akinom 31.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Do dzisiejszej Rzepy dołączona jest ulotka z info o promocji w RUST. Jesli do konca stycznia kupi sie tam meble otrzyma sie rabat 20%. Powiem szczerze, ze prawie nic nie słyszałam o meblach RUST.Macie jakies doswiadczenia z tą firmą. Czy meble i i sama firma są solidne, co z jakościa?Na ich stronie jest kilka ciekawych modeli mebli, może warto kupic z promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eka 31.12.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 znajomi zafundowali sobie piękną kuchnię RUST-a, na około 25 metrach kwadratowych stanęło najpiękniejsze cudo jakie widziałam - pięknie wykończone, delikatne detale, wykorzystano ciekawe pomysły na aranżację zakamarków,; kuchnia jest bardzo jasna (klon?) z dodatkami ciemnymi (venge?) i aluminium; nie pytaj o kwotę ale kuchnia była ich priorytetem... ogólnie - warto zapytać ile kosztowało przedtem (np. znajomych), a ile teraz, żeby nie wpaść w promocyjną pułapkę i zafundować sobie cacko:) życzonka noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ja się pytam, gdzie się zapodział wątek o KUCHNIACH Rust??????? co za kraj .... :( może Rust to sponsor tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Reklamodawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 sądziłam, że to FORUM ma służyć wymianie doświadczeń RÓŻNYCHrównież tych negatywnych ......proszę moderatora o wyjaśnienie tematumoże paluszek się komuś omsknął ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 19.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Opowiedzcie co było w tym wątku, bo zrobiłem się ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.10.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 generalnie byly opinie, ze RUST ma klientow w d...e. tyle.bardzo frapujace, ze watek zniknal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 20.10.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Nie rozumiem, jak to jest, że możemy wymieniać negatywne opinie na temat różnych wykonawców, materiałów itp. a kiedy pojawił się wątek o meblach kuchennych jednej ze znanych firm na rynku i jej podejściu do klientów - nagle cenzura Może w ogóle skasować wszelkie wątki typu "nie polecam", "czarna lista", "ostrzegam", "uwaga na"... Kolejny raz mam wrażenie, że Forum nie jest miejscem na wolne wyrażanie subiektywnych opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No ładne rzeczy . Pozostaje tylko w ramach protestu wątek uparcie odnawiać. Ja się dziwie tylko dlaczego o mbank nie usuwają????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sevir 20.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Marian zadziałał Jestem użytkownikiem forum od 3 lat, zminiłem nick ze względu na charakter informacji Panie MarianieR ...........może należało by stanąc przed nami o przeprosić nas za to ze mają nas w d..., widze ze sposób traktowania klientów jest podobny w całej polsce to moze garść szczegółów z mojego przypadku wyceniono mi kuchnię na równowartośc nowego samochodu klasy średniej , ze sprzetem i z montazem coś dodatkowo +20 tys kasując oczywiście 300 zł za pomiar wstępny ( wycena wstępna zrobiona na podstawie projektu od architekta) Pani 2 razy umawiała się na spotkanie i nie przyszła nie informując nas , wręcz przeciwnie - chyba jej przeszkadzaliśmy w naciąganiu nastepnych , wkurzony zwróciłem jej uwage ze nietaktownie traktuje klienta Pani stwierdziła ze klentów maja wielu i ta jego kuchnia wcale taka droga nie jest i takich jak ja maja na pęczki więc moga sobie wybierać klientów i moge nie zamawiac nic się nie stanie kasy za pomiar nie oddała ( pokwitowanie kasowe miała przywieźć na spotkanie) poczułem się z żoną jak male pionki ktrych nalezu okubac z 300 zł a nie jak klient powaznej firmy. zamwówiliśmy meble w Wrzosowej za troszkę mniejsze pieniadze, obsługa z wdziękiem i fachową wiedzą. niedoszły klient Rusta z powodu nonszalancji salonu w ..................... PS. Państwa firma zawsze moze liczyc u nas na najlepszy serwis handlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 nie jest pewnie Rust zostawia u nich z 350 tys rocznie na reklamy to niestety zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.10.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dostałam od Redakcji wyjaśnienie, że otrzymali od firmy RUST pisemne żądanie usunięcia wątku jestem w szoku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.10.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 nie polecam współpracy z tym studiem kuchennymfirma dla mało świadomego bogatego klientahttp://forum.muratordom.pl/kuchnia-rust-usunieto-watek,t115128.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.10.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Czy można tak sobie żądać? A właściwie czy trzeba się takim żądaniom podstosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.10.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 założyłam wątek w dziale Wykonawcy http://forum.muratordom.pl/kuchnie-rust-nie-polecam,t115144.htm chyba mam prawo kogoś polecać lub nie .... robię to na tym forum od ponad 4 lat jak dotąd nie było problemów z cenzurą no ale niestety ... jak widać to medium nie jest niezależne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 hehe! a ja sie tak naprodukowałam i tak wywnetrzylam ze swojego cudnego osobistego spotkanie z przedstawicielem Rusta (nie wiem czy byl to p. Marian R co prawda ) No ale co sie dziwicie bidnej Redakcji - MY im nie placimy i sie nie reklamujemy na Muratorze. Rust zagrozil pewnie konsekwencjami w wyniku ktorych kasa by zniknela - i usunieto watek szkalujacy "szacowna firme" Ii calkiem szczerze - bedac na ich miejscu zrobilabym pewnie tak samo $$$$ vs. paru zszokowanych i zlych forumowiczow - wybor oczywisty ps. szkoda mi jedynie cudnego listu kofi o trabancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No ale co sie dziwicie bidnej Redakcji - MY im nie placimy i sie nie reklamujemy na Muratorze. R I tu sie nie zgodze, bez nas to forum nie ma sensu, forowicze tworza forum i sa adresatami reklam, wiec my im placimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.10.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Mufka - ok:) ale dobrze wiesz ze teoretycznie tylko Osob ktore zwroca uwage na watek o Rust - bedzie wzglednie malo Osob - ktore w ramach wolnosci słowa , pogladow itp - zrezygnuja z forum muratora -...? Hm? (zero ???) Tak wiec przeliczeniu okazalismy sie zbyt mali i niegrozni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 20.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jestem w szoku! Jak można było zlikwidować wątek?W ramach protestu zmywam się stąd. Kaczogród! Wszędzie Kaczogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts