Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Edmar70 i jej Wdzięczny M07

Edmar70

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moniś a co Ty planujesz na podłogi?

Dobrosia już niedługo nie będziesz mogła rąk oderwać. :lol:

Na górze najprawdopodobniej dechy, a na parterze deski, parkiet lub mozaikę pałacową z dużych klepek z jakimiś dekorami np. z ciemniejszego drzewa :roll: .

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/2800000004266c57/1/173/XA5f1pLI6T9bkRXGigSvUdky5dIv3G_2.jpg

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/2800000004266e57/1/28/BikLs6xJ4z-cbfGLXqomWEMRhjpy1_Ts.jpg

Aniu, dzięki w imieniu deseczek. :lol:

Lakierem półmat planuję je potraktować, ale jaki to będzie, jeszcze nie wiem, ponieważ parkieciarz zrobi nam próby róznych lakierów, tak aby uzyskać z desek więcej brązu niż czerwieni. Tak więc od tego będzie zależało jaki to będzie lakier.

Meble do salonu już kiedyś pokazywałam. Jak do tej pory jeszcze mi się koncepcja nie zmieniła i na 99% będą właśnie te. :D

http://www.pagedmeble.pl/gfx/aranz/Milano.jpg

Dobrosia nie może teraz oczu oderwać, a jak mnie odwiedzi, to zacznie macać i już rąk nie oderwie. :lol: :wink:

Edytko domek zapowiada się ślicznie..... siedzisz cichutko i masz wklejasz nam zdjęcia..., od których opada mi dolna część twarzy.......:)

Ślicznie, ślicznie...... najbardziej podoba mi sie czarna ściana i kafelki pod prysznicem.... jest boska....napiszesz Kasi co to są za kafelki????? :lol: :lol: :lol:

:o Nie no cudnie :D

Mebelki też mi sie podobają takie minimalistyczne :)

A jak tam postępy prac na górze?

My caly weekend spędziliśmy na szeroko pojętym projektowaniu naszych wnętrz 8) No i bardzo poważnie zastanawiamy się nad przeniesieniem łazienki do garderoby :roll: chyba przejedziemy się do Was z metrówka ;)

no ja już się szykuję , rączki myję żeby nie upaćkać tego grafitowego cuda :wink: :D

Nie ma obaw kochana, nic nie ubrudzisz. Prędzej on upaćka Ciebie. :lol: :wink:

Szkoda, że ja mam tak daleko żeby sobie łapki upaćkać :cry:

Wiesz co, a mnie to goowno obchodzi, że masz daleko. :wink: :lol:

Zbieraj juz siły, bo jak tylko zdołam zamieszkać jako tako, masz przyjechać i bez wymówek. :p

Witam i na pewno dam fotki domku ale ja w porównaniu z wami to mam o wiele mniej zrobione a w środku to nic się jeszcze nie dzieje bo temperatura ujemna i boję się coś zaczynać ale od marca to ruszam z kopyta wchodzi facet od wodkanu i co potem wylewki i tynki i ocieplenie poddasza a w między czasie projektuje kominek ( ja uparłam się na panoramę 90cm długości taki prostokąt a obudowa bardzo prosta troszkę marmuru i stali taka w stylu nowoczesnym i jak na razie to molestuje mojego męża o taką i chyba mi się uda).

Pozdrawiam.

Ewa.

no ja już się szykuję , rączki myję żeby nie upaćkać tego grafitowego cuda :wink: :D

Nie ma obaw kochana, nic nie ubrudzisz. Prędzej on upaćka Ciebie. :lol: :wink:

Szkoda, że ja mam tak daleko żeby sobie łapki upaćkać :cry:

Wiesz co, a mnie to goowno obchodzi, że masz daleko. :wink: :lol:

Zbieraj juz siły, bo jak tylko zdołam zamieszkać jako tako, masz przyjechać i bez wymówek. :p

Nie bij :(

Ja już grzeczna będę :lol: :lol:

I co...........uda się na męża urodzinki wprowadzić :roll: