monia77w1 20.01.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Lampy fajne ale nawet za dopłatą nie wzięłabym ich. Wyobrażam sobie ile tam się kurzu zbiera Ja po tygodniu przez przypadek dotknęłam choinki i wiecie co się działo na łańcuchach. Normalnie było grubo, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 I co...........uda się na męża urodzinki wprowadzić Aniu, za trudne pytania zadajesz. Inny zestaw poproszę. No nie, no bo Cię ................wr................... A dlaczego za trudne, przecież wszystko dobrze idzie Kiedy kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Lampy fajne ale nawet za dopłatą nie wzięłabym ich. Wyobrażam sobie ile tam się kurzu zbiera Ja po tygodniu przez przypadek dotknęłam choinki i wiecie co się działo na łańcuchach. Normalnie było grubo, masakra. Dobrze, że temat lamp już za mną. To były najgorsze decyzje I i tak nie mam takich jakie bym chciała..............ani jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 I co...........uda się na męża urodzinki wprowadzić Aniu, za trudne pytania zadajesz. Inny zestaw poproszę. No nie, no bo Cię ................wr................... A dlaczego za trudne, przecież wszystko dobrze idzie Kiedy kuchnia? Czy ja wiem Najpierw muszę zainwestować jeszcze w łazienkę na poddaszu, a kuchnia jeszcze może poczekać, bo jeszcze się nie wprowadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Noooo, fajnieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Zapomniałam pochwalić pakiecik. No miodzi po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.01.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Zapomniałam pochwalić pakiecik. No miodzi po prostu O dżizas...jaki pakiecik? Podejrzewam, że parkiecik Dzięki Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Zapomniałam pochwalić pakiecik. No miodzi po prostu O dżizas...jaki pakiecik? Podejrzewam, że parkiecik Dzięki Brazunia Ładnie to się tak z koleżanki podśmiewać Pewnie, że parkiecik Też bym taki chciała ale u mnie jest podłogówka i nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUlka 21.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 tak sobie przeglądam dzienniki i ... http://forum.muratordom.pl/post2700968.htm#2700968 trzecie zdjęcie w tym poście - znajdź szczegół pasujący do tego wątku Wdzięczny jest wszędzie - albo po prostu rzuca się bardziej w oczy niz inne projekty Atom tez chętnie popatrzę na zdjęcia. Edmar pokarz górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Nie nazwałabym Wdzięcznego szczegółem. Muleczka, a co chcesz zobaczyć na górze? Tam oprócz gołych ścian i podłogii nic jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Edmarku, zajrzałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem.. Ślicznie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Edmarku, zajrzałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem.. Ślicznie masz. Andziula, dziękuję bardzo Dziewczęta, od poniedziałku mam urlopik. Czujcie się zaproszone. Tylko dam Wam znać, kiedy to możemy sie spotkać, bo teraz dla odmiany mam tatę w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Edmarku, zajrzałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem.. Ślicznie masz. Andziula, dziękuję bardzo Dziewczęta, od poniedziałku mam urlopik. Czujcie się zaproszone. Tylko dam Wam znać, kiedy to możemy sie spotkać, bo teraz dla odmiany mam tatę w szpitalu. Ojej , to trzymaj się Biedulko , dużo zdrowia dla Taty. I czekamy na sygnał od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Z wiosną przyszłam:http://img207.imageshack.us/img207/9741/krokusynx8.jpg Dużo zdrowia dla taty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Edmarku, zajrzałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem.. Ślicznie masz. Andziula, dziękuję bardzo Dziewczęta, od poniedziałku mam urlopik. Czujcie się zaproszone. Tylko dam Wam znać, kiedy to możemy sie spotkać, bo teraz dla odmiany mam tatę w szpitalu. Oj jak dobrze z tym urlopem masz A co z tatkiem Jeszcze w szpitalu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WIOSNA wspaniała i deski też, i ściana też... i ja też rączki już myje by macanko dobrze poszło może razem z Dobrosia sie uda zajechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dziewczyny, dziękuję w imieniu Taty. Aniu, tata złapał zapelenie płuc. Biorąc pod uwagę, że ma 70 lat i rozedmę płuc, sytuacja wyglądała tragicznie. Duszności miał tak silne, że gdyby nie nagła pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dziewczyny, dziękuję w imieniu Taty. Aniu, tata złapał zapelenie płuc. Biorąc pod uwagę, że ma 70 lat i rozedmę płuc, sytuacja wyglądała tragicznie. Duszności miał tak silne, że gdyby nie nagła pomoc... p ja pie....olę Ale rozumiem, że już lepiej. Czy jest jeszcze pod opieką lekarzy czy już w domku Jak ja Wam zazdroszczę że się spotkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jest juz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No...jest już ciut lepiej. Oczywiście jest cały czas w szpitalu i zostanie tam najmarniej 10 dni. Nituś, Dobrosia, naprawdę mam nadzieję, że damy radę się spotkać w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts