Michał i Magda 17.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A ja dam im szansę i czekam na zdjęcia. Tom76+jego żona nie dziwcie się, że nikt Wam nie wierzy. Chciało Wam się logować na forum tylko po to by wychwalać Rusta, to podzielcie się tym "szczęściem" posiadania ich kuchni i zamieśćcie zdjęcia. P.S. Cholera trza było się starać o pracę w budżetówce, mogłabym wydać 30 tysiaków na kuchnie No nic, pewnie wesprę okolicznego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 17.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jeszcze mam pytanie do wszystkich: czy wszyscy jesteście na bezrobotnym, czy pracujecie jako stróże nocni, bo wszystkie posty pisane były w czasie, kiedy większość Polaków ciężko pracuje. . Wszyscy tak jak Ty muszą kiblować w biurze ? A wpadłaś/dłeś na pomysł, że są wolne zawody, ludzie wykonujący pracę o dzieło itp. Ponadto oczywiście są jeszcze kierowcy autobusów nocnych i panie lekkich obyczajów. I takie Panie też budują i siedzą na forum raczej za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królewna śnieżka1 17.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 http://img14.imageshack.us/img14/7084/dsc0333tm.th.jpg to moja kuchnia, do mieszkania które będę niedługo wynajmować zamówiłam kolejną oczywiście w MEBEL RUST TOM 76 - skorzystaj ze szczegółowej instrukcji m65jacketa - działa, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 królewno, jestem pod wrażeniem, że w końcu wkleiłaś te zdjęcia, 2 lata na nie czekaliśmy wklejona wyżej to kuchnia z 2004 roku czy 2007 roku?? wklej też tą drugą, o której wspominałaś 2 lata temu, będziemy się inspirować liczę, że będzie czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królewna śnieżka1 17.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 królewno, jestem pod wrażeniem, że w końcu wkleiłaś te zdjęcia, 2 lata na nie czekaliśmy gratuluję cierpliwości zajmujesz się zawodowo śledzeniem wątków na forach? czy to sens Twojej egzystencji - pilnowanie wpisów? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 królewno, jestem pod wrażeniem, że w końcu wkleiłaś te zdjęcia, 2 lata na nie czekaliśmy gratuluję cierpliwości zajmujesz się zawodowo śledzeniem wątków na forach? czy to sens Twojej egzystencji - pilnowanie wpisów? pozdrawiam tak i nie musisz mi współczuć niemniej jednak nie odbiegaj od tematu wątku czekam z niecierpliwością na kolejne realizacje II i III kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 17.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 chcemy pokazać innym, że można nie tragicznie drogo, ale profesjonalnie zrobić kuchnie Owszem można, ale nie w Mebel Rust bo tam się przepłaca to samo, co można gdzie indziej zrobić. Jeszcze mam pytanie do wszystkich: czy wszyscy jesteście na bezrobotnym, czy pracujecie jako stróże nocni, bo wszystkie posty pisane były w czasie, kiedy A coż w tym dziwnego, wszak to jest forum bezrobotnych stróżów nocnych. Ty nie jesteś bezrobotnym stróżem nocnym? To w takim razie co tu robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mebel RUST 17.09.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dziękujemy za przychylność naszych klientów, którzy poświęcili swój cenny czas by podzielić się swoimi doświadczeniami. Mebel RUST proponuje fachową dyskusję, która jest daleko korzystniejsza dla człowieka niż strata czasu czytelników na mało merytoryczną rozmowę, trwoniącą energię. Prosimy i zachęcamy forumowiczów by nie obrażali naszych klientów tylko dlatego, że podzielili się swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Tysiące klientów nie ma na to faktycznie czasu ale nie powinno być tak, że gdy już ktoś znajdzie czas będzie niemiło potraktowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom76 17.09.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 http://img5.imageshack.us/img5/5203/20060503a.th.jpgTo moja kuchnia przed akcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dziękujemy za przychylność naszych klientów, którzy poświęcili swój cenny czas by podzielić się swoimi doświadczeniami. Mebel RUST proponuje fachową dyskusję, która jest daleko korzystniejsza dla człowieka niż strata czasu czytelników na mało merytoryczną rozmowę, trwoniącą energię. Prosimy i zachęcamy forumowiczów by nie obrażali naszych klientów tylko dlatego, że podzielili się swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Tysiące klientów nie ma na to faktycznie czasu ale nie powinno być tak, że gdy już ktoś znajdzie czas będzie niemiło potraktowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królewna śnieżka1 18.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Uuuuuuuuuu widzę, że rościcie sobie prawo do decydowanie kto MOŻE i CO MOŻE pisać na tym forum a czego nie. a może by tak człowieku zapoznać się z tematem wątku na innych forach ( np. muzycznych) ktoś kto wpisuje się nie w temacie zostaje zrugany tu jest inaczej pluć, gryźć i drapać choćby nie wiem co; i nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mebel RUST 18.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Proponujemy Nefer abyś przeanalizował dokładnie naszą wypowiedź, my nie chcemy decydować kto może się wypowiadać, nie reklamujemy się, a dbamy jedynie aby nie obrażano naszych klientów. Prosimy zgodnie z regulaminem o nie używanie wulgaryzmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 18.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Tom76 link z właściwości zdjęcia http://img5.imageshack.us/img5/5203/20060503a.th.jpg Powodzenia z kolejnymi zdjęciami, na które czekamy z niecierpliwością [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 18.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Tom76 link z właściwości zdjęcia http://img5.imageshack.us/img5/5203/20060503a.th.jpg Powodzenia z kolejnymi zdjęciami, na które czekamy z niecierpliwością [/img] Czyżby chodziło o to: Teraz po trzech latach użytkowania doceniam co to znaczy zaprojektować i wykonać całą kuchnię [....] Zdjęcia niebawem (tylko się douczę jak się wkleja). Zaręczam będzie ciekawie. i o to: To moja kuchnia przed akcją. gdy tymczasem Data i czas modyfikacji pliku: 2008:12:10 20:16:36 Cóż tu może być ciekawego, zwykłe zakrzywienie czasoprzestrzeni, kto był w wojsku to wie że jest to na porządku dziennym od lat (np. "kopiecie stąd do obiadu") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 18.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 http://img14.imageshack.us/img14/7084/dsc0333tm.th.jpg to moja kuchnia To gdzie Ty mieszkasz że we wrześniu o 8:26 rano jest ciemno za oknem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 19.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 http://img14.imageshack.us/img14/7084/dsc0333tm.th.jpg to moja kuchnia To gdzie Ty mieszkasz że we wrześniu o 8:26 rano jest ciemno za oknem? może w salonie firmowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królewna śnieżka1 19.09.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 To gdzie Ty mieszkasz że we wrześniu o 8:26 rano jest ciemno za oknem? godzina wklejenia fotki nie musi być chyba dokładną porą jej zrobienia ? gdybym wkleiła zdjęcie z otwartym oknem na taras i widocznym w tle trawnikiem byłoby pewnie, że trawka sztuczna albo fotomontaż, co? a mój przebiegający kot otrzymałby zarzut bycia wypchaną podstawioną kukłą i to wszystko zapewne działoby się w salonie MR ale cieszę się, że moja kuchnia zdobyła opinię "salonowej", piękna prawda? to co Mebel Rust pokazuje w swoich salonach jak widać wygląda równie pięknie w domu dodam, że za sprawą ich świetnej projektantki pozdróffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 19.09.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ładna , ale nie zmienia to faktu że Rust jest cholernie drogi !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 19.09.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 godzina wklejenia fotki nie musi być chyba dokładną porą jej zrobienia ? Oczywiście że nie, zwłaszcza że ImageShack nie podaje godziny tylko samą datę, zdjęcie wkleiłaś 2 dni później: Image uploaded at 2009-09-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts