nitubaga 08.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no baaa.... pewnie, że tak... będzie mi bardzo miło znajdziemy sobie jakis dzień i zmacamy cały domek.... macie pomysł kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no baaa.... pewnie, że tak... będzie mi bardzo miło znajdziemy sobie jakis dzień i zmacamy cały domek.... macie pomysł kiedy? Ja mam.... W drugi tydzień ferii (od 26.01) węzmę najprawdopodobniej 5 dni wolnego. Może wtedy zaglądniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Edyś ja Ciebie love. Tylko czemu kurna mam do Ciebie tak daleko http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_27.GIF Nie jest w końcu tak daleko 2,5 godzinki autkiem i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no baaa.... pewnie, że tak... będzie mi bardzo miło znajdziemy sobie jakis dzień i zmacamy cały domek.... macie pomysł kiedy? Ja mam.... W drugi tydzień ferii (od 26.01) węzmę najprawdopodobniej 5 dni wolnego. Może wtedy zaglądniecie? OOOOOOO!! jak dla mnie super ! Dobrosia co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja na to jak na lato - zbałamucę małża coby został z córą i hajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja na to jak na lato - zbałamucę małża coby został z córą i hajda słowo klucz Edyś - jak nie będzie śniegu to why not na razie to 2,5h mam do pracy a nie dojeżdżam trzystu kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Świetna ta ściana!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wszedłem Zdjęcia zobaczyłem i szczęka opadła mi z hukiem na podłogę!!!!!! Edytko to Twój kamień to sprawił jest piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To kiedy ta wizytacja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nituś, Dobroszko nawet nie wiecie, jak to jest, kiedy można Wam dogodzić. Czym bliżej 26.01 czekam na cynk. Efilko czym się martwisz, śniegi zaraz stopnieją, mrozy odpuszczą i nie pozostaje nic innego jak pakować doopkę w autko i fruuuuu.....jesteś u mnie. Brazunia dzięki za miłe słóweczko. Romku ależ musiało Cię zaboleć....sssyyyyyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wow.................................. zatkało mnie.. nic nie jestem w stanie powiedzieć, jak mnie odetka to naturalnie coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Edyś taka piękna ściana i tyle czasu ukrywałas przed nami to cudo Normalnie nie wiem co mam ci powiedzieć Wstydz się kobieto, wstydz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wstydz się kobieto, wstydz hi hi hi...wstydź się wstydź , że masz ładnie.... witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ja też witanko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hejka ja się ostatnio na biel zafiksowałam ale ściana baaaardzo mi się podoba no i chciałam się zapytać czy ewentualnie do tej grupy wizutująco-macającej mogę się dopisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.01.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam...witam moje kobitki kochane!!! Glamcia czy już Cię odetkało? Wiesz...nie chciałabym, abyś się zadusiła niepotrzebnie. Monia dziękaski. Ale wcale jej nie ukrywałam, po prostu ona się robiła i robiła ... i jeszcze w sumie nieskończona. A ja cierpliwie czekałam, aż cała ściana sie pokryje, aby móc już cos pokazać. Aniu a Ty wiesz, że ja też miałam już próbkę innej cegły, właśnie białej, no prawie białej. Bo chciałam udekorować tę ścianę pod kolor kominka, ale nie granitu, a obudowy, która właśnie jest w kolorze przełamanej bieli. Mąż coś kręcił nosem, nie do konca był przekonany, a przy nim ja juz sama nie wiedziałam czy to będzie fajnie wyglądać. Potem natrafiliśmy na firmę INCANA i tam oczarował nas ten kamień. M bez wahania powiedział ten i żaden inny. I mamy wyngiel na ścianie. Kochana, Ty się jeszcze pytasz??? Koniecznie chcę Cię widzieć u siebie. Termin spotkania jeszcze będziemy z dziewczynami uzgadniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No jak to może się białe w czarne szybko zmienić Ja chyba w kamień na ścianie nie pójdę nie mowie że mi sie nie podoba (bo się podoba) ale obecnie siedzę w skandynawskich klimatach a tam raczej dechy niż kamień ( no chyba że w murkach wokół pól ) Fajnie że M był za tym czarnym bo wtedy łatwiej podjąć decyzję nie chodzi Ci po glowie że jakaś dziwna jesteś albo pomysły masz od czapy Terminu będę pilnować i chętnie się spotkam mam nadzieję że drogi nie pomylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam...witam moje kobitki kochane!!! Glamcia czy już Cię odetkało? Wiesz...nie chciałabym, abyś się zadusiła niepotrzebnie. Monia dziękaski. Ale wcale jej nie ukrywałam, po prostu ona się robiła i robiła ... i jeszcze w sumie nieskończona. A ja cierpliwie czekałam, aż cała ściana sie pokryje, aby móc już cos pokazać. Aniu a Ty wiesz, że ja też miałam już próbkę innej cegły, właśnie białej, no prawie białej. Bo chciałam udekorować tę ścianę pod kolor kominka, ale nie granitu, a obudowy, która właśnie jest w kolorze przełamanej bieli. Mąż coś kręcił nosem, nie do konca był przekonany, a przy nim ja juz sama nie wiedziałam czy to będzie fajnie wyglądać. Potem natrafiliśmy na firmę INCANA i tam oczarował nas ten kamień. M bez wahania powiedział ten i żaden inny. I mamy wyngiel na ścianie. Kochana, Ty się jeszcze pytasz??? Koniecznie chcę Cię widzieć u siebie. Termin spotkania jeszcze będziemy z dziewczynami uzgadniać. jeszcze nie....cierpię, bo nie mogę oddychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 aniawmuratorze a Ty jestes z samej Wawy? jeśli tak to może Cię zgarnąć gdześ po drodze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 aniawmuratorze a Ty jestes z samej Wawy? jeśli tak to może Cię zgarnąć gdześ po drodze?? prawie z Nadarzyna jestem więc chyba sama przyjadę ale jak mi Edyś wytłumaczy to chyba się nie zgubię ( w razie czego są telefony komórkowe a Mikołaj przyniósł pod choinkę GPS ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ooo to i do mnie będziesz miała za dwa latka blisko , bo my Tuż obok Edysi sie budowac będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts