Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no baaa.... pewnie, że tak... będzie mi bardzo miło :) znajdziemy sobie jakis dzień i zmacamy cały domek....

macie pomysł kiedy?

Ja mam.... :lol:

W drugi tydzień ferii (od 26.01) węzmę najprawdopodobniej 5 dni wolnego. :D Może wtedy zaglądniecie?

OOOOOOO!! jak dla mnie super ! :lol:

Dobrosia co Ty na to ?

Wszedłem

Zdjęcia zobaczyłem

i szczęka opadła mi z hukiem na podłogę!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Edytko to Twój kamień to sprawił

jest piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D

To kiedy ta wizytacja??? :lol: :lol: :lol:

Nituś, Dobroszko nawet nie wiecie, jak to jest, kiedy można Wam dogodzić. :lol: :lol: :lol: Czym bliżej 26.01 czekam na cynk. :D

Efilko czym się martwisz, śniegi zaraz stopnieją, mrozy odpuszczą i nie pozostaje nic innego jak pakować doopkę w autko i fruuuuu.....jesteś u mnie. :lol:

Brazunia dzięki za miłe słóweczko. :D

Romku ależ musiało Cię zaboleć....sssyyyyyyy... :lol: :lol: :lol:

Witam...witam moje kobitki kochane!!! :lol:

Glamcia czy już Cię odetkało? :lol: Wiesz...nie chciałabym, abyś się zadusiła niepotrzebnie. :lol:

Monia dziękaski. Ale wcale jej nie ukrywałam, po prostu ona się robiła i robiła :roll: ... i jeszcze w sumie nieskończona. A ja cierpliwie czekałam, aż cała ściana sie pokryje, aby móc już cos pokazać.

Aniu a Ty wiesz, że ja też miałam już próbkę innej cegły, właśnie białej, no prawie białej. Bo chciałam udekorować tę ścianę pod kolor kominka, ale nie granitu, a obudowy, która właśnie jest w kolorze przełamanej bieli. Mąż coś kręcił nosem, nie do konca był przekonany, a przy nim ja juz sama nie wiedziałam czy to będzie fajnie wyglądać. Potem natrafiliśmy na firmę INCANA i tam oczarował nas ten kamień. M bez wahania powiedział ten i żaden inny. I mamy wyngiel na ścianie. :lol:

Kochana, Ty się jeszcze pytasz??? :o Koniecznie chcę Cię widzieć u siebie. Termin spotkania jeszcze będziemy z dziewczynami uzgadniać.

No jak to może się białe w czarne szybko zmienić :lol:

Ja chyba w kamień na ścianie nie pójdę nie mowie że mi sie nie podoba (bo się podoba) ale obecnie siedzę w skandynawskich klimatach a tam raczej dechy niż kamień ( no chyba że w murkach wokół pól :lol: )

Fajnie że M był za tym czarnym bo wtedy łatwiej podjąć decyzję :D

nie chodzi Ci po glowie że jakaś dziwna jesteś albo pomysły masz od czapy :lol:

Terminu będę pilnować :D i chętnie się spotkam :D

mam nadzieję że drogi nie pomylę :oops:

Witam...witam moje kobitki kochane!!! :lol:

Glamcia czy już Cię odetkało? :lol: Wiesz...nie chciałabym, abyś się zadusiła niepotrzebnie. :lol:

Monia dziękaski. Ale wcale jej nie ukrywałam, po prostu ona się robiła i robiła :roll: ... i jeszcze w sumie nieskończona. A ja cierpliwie czekałam, aż cała ściana sie pokryje, aby móc już cos pokazać.

Aniu a Ty wiesz, że ja też miałam już próbkę innej cegły, właśnie białej, no prawie białej. Bo chciałam udekorować tę ścianę pod kolor kominka, ale nie granitu, a obudowy, która właśnie jest w kolorze przełamanej bieli. Mąż coś kręcił nosem, nie do konca był przekonany, a przy nim ja juz sama nie wiedziałam czy to będzie fajnie wyglądać. Potem natrafiliśmy na firmę INCANA i tam oczarował nas ten kamień. M bez wahania powiedział ten i żaden inny. I mamy wyngiel na ścianie. :lol:

Kochana, Ty się jeszcze pytasz??? :o Koniecznie chcę Cię widzieć u siebie. Termin spotkania jeszcze będziemy z dziewczynami uzgadniać.

jeszcze nie....cierpię, bo nie mogę oddychać

aniawmuratorze a Ty jestes z samej Wawy? jeśli tak to może Cię zgarnąć gdześ po drodze?? :)

prawie z Nadarzyna jestem :D więc chyba sama przyjadę :roll: ale jak mi Edyś wytłumaczy to chyba się nie zgubię ( w razie czego są telefony komórkowe :lol: a Mikołaj przyniósł pod choinkę GPS :lol: )