Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RUST meble kuchenne, kuchnie: opinie, uwagi, zdjęcia, inspiracje

akinom

Recommended Posts

Do dzisiejszej Rzepy dołączona jest ulotka z info o promocji w RUST. Jesli do konca stycznia kupi sie tam meble otrzyma sie rabat 20%.

Powiem szczerze, ze prawie nic nie słyszałam o meblach RUST.

Macie jakies doswiadczenia z tą firmą. Czy meble i i sama firma są solidne, co z jakościa?

Na ich stronie jest kilka ciekawych modeli mebli, może warto kupic z promocji?

• Odpowiedzi 820
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

znajomi zafundowali sobie piękną kuchnię RUST-a, na około 25 metrach kwadratowych stanęło najpiękniejsze cudo jakie widziałam - pięknie wykończone, delikatne detale, wykorzystano ciekawe pomysły na aranżację zakamarków,; kuchnia jest bardzo jasna (klon?) z dodatkami ciemnymi (venge?) i aluminium; nie pytaj o kwotę:) ale kuchnia była ich priorytetem...

ogólnie - warto zapytać ile kosztowało przedtem (np. znajomych), a ile teraz, żeby nie wpaść w promocyjną pułapkę:) i zafundować sobie cacko:)

życzonka noworoczne :D

• 2 years później...

Nie rozumiem, jak to jest, że możemy wymieniać negatywne opinie na temat różnych wykonawców, materiałów itp. a kiedy pojawił się wątek o meblach kuchennych jednej ze znanych firm na rynku i jej podejściu do klientów - nagle cenzura :o Może w ogóle skasować wszelkie wątki typu "nie polecam", "czarna lista", "ostrzegam", "uwaga na"...

Kolejny raz mam wrażenie, że Forum nie jest miejscem na wolne wyrażanie subiektywnych opinii...

Marian zadziałał :lol:

Jestem użytkownikiem forum od 3 lat, zminiłem nick ze względu na charakter informacji

Panie MarianieR

...........może należało by stanąc przed nami o przeprosić nas za to ze mają nas w d..., widze ze sposób traktowania klientów jest podobny w całej polsce

to moze garść szczegółów z mojego przypadku

wyceniono mi kuchnię na równowartośc nowego samochodu klasy średniej , ze sprzetem i z montazem coś dodatkowo +20 tys

kasując oczywiście 300 zł za pomiar wstępny ( wycena wstępna zrobiona na podstawie projektu od architekta)

Pani 2 razy umawiała się na spotkanie i nie przyszła nie informując nas , wręcz przeciwnie - chyba jej przeszkadzaliśmy w naciąganiu nastepnych ,

wkurzony zwróciłem jej uwage ze nietaktownie traktuje klienta

Pani stwierdziła ze klentów maja wielu i ta jego kuchnia wcale taka droga nie jest i takich jak ja maja na pęczki więc moga sobie wybierać klientów i moge nie zamawiac nic się nie stanie

kasy za pomiar nie oddała ( pokwitowanie kasowe miała przywieźć na spotkanie)

poczułem się z żoną jak male pionki ktrych nalezu okubac z 300 zł a nie jak klient powaznej firmy.

zamwówiliśmy meble w Wrzosowej za troszkę mniejsze pieniadze, obsługa z wdziękiem i fachową wiedzą.

niedoszły klient Rusta z powodu nonszalancji salonu w .....................

PS. Państwa firma zawsze moze liczyc u nas na najlepszy serwis handlowy.

:D

hehe! a ja sie tak naprodukowałam :evil: i tak wywnetrzylam ze swojego cudnego osobistego spotkanie z przedstawicielem Rusta (nie wiem czy byl to p. Marian R co prawda :roll: :lol: )

No ale co sie dziwicie bidnej Redakcji :) - MY im nie placimy i sie nie reklamujemy na Muratorze.

Rust zagrozil pewnie konsekwencjami w wyniku ktorych kasa by zniknela - i usunieto watek szkalujacy "szacowna firme" :)

Ii calkiem szczerze - bedac na ich miejscu zrobilabym pewnie tak samo

$$$$ vs. paru zszokowanych i zlych forumowiczow - wybor oczywisty :)

ps. szkoda mi jedynie cudnego listu kofi o trabancie :)

:wink:

Mufka - ok:) ale dobrze wiesz ze teoretycznie tylko :)

Osob ktore zwroca uwage na watek o Rust - bedzie wzglednie malo :)

Osob - ktore w ramach wolnosci słowa , pogladow itp - zrezygnuja z forum muratora -...? Hm?

(zero ;) ???)

Tak wiec przeliczeniu okazalismy sie zbyt mali i niegrozni :)