DPS 21.12.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Tylko taki uwagi będziemy traktować i zachęcamy wszystkich czytelników forum jako wiarygodne. Do pozostałych nie będziemy się odnosić gdyż nie możemy inwestować czasu naszych pracowników do przeglądania i komentowania bulwarowych opinii. Że niby my tutaj to bulwar? Tak, jak napisał 2112wojtek, widać tutaj ewidentnie sposób traktowania drugiego człowieka i potencjalnego klienta. A my już sami wybierzemy, gdzie kupić kuchnię, bez pisania maili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wally26 21.12.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 witam.pod tym użytkownikiem pisze raz żona raz mąż.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Od życzliwych osób dowiedzieliśmy się, że ktoś niszczy reputację firmy Mebel RUST, na którą pracuje kilkaset osób od 40 lat. Często wkładając serce, poświęcenie i trud aby usatysfakcjonować, a nawet zachwycić klientów. Wiele osób nieświadomie, a niektóre niestety z premedytacją chcą podeptać nasze zaangażowanie i niewątpliwy sukces. To mnie wzruszyło. Naprawdę. Serce... ...nawet zachwycić. A tu depczą niewątpliwy sukces. Ech, gady jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Do pozostałych nie będziemy się odnosić gdyż nie możemy inwestować czasu naszych pracowników do przeglądania i komentowania bulwarowych opinii.[/u] Trzymamy za słowo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 witam.pod tym użytkownikiem pisze raz żona raz mąż.pozdrawiam. takie przypadki sa juz uleczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 21.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 witam.pod tym użytkownikiem pisze raz żona raz mąż.pozdrawiam. A mąż też z działu marketingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.12.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Może macie rację, a może nie. Ale prośba skutkująca usunięciem całego wątku, tylko dlatego że był dla Was niewygodny, jest skandalem! Nie było tam nic niecenzuralnego, co mogłoby tłumaczyć to co się stało. Szczególnie, że były tam wypowiedzi niezadowolonych klientów a nie konkurencji, co czyni wypowiedź pani Oli co najmniej śmieszną i zupełnie nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Pani Olu, no comments .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.12.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Pani Olu, a może tak trzeba problem rozwiązać u źródła. Może tak pojedzcie po premii niekompetentnym sprzedawcom, trochę ich podszkolicie to nabiorą trochę ogłady i nauczą się sztuki sprzedaży a nie jedziecie po nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 .................. a tak na marginesie to Pani w maju odbierała nagrode w Sheratonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 21.12.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 ....Od lat Mebel Rust jest znany jako producent bardzo luksusowych kuchni w atrakcyjnej cenie..... Kiedy rozglądałem się za kuchnią do mojego domu i odwiedziłem Wasz salon na Bielanach pracownica również sprzedawała takie same kłamstwa, na moje pytanie o mechanizm kosza narożnego powiedziała mi, że to Wasz produkt! tymczasem to normalny katalogowy Blum dostępny w Swidnicy u przedstawiciela na region za 1/3 ceny Waszej! a dla lubiących jeszcze większy standard jest Hettich ktory mozna dostac od ręki we Wrocławiu na Bardzkiej (koło straży poż.) kupowałem tam siłowniki do drzwiczek unoszonych górnych szafek, macie na tym 350% przycinki!! kupowałem tam też okucia i uchwyty Tak samo sprzęt AGD kupiłem poprzez sklepy internetowe głownie Hoopla i Megamedia ponad połowę taniej niż nadęta paniusia raczyła mi podac ceny przy ofercie. Zlew Blanco tak samo! wybrany model kupiłem w sklepie ewabymail 1200zł taniej niż z ich oferty.Reasumując kupiłem do swojej kuchni wszystko średnio 60% taniej niż z Waszej wyceny a dokładnie to samo! te same modele te same firmy ktore staracie sie ukryć by sprzedać ściemę, iż to jest Wasz produkt! Nawet tutaj w cytowanej wypowiedzi jest jedno wielkie kłamstwo! najgorsze jest jednak co innego: to że ta kłamliwa baba zasiądzie przy stole i będzie sie dzielić opłatkiem!!! i życzenia składać jaka to ona uczciwa przecież! szok jak polak polaka może oszukiwać skąd biorą się tacy ludzie? jacy musieli byc ich rodzice? Lubię bsardzo wysoki standard i wiem ile on kosztuje normalnie! dlatego kupowałem u źródła wszytko zresztą mamy internet - godzina dwie i można wszystko znaleźć, adres dystrybutora każdej rzeczy! trzebaby byc poprostu frajerem żeby przepłacać za to samo firmy X model Y drugie tyle a czasem i 300% w dniu kiedy odwiedziłem salon Rust na Bielanach (wracałem z Castoramy 500m obok i dokupywałem cement bo braklo do wylewek więc mówiąc delikatnie: w garniturze nie byłem) byłem obok Was w salonie Kler. Bardzo miła obsługa Pani wszytko mi pokazywała , umówiłem sie na pomiar przyjechali doradizli, zamówiłem narożnik, zapłaciłem prawie 18tys! (2,6mx3,4m) wiem może i przepłaciłem ale jakie zainteresowanie!! bez niczego przyjechali probki skór dali doradzali pokazywali przywozili przymiary teraz przyslali środki pielęgnacji do skóry i drewna, wiem wiem to pierdoły ale to właśnie dzięki temu podejsciu że ktos chce zapracować na moją kasę ! u nich kupiłem, a nie total olew kaszalota z Rusta! Rust to poprostu komuna owinięta kolorową wstążeczką a największy tego dowód to usuwanie niewygodnych bo prawdziwych wypowiedzi i jeszcze myślą że ktoś naciągnięty przez nich albo olany będzie 5zł na polecony wydawał i na poczcie stał za tym!! hehehehe działalność rusta jest taka: załózmy ze sprzedają jabłka jadą do magazynu jak każdy z tej branzy i kupują takie same jabłaka jak każdy za 2zł/kg wszyscy je sprzedają 2,5-3,5zł/kg a rust za 10zł/kg i mówi ze to są jałka wyjątkowe! dlatego tyle kosztują! piękna ściema dla inteligentnych inaczej, niestety jabłka może ktos i wam uwierzy bo jak porównać ale produkt firmy X model nr Y to dokładnie to samo! naprawde należy im pogratulować, iż w obecnych czasach gdzie wiele ludzi ma dostęp do netu udaje im się przy tym podejściu do klienta,takimi kłamstwami i taką przebitką utrzymać, znaleźć tylu naiwnych którzy przepłacą 2-3x. Ok. nie ma sprawy jest wolny rynek możecie za np piekarnik kosztujący normalnie 3000zł wołać 5500zł ale za to powinniście za przeproszeniem loda mi robić od wejścia a nie mnie olewać! może wtedy dałbym sie namówić, ot subtelna różnica. P.S. przypome co jest wyzej - jest to atrakcyjna cena! P.S.2. chcieli bulwar to będzie - prawda w oczy kole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.12.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 zacytuję samą siebie z innego wątku w tym samym temacie w sumie nic nowego - ale coż- może megalomania jest zaraźliwa...? Gratuluję po raz kolejny... Przyznaję - z takim Markietyngem to ja się jeszcze NIGDY nie spotkałam... Powyższy tekst , Pani Olu , mówi o Pani wszystko i niestety jest tylko mocnym potwierdzeniem dla pojawiających się tu na forum zastrzeżeń...Po tym tekście nie powinna Pani pracować w tym dziale i w marketingu już nigdy - bo własnie zrobila Pani duuuuży błąd i utwierdziła w przekonaniu wszystkich dotychczas tylko wątpiących w profesjonalizm firmy RUST... Mam nadzieję że te meble są na tyle luksusowe że same się sprzedadzą (to się też zdarza ) - pomimo Pani skutecznych zabiegów by firmę pogrążyć zupełnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.01.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 - . Tak więc tych państwa, którzy uważają, że mają uzasadnione uwagi do naszej firmy prosimy o przesłanie swoich uwag na adres e-mail [email protected] z jednoznacznym przedstawieniem się i opisem zdarzeń. Tylko taki uwagi będziemy traktować i zachęcamy wszystkich czytelników forum jako wiarygodne. Do pozostałych nie będziemy się odnosić gdyż nie możemy inwestować czasu naszych pracowników do przeglądania i komentowania bulwarowych opinii.[/u] Gratuluję po raz kolejny... Przyznaję - z takim Markietyngem to ja się jeszcze NIGDY nie spotkałam... Powyższy tekst , Pani Olu , mówi o Pani wszystko i niestety jest tylko mocnym potwierdzeniem dla pojawiających się tu na forum zastrzeżeń...Po tym tekście nie powinna Pani pracować w tym dziale i w marketingu już nigdy - bo własnie zrobila Pani duuuuży błąd i utwierdziła w przekonaniu wszystkich dotychczas tylko wątpiących w profesjonalizm firmy RUST... Mam nadzieję że te meble są na tyle luksusowe że same się sprzedadzą (to się też zdarza ) - pomimo Pani skutecznych zabiegów by firmę pogrążyć zupełnie... W sumie chyba dobrze , ze nie mam kuchni tej firmy ale ciekawi mnie co jeszcze pani ola z marketingu wymyśli. bedzie Nieprawdopodobne a ja myślałem że już taki "marketing" nie istnieje jeśli forumowicze sa bulwarem to czym jest ta firma? Gdybym był w zarządzie tej firmy OLA z marketingu już by miała wilczy bilet do wszystkich innych znanych mi w mojej opinii ta kobieta chyba nawet nie potrafi sobie wyobrazić jak sdużemu rynkowi powiedziała właśnie że nie chcemy od was kasy. dobra nawet nie chce wiedziec jakie kuchnie robili - szukam dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 20.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 podnoszę wątek, byliśmy dzisiaj zobaczyć na wrocławskich bielanach słynne na całego muratora kuchnie Rust, .. wchodzimy, podchodzimy do jednej z kuchni, wysuwamy szufladę, pytamy: a co to za systemy?blum? pani: te systemy są dla nas specjalnie produkowane więc RUST, my: aha, ale kto to dla was produkuje.. blum..? pani: MÓWIE WYRAŹNIE ŻE RUST!!!!! hmmm, może tak wybierają klientów, jak po wydarciu mordy klient nie wyjdzie - tzn że reklamować i użerać się później też nie będzie.. ja szczerze NIE POLECAM.. PS. jakoś mi tak (sama nie wiem czemu) przypomniał się MIŚ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 19.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jestem w szoku . i wpisuję się, co by temat nie zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 20.07.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 kurcze , jestem w szoku, nie będe tego komentować bo aż mi słów zabrakło , jedno jest pewne, po przeczytaniu tego wątku napewno nie zdecyduje się na kuchnie firmy RUST, dobrze że natknełam się na ten wątek. PS- a myślałam że to dobra firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 20.07.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Osobiscie nic niemilego w podejsciu obslugi do klienta mnie nie spotkalo,jedynie musze powiedziec,ze ceny sa straszne w renomowanych i istenijacych firmach meblarskich,zwlaszcza majacych biura i salony swoje na Targowku-Wawa.Bedac w salonie Rusta,za identyczna kuchnie,jaka mam w tej chwili u siebie,oparta na wlasnych pomyslach aranzacji i zrobionej z typowych wykonczeniowo materialach, uzyskalem wycene ponad 2.5 x wieksza niz zaplacilem.Nie pisze o szczegolach,ale....te same materialy,prowadnice mam u siebietylko za cene o niebo mniejsza.Powtarzam-dokladnie te same materialy od tych samych producentow..Nie krytykuje za jakosc Rusta,ale....za jawne i kompetentne okradanie klienta....Radze wszystkim zrobcie rozeznanie u kilku firm,firemek i regionalnych producentow....Warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atott 07.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 To czysta prawda o wycenach robionych przez RUST.Za okap DKE965A zaspiewali mi 1949,-W necie kosztuje on tyle http://www.ceneo.pl/150511 za ekspres TKN68E571 6999,-a kosztuje tyle http://www.skapiec.pl/site/cat/307/comp/203317 Cala promocja 2z6 AGD za darmo - jawne naciaganie.Wycene moge poslac na PRV. Nawet w Media Markt jest taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hybris 07.08.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 arcyciekawy wątek nie ze względu na treść, ale na mechanizm. duża firma zostaje zaskoczona przez użytkowników jednego z największych polskich forów o tematyce budowlanej negatywnymi opiniami o produktach/usługach tejże firmy. firma żąda moderacji wątku zapewne grożąc pozwemwątek znika, bo redakcja forum wie, że wielkie firmy mają forse na prawników.redakcja woli nie nadstawiać przysłowiowego zadka ale co robi analogiczna fiirma na zachodzie, gdy internauci zaczynają "internetową nagonkę" na jej usługi czy produkty? przykładem może być reakcja firmy produkującej zabezpieczenia "PENTAGRAM". otóż ktoś umieścił na YouTube filmik, na którym jest scenka, w której zamknięcie do roweru tejże firmy otwiera się przy pomocy długopis BIC.Firma natychmiast przeprosiła, wycofała wadliwe produkty z rynku, ale nie żądała moderacji filmu. żądanie usunięcia filmu, to naprawdę najgorsze pod względem PR-owskim zzabieg. to samo dotyczy usuwania wątku. Firma RUST zamaist przeprosić za niefachowośc, za niską jakośc obsługi, wybrała najgorsze wyjście: wojne z internautami. czego dowodzi historia internetu, takich wojen przeciwko internautom jeszcze nikt nie wygrał, nawet koncern coca-coli, który z wybuchających coli-light+tic-tac uczynił szoł, zamiast skarżyć producentów filmiku. dlatego nie winiłbym w tym miejscu Redakcji Forum, ponieważ ona nie miała wyjści - musiała tak zareagować. Jednak firma RUST powinna yastanowic sie nad zmianą swoich specjalistów od kreowania wizerunku - o ile tacy istnieją oczywiście, bo być może dział ten obsługuje "Małżonka", albo "Syn" właściciela firmy RUST, a tacy jak wiadomo - są niezwalnialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.08.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 nie bluźnij bo Pani prawnik z złotych obcasach Cię dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts