izat 07.12.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 zimna śnieżko wklej te swoje 2 kuchnie, popodziwiamy je razemtylko nie rób fotek w salonie ... chodzi mi o te dwie Twoje zimna śnieżkoCiebie śmieszą malkontenci nie znający szyldu firmy RUST a mnie śmieszą osoby zakładające sobie nicki dla nieudolnego przekonania kogoś o czymśżenadawklej kuchnie i przekonaj mnie, że je posiadaszinaczej Twoje słowa to kupa frazesów pracownika Rusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królewna śnieżka1 07.12.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 zimna śnieżko wklej te swoje 2 kuchnie, popodziwiamy je razem tylko nie rób fotek w salonie ... chodzi mi o te dwie Twoje zimna śnieżko Ciebie śmieszą malkontenci nie znający szyldu firmy RUST a mnie śmieszą osoby zakładające sobie nicki dla nieudolnego przekonania kogoś o czymś żenada wklej kuchnie i przekonaj mnie, że je posiadasz inaczej Twoje słowa to kupa frazesów pracownika Rusta hi hi hi do czego przekonuje Cię mój nick ?? nie jestem pracownikiem Rusta, a zawód który wykonuję nie ma żadnego związku z meblami zrobię Ci te fotki jeśli to Cię przekona; i w swej "przebiegłości" nie zażądasz dodatkowych dowodów, krwi nietoperza, mojego adresu zamieszkania ( nie chcę wizyt zacietrzewionych oszołomów ) i poświadczenia od pięciu sąsiadów, że to moje posiadanie dwóch mieszkań czy dwóch samochodów nikogo nie dziwi ale już dwóch kuchni tej samej marki tak ... nadal zastanawiam się nad "psychologią" tego forum złych opinii nie trzeba udowadniać, pozytywne tak daj mi trochę czasu na te fotki jedną muszę zrobić w mieszkaniu znajdującym się parę kilometrów od obecnego miejsca zamieszkania po tym fakcie liczę, że przeprosisz za swoje kiepskie maniery pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
królewna śnieżka1 07.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 jak się wkleja zdjęcia? - zapisałam w jpgale nie wiem jak je tu umieścićproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYPISEK 07.12.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 z pozdrowieniami dla klientów Rusta i jego pracowników Szczególnie dla działu "marketingu" Pani Oli P. ( jak zdrowie ?? ) oraz dryrktora firmy Pana Piotra W sądząc po sposobie pisania stawiam na dzial marketingu tej firmy, jak zwykle nonszalancja i lekceważenie rozmówców. a to czy masz kuchnię rusta czy nie - wielu to tutaj wisi mówiąc kolokwialnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 nadal zastanawiam się nad "psychologią" tego forum jak się wkleja zdjęcia? - zapisałam w jpg ale nie wiem jak je tu umieścić proszę o pomoc http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 http://forum.muratordom.pl/jak-dodac-zdjecia-zeby-byly-widoczne-na-forum,t63615.htm PS. Najpierw się zastanawiasz nad psychologią tego forum, a potem prosisz o pomoc Ciekawe co by na to Freud powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 zrobię Ci te fotki jeśli to Cię przekona; i w swej "przebiegłości" nie zażądasz dodatkowych dowodów, krwi nietoperza, mojego adresu zamieszkania ( nie chcę wizyt zacietrzewionych oszołomów ) i poświadczenia od pięciu sąsiadów, że to moje a chcesz proces o znieważanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 czytam wypowiedzi złośliwców i malkontentów w tym wątku najbardziej śmieszą mnie ci, którzy nawet nie wiedzą jak wygląda logo, salon czy strona interntowa tej firmy ale jad toczą szerokim strumieniem. I zarejestrowałaś się tylko po to, żeby nam o tym opowiedzieć? Ile zarabiasz w Rust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.12.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 nie wiem dlaczego mnie obrażasz - czy ktoś zadowolony musi być od razu głupkiem?????? Nie... Nikt ciebie głupią nie nazwał, ale czytać ze zrozumieniem to Ty nie umiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.12.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 po tym fakcie liczę, że przeprosisz za swoje kiepskie maniery "Czy ta kwoka proszę pana była dobrze wychowana?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 07.12.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 zrobię Ci te fotki jeśli to Cię przekona; i w swej "przebiegłości" nie zażądasz dodatkowych dowodów, krwi nietoperza, mojego adresu zamieszkania ( nie chcę wizyt zacietrzewionych oszołomów ) i poświadczenia od pięciu sąsiadów, że to moje a chcesz proces o znieważanie?? izat, tak na marginesie, ile aktualnie masz wytoczonych komuś procesów? ps. nie pozywaj mnie za to pytanie, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.12.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Cosik ta tematyka związana z kuchniami Rust, nie ma szczęścia. W skasowanym wątku też były kłótnie? No bo dlaczego został skasowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.12.2007 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 KiZ, trochę mam Słoneczko, poprzedni wątek został skasowany, bo była w nim kłująca prawda o firmie RUST, o zachowaniu pracowników salonu, o podejściu do klienta itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.12.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 śnieżko,co z obietnicą??nauczyłaś się już wklejać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.12.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 śnieżko, co z obietnicą?? nauczyłaś się już wklejać?? Oj, czepiasz się . Niektórym to trochę więcej czasu zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wally26 13.12.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Nie wiem naprawde o czym Wy piszecie.kupiłam 2 kuchnie z tej firmy i z zadna nie mam problemów. obsługa była bardzo miła zawsze mi doradzała . bardzo polecamco do forum. sadze ze too zazdrosna konkurencja ktora jest daleko daleko za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Następny z 1 postem i jeszcze 2 kuchnie ma. Tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 W końcu każdy może napisać, że kupił. Ja na przykład mogę napisać, że kupiłam i była do bani i droga. Ale nie napiszę, bo nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.12.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 co do forum. sadze ze too zazdrosna konkurencja ktora jest daleko daleko za nimi Tiaaa, my tutaj wszyscy pracujemy w studiach kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.12.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 co do forum. sadze ze too zazdrosna konkurencja ktora jest daleko daleko za nimi Tiaaa, my tutaj wszyscy pracujemy w studiach kuchennych a to pomidorową a do zraziki robimy, czasami schaboszczaki. A najśmieszczejsze, że wszyscy obrońcy mają po 1,2 w porywach do 8 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wally26 13.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 JAK NIE WIERZYSZ MOGE PRZESŁAC ZDJECIA.WLASNIE- SŁUSZNA UWAGA KAZDY MOZE SIE WYPOWIADAC TYLKO PO BO MA TAKI KAPRYS - TAK SAMO JAK MOZNA NAPISAC ZE SIE KUPULO MOZNA NAPISAC ZE SA DO BANI I TAK W KOLO MACIEJU -WIEC JA NIE WIERZE W SZCZEROSC LUDZI KTORZY TU PISZA JA JESTEM ZADOWOLONA I ZDANIA NIE ZMIENIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts