neck 25.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam. Zamierzamy zrobić sobie łazienkę w domu na parterze. Mam pytanie odnośnie podłogi, którą w tej chwili po skuciu pewnej warstwy stanowi beton o grubości około 20 cm. I w związku z tym mam pytanie, czy warto kuć taki beton i kłaść steropian z folia a na to robić wylewkę czy jest to zbędna rzecz i wystarczy położyć płytki a na nie dywaniki. Pytam bo pewna osoba doradziła mi ocieplenie w ten sposób podłogi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 26.10.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ja mam pod podłogówką na parterze 20cm styropianu i z tego co wiem, należy dawac ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.10.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 styropian zawsze warto dać. a jak już robisz nową wylewkę to zatop w niej rurki do ogrzewania podłogowego. sąsiad poprowadził te rurki od grzejnika w łazience nie stosując żdnych dodatkowych pomp czy rozdzielaczy. i ma cieplutką podłogę. koszt niewielki wliczjąc cenę kilku metrów rurki oraz najprostrzego zaworu kulowego przy kaloryferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dobry pomysł z tymi rurkami, też bym tak zrobił,Jeżeli skuwa się posadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 26.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kilku metrów? Ja mam 60 metrów rurki w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 29.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Kilku metrów? Ja mam 60 metrów rurki w łazience. 60 x 4 zł. = 240 i wygoda dozgonna. czy to tak wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 29.10.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Nie pisałem , że niewiele i że niewygodnie, tylko że więcej niż kilka metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts