bobowa budowniczowa 19.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Aha...........mówiłam już że ściana jest boska A jakie meble będziesz miała w salonie ??? I dlaczego Dobrosia nie będzie mogła rąk oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Moniś a co Ty planujesz na podłogi? Dobrosia już niedługo nie będziesz mogła rąk oderwać. Na górze najprawdopodobniej dechy, a na parterze deski, parkiet lub mozaikę pałacową z dużych klepek z jakimiś dekorami np. z ciemniejszego drzewa . http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/2800000004266c57/1/173/XA5f1pLI6T9bkRXGigSvUdky5dIv3G_2.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/2800000004266e57/1/28/BikLs6xJ4z-cbfGLXqomWEMRhjpy1_Ts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Aniu, dzięki w imieniu deseczek. Lakierem półmat planuję je potraktować, ale jaki to będzie, jeszcze nie wiem, ponieważ parkieciarz zrobi nam próby róznych lakierów, tak aby uzyskać z desek więcej brązu niż czerwieni. Tak więc od tego będzie zależało jaki to będzie lakier. Meble do salonu już kiedyś pokazywałam. Jak do tej pory jeszcze mi się koncepcja nie zmieniła i na 99% będą właśnie te. http://www.pagedmeble.pl/gfx/aranz/Milano.jpg Dobrosia nie może teraz oczu oderwać, a jak mnie odwiedzi, to zacznie macać i już rąk nie oderwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no ja już się szykuję , rączki myję żeby nie upaćkać tego grafitowego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Edytko domek zapowiada się ślicznie..... siedzisz cichutko i masz wklejasz nam zdjęcia..., od których opada mi dolna część twarzy....... Ślicznie, ślicznie...... najbardziej podoba mi sie czarna ściana i kafelki pod prysznicem.... jest boska....napiszesz Kasi co to są za kafelki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/2800000004266c57/1/173/XA5f1pLI6T9bkRXGigSvUdky5dIv3G_2.jpg Monia ta jest piękna. Ma w sobie wielką klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no ja już się szykuję , rączki myję żeby nie upaćkać tego grafitowego cuda Nie ma obaw kochana, nic nie ubrudzisz. Prędzej on upaćka Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Niech Kasia dobrze zapamięta. Producent Venus Kafle to kolekcja Spider Grey 22x66 cm Mozaika Glass 31,5x31,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Niech Kasia dobrze zapamięta. Producent Venus Kafle to kolekcja Spider Grey 22x66 cm Mozaika Glass 31,5x31,5 cm już rzym sobie zapisała... SZOM PO PROSZTU SZLICZNEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 19.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam serdecznie i także uważam że ściana jest super , wszystko się pięknie komponuje wraz z kominkiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kasiu co Ci tak mowę pokręciło? Atom dziękuję raz jeszcze i pytam tak z ciekawości, kiedy, o ile w ogóle, pokażesz swój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 19.01.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Nie no cudnie Mebelki też mi sie podobają takie minimalistyczne A jak tam postępy prac na górze? My caly weekend spędziliśmy na szeroko pojętym projektowaniu naszych wnętrz No i bardzo poważnie zastanawiamy się nad przeniesieniem łazienki do garderoby chyba przejedziemy się do Was z metrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no ja już się szykuję , rączki myję żeby nie upaćkać tego grafitowego cuda Nie ma obaw kochana, nic nie ubrudzisz. Prędzej on upaćka Ciebie. Szkoda, że ja mam tak daleko żeby sobie łapki upaćkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no ja już się szykuję , rączki myję żeby nie upaćkać tego grafitowego cuda Nie ma obaw kochana, nic nie ubrudzisz. Prędzej on upaćka Ciebie. Szkoda, że ja mam tak daleko żeby sobie łapki upaćkać Wiesz co, a mnie to goowno obchodzi, że masz daleko. Zbieraj juz siły, bo jak tylko zdołam zamieszkać jako tako, masz przyjechać i bez wymówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atom1 20.01.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam i na pewno dam fotki domku ale ja w porównaniu z wami to mam o wiele mniej zrobione a w środku to nic się jeszcze nie dzieje bo temperatura ujemna i boję się coś zaczynać ale od marca to ruszam z kopyta wchodzi facet od wodkanu i co potem wylewki i tynki i ocieplenie poddasza a w między czasie projektuje kominek ( ja uparłam się na panoramę 90cm długości taki prostokąt a obudowa bardzo prosta troszkę marmuru i stali taka w stylu nowoczesnym i jak na razie to molestuje mojego męża o taką i chyba mi się uda). Pozdrawiam.Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Atom, kominek zapowiada się debeściarsko Masz może jakąś fotkę, na której się wzorowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 http://www.pagedmeble.pl/gfx/aranz/Milano.jpg ale lampy ciekawe jak szybko kurz łapią podłoga super, już nie mogę sie doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Takie lampy to tylko fajnie wyglądają. One nie dla mnie. Ja wibitnie nie znoszę kurzu. A one są bardzo kurzochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no ja już się szykuję , rączki myję żeby nie upaćkać tego grafitowego cuda Nie ma obaw kochana, nic nie ubrudzisz. Prędzej on upaćka Ciebie. Szkoda, że ja mam tak daleko żeby sobie łapki upaćkać Wiesz co, a mnie to goowno obchodzi, że masz daleko. Zbieraj juz siły, bo jak tylko zdołam zamieszkać jako tako, masz przyjechać i bez wymówek. Nie bij Ja już grzeczna będę I co...........uda się na męża urodzinki wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 I co...........uda się na męża urodzinki wprowadzić Aniu, za trudne pytania zadajesz. Inny zestaw poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts