na tip-top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To teraz pokaż ten burdelik, a później na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.01.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To teraz pokaż ten burdelik, a później na tip top Pewnie tak zrobię, bo już mi głupio tak ciągle Was zwodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No i niech Ci będzie głupio Wstydź się, Edyś, wstydź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No i niech Ci będzie głupio Wstydź się, Edyś, wstydź http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/niesmialy_09.GIF i to baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To co z tymi zdjęciami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts