eremis 25.10.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Pomóżcie!!Mam działkę i zamierzam się budować. Pierwsze próby i problemy w urzędach.Moja działka była bez dostępu do drogi, ale trwały prace związane z planem zagospodarowania przestrzennego. Plan został uchwalony i opublikowany w dzienniku ustaw. W przyjętym planie do mojej działki przylega droga, która jest wyznaczona po terenie należącym do gminy. Co zrobić żeby fizycznie wytyczyć taką drogę i otrzymać zgodę na dojazd do działki, na budowę przyłączy do obsługi budynku itp. Skoro Wydział Inżynierii Miejskiej w najbliższych latach nie planuje budowy drogi ze środków budżetowych. Dodam,że droga ta w planach jest drogą gminną. Gmina jest właścicielem większej działki i musi fizycznie wydzielić jej fragment pod drogę. co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts