dobroszka 07.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dołączam , pokaż te fotki w końcu Sąsiadko moja przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Edyś fajny ten ludek, ja dziś robiłam to co on jakąś godzinę łopatka do piasku moich dzieci.... ale mi dupsko zmarzło .... a zdjęcia to bez wymowek - masz wkleić i tyle tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.01.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja się formalnie już Was boję Zostałam osaczona i aby jeszcze więcej cięgów nie zarobić, w te pędy poleciałam do chałupy i pstryknęłam parę fotek. Kamień Montana w salonie. Jeszcze nie zaimpregnowany. Po maźnięciu tym czymś, robi się bardziej szary. http://images33.fotosik.pl/437/20c81ffa7349ed66.jpg http://images49.fotosik.pl/46/1e12318669381ba7.jpg http://images32.fotosik.pl/431/a638fb181d78369e.jpg http://images49.fotosik.pl/46/e9774c12c2298188.jpg Kawałek dolnej łazienki. Część prysznicowa. W ogóle wyszły nie takie kolory. http://images29.fotosik.pl/311/c78bf80ea72aabb6.jpg http://images29.fotosik.pl/311/a8aea1732cfb7376.jpg Mój jest ten kawałek podłogi.... http://images41.fotosik.pl/46/3f5888e59929ebf1.jpg I na koniec domek w zimowej aurze http://images37.fotosik.pl/46/d8ae7888f8bff4a3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Edytko - wybaczam Ci Piękny, zimowy domek, podłoga na ukończeniu, śliczny kamień (rewelacja!) i za chwilę tam będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wszystko piękne , ale przyznaję ,że kamień na ścianie mnie rozłozył na łopatki - przepiękny!!!!!! Nawet bez mazania !!!! Ja się chyba muszę kiedyś wprosić,żeby go osobiście oblookać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wszystko piękne , ale przyznaję ,że kamień na ścianie mnie rozłozył na łopatki - przepiękny!!!!!! Nawet bez mazania !!!! Ja się chyba muszę kiedyś wprosić,żeby go osobiście oblookać no to jet nas już dwie, a myślę, że chętnych jeszcze przybędzie kamień piękny.... i podłoga się już prezentuje w całości.... no no no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.01.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kochana, to tak jak ja. Najpierw powiedziałam jej, że może zapomnieć o tym dębie. Ale potem zrobiło mi się jej tak szkoda, że przez następne 3 dni byłam między młotem, a kowadłem. W rezultacie myślę sobie, "przecież to jeden pokój tylko, nie może nas to zabić finansowo" i dzieciątko ma swoją wymarzoną podłogę. Melduję, że podłoga w kuchni jest. Normalnie miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No ten kamień na ścianach przepięknie skomponował się z marmurem przy kominku Piknie będzie, już to wiem I dzięki za zdjęcia A teraz cichutko sobie usiądę z boczku i poczekam na resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.01.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sorry dziewczynki, że tak nagle znikłam, ale musiałam się na ciutkę położyć, bo jednak coś mnie rozbiera. Bardzo sie cieszę, że Wasza ciekawość została choć troszkę zaspokojona. I jeszcze, że Wam się podoba, to już w ogóle...... Monisia super, że mi wybaczyłaś. Dokładnie tak jak piszesz....juz za chwileczkę......już za momencik....będę rozkoszować się swoimi włościami. Bobrosia, Nitusia moje drzwi stoją dla Was otworem. Będziecie mile widziane o każdej porze dnia i nocy. Jak tylko chętka Was najdzie na odwiedziny, dajcie znak. Dobrosia, wylukałaś już gdzie się buduję???? Aniu słusznie zauważyłaś, że obudowa kominka pasuje jak ulał. A jeszcze do niedawna byłam na 400% pewna, że będę miała wnętrza w kolorach beżu, kremiku A tymczasem same czernie i szarości. Jedynie w holu jest gres koloru jasny beżyk. Jak to nie można sobie nic zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dobrosia vel Bobrosia ?? jeszcze nie - ale też pewnie Twój domek nie stoi bezpośrednio przy głównej idącej od tesco .Jak się zaczęły jesienne pluchy to jeszcze usiłowałam do pseda sie przebić , ale zniechęciłam się jak mi autko na błocie zaczęło się ślizgać i jeździć. Jak się będę wybierala na działkę , to Cię chyba poproszę o dokładniejsze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.01.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Bobrosia Kochana, właśnie, że stoi na głównej wiodącej od Tesko. Dokładnie na tej samej ulicy co market, tylko jakieś 300 m dalej i po przeciwnej stronie. Nie będziesz musiała nigdzie sie przebijać. Nie krępuj się i wpadaj kiedy tylko zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No żesz kurczę , to jak tylko będę na działkę dmuchac to zaraz się przyjrzę - nawet z autka wysiądę , bo jak jadę i się rozglądam to zawsze mam stracha ,że w coś huknę A Bobrosię juz mi odpuść , bo mi się z bobrem kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 08.01.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam i również uważam że piękne kolory a ten kamień po prostu super (sama o takim myślałam na ścianę gdzie będzie telewizor wisiał ) i kominek też super ja też bym taki chciała zrobić ale mąż upiera się na narożny bo niby zajmie mniej miejsca ,ale ja postaram się mu to wytłumaczyć jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Edyś i Ty mi wciskałaś kity że niby u mnie fajnie? Kamień boski - jestem zauroczona - kominek spasowany do niego rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Atomku kamień , albo cokolwiek innego, aż się prosi, aby na tej ścianie położyć. Tak więc nie zastanawiaj się, tylko już coś planuj. A jeśli chodzi o kominek, to już kiedyś pisałam, że aby nie zajmował tak dużo miejsca, musiał pan kominkarz skuwać kawałek komina, aby wćisnąć tam wkład kominkowy. I teraz jest git. Efilko jestem daleka od wciskania komukolwiek kitu. Jak coś jest nie w moim guście i nie bardzo mi się podoba, to wolę się w ogóle nie odzywać. W stosunku do Ciebie nie stosuję takich forteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Edyś, ślicznie to już wygląda U mnie też na całym poddaszu Krono za 30 PLN a u córki Parador za 100 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Edyś ja Ciebie love. Tylko czemu kurna mam do Ciebie tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry..... bardzo dziękuje za zaproszenie i z przyjemnością z niego skorzystam. Musimy sie tylko jakoś zgadać... ja na tygodniu mam wiele czasu, nie wiem tylko jak Tobie by pasowało ale szarości kamienne z wielką ochotą bym pomacała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 to niesprawiedliwe! buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry..... bardzo dziękuje za zaproszenie i z przyjemnością z niego skorzystam. Musimy sie tylko jakoś zgadać... ja na tygodniu mam wiele czasu, nie wiem tylko jak Tobie by pasowało ale szarości kamienne z wielką ochotą bym pomacała Nitusia to może byśmy się jakoś razem zmówiły - mogę Cię tam zadrajwerować , bo to dokładnie tam gdzie się będę budowała .A razem raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts