DPS 20.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Taka historyjka o likwidacji niewygodnego dla firmy wątku to do gazety się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.10.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 No ładne rzeczy . Pozostaje tylko w ramach protestu wątek uparcie odnawiać. Ja się dziwie tylko dlaczego o mbank nie usuwają????? a co jest nie halo z mbankiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dostałam od Redakcji wyjaśnienie, że otrzymali od firmy RUST pisemne żądanie usunięcia wątku jestem w szoku!! to znaczy ze siedza na forum i wiedza ze firma ma robione wokół piór a tak na marginesie, skoro jest taka komitywa to czy nasze dane osobowe sa bezpieczne ? bo przecież Rust ma prawo żadać od Sz Redakcji ................................ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 dostałam od Redakcji wyjaśnienie, że otrzymali od firmy RUST pisemne żądanie usunięcia wątku jestem w szoku!! to znaczy ze siedza na forum i wiedza ze firma ma robione wokół piór dokładnie nie zniżą się do poziomu samodzielnej ewentualnej obrony swoich interesów no ale jak się bronić skoro argumentów brak??!! nie ma to jak mieć plecy .... myślę, że Redakcja nie będzie miała nic przeciwko jeśli wkleję korespondencję więc to zrobię "Dostaliśmy pisemne żądanie od tej firmy. Nie mamy możliwości weryfikacji zarzutów wobec różnych firm, więc jako właściciel forum prowadzimy taką właśnie politykę. Pozdrawiamy" ja również pozdrawiam Redakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 [dokładnie nie zniżą się do poziomu samodzielnej ewentualnej obrony swoich interesów no ale jak się bronić skoro argumentów brak??!! nie ma to jak mieć plecy .... myślę, że Redakcja nie będzie miała nic przeciwko jeśli wkleję korespondencję więc to zrobię "Dostaliśmy pisemne żądanie od tej firmy. Nie mamy możliwości weryfikacji zarzutów wobec różnych firm, więc jako właściciel forum prowadzimy taką właśnie politykę. Pozdrawiamy" ja również pozdrawiam Redakcję Szanowni Panstwo Sam fakt pisemnego żądania usunięcia tamtego tematu od Redakcji Muratora swiadczy o arogancji RUST wobec nie tylko potencjalnych klientow ale i relkamodawców. Moge tu zrozumieć intencje Redakcji wynikajace z dbałości o interesy Muratora, ale nie moge zrozumieć postawy firmy RUST , ktora zachowuje sie w taki sposob tzn. nonszalancko, butnie i niegodnie , zeby powiedziec niehonorowo. Jesli czuja sie urazeni opiniami ludzi, ktorzy zetkneli sie z Nimi i sa niezadowoleni ze sposobu w jaki zostali potraktowani przez RUST, powinni osobiscie udzielic nam pisemnej odpowiedzi na stawiane im zarzuty i ustosunkować sie w ten sposob do krytyki jaka padła pod Ich adrsem, gdyż inaczej ich wizerunek jest jeszcze bardziej mizerny niz dotychczas. Skoro mają czas i śledzą opinie jakie padaja o Nich na na forach, powinni mieć odrobine odwagi i czasu , zeby zabrac w tej sprawie glos. Firma na poziomie /rownież odpowiednim poziomie kultury/, dbająca o swoj wizerunek zamiescilaby sprostowanie a nie stawiała Redakcję pod ścianą. Nie mam ochoty pouczac i nie moj interes jak sie zachowuje firma, jest mi też obojętne czy sa profesjonalistami, czy zwyklymi bufonami /widac , ze w zadnym wyapdku nie są fachowcami a juz szczegolnie w dziedzinie marketingu/ w kazdym razie opinia poszła i pojdzie dalej. Oprocz Was, zlekceważonych kolejny raz Forumowiczów - potencjalnych klientow, jest tu calkiem spora grupa ludzi czytajacych i poszukujących, majacych z kolei swoich znajomych, jest tu takze sporo architektow i projektantow, ktorzy szanuja swoj zawod i z pewnością nie polecą nikomu, nigdy uslug Rust. pozdrawiam Redakcję i czytających z firmy Rust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 20.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 [dokładnie nie zniżą się do poziomu samodzielnej ewentualnej obrony swoich interesów no ale jak się bronić skoro argumentów brak??!! nie ma to jak mieć plecy .... myślę, że Redakcja nie będzie miała nic przeciwko jeśli wkleję korespondencję więc to zrobię "Dostaliśmy pisemne żądanie od tej firmy. Nie mamy możliwości weryfikacji zarzutów wobec różnych firm, więc jako właściciel forum prowadzimy taką właśnie politykę. Pozdrawiamy" ja również pozdrawiam Redakcję Szanowni Panstwo Sam fakt pisemnego żądania usunięcia tamtego tematu od Redakcji Muratora swiadczy o arogancji RUST wobec nie tylko potencjalnych klientow ale i relkamodawców. Moge tu zrozumieć intencje Redakcji wynikajace z dbałości o interesy Muratora, ale nie moge zrozumieć postawy firmy RUST , ktora zachowuje sie w taki sposob tzn. nonszalancko, butnie i niegodnie , zeby powiedziec niehonorowo. Jesli czuja sie urazeni opiniami ludzi, ktorzy zetkneli sie z Nimi i sa niezadowoleni ze sposobu w jaki zostali potraktowani przez RUST, powinni osobiscie udzielic nam pisemnej odpowiedzi na stawiane im zarzuty i ustosunkować sie w ten sposob do krytyki jaka padła pod Ich adrsem, gdyż inaczej ich wizerunek jest jeszcze bardziej mizerny niz dotychczas. Skoro mają czas i śledzą opinie jakie padaja o Nich na na forach, powinni mieć odrobine odwagi i czasu , zeby zabrac w tej sprawie glos. Firma na poziomie /rownież odpowiednim poziomie kultury/, dbająca o swoj wizerunek zamiescilaby sprostowanie a nie stawiała Redakcję pod ścianą. Nie mam ochoty pouczac i nie moj interes jak sie zachowuje firma, jest mi też obojętne czy sa profesjonalistami, czy zwyklymi bufonami /widac , ze w zadnym wyapdku nie są fachowcami a juz szczegolnie w dziedzinie marketingu/ w kazdym razie opinia poszła i pojdzie dalej. Oprocz Was, zlekceważonych kolejny raz Forumowiczów - potencjalnych klientow, jest tu calkiem spora grupa ludzi czytajacych i poszukujących, majacych z kolei swoich znajomych, jest tu takze sporo architektow i projektantow, ktorzy szanuja swoj zawod i z pewnością nie polecą nikomu, nigdy uslug Rust. pozdrawiam Redakcję i czytających z firmy Rust. BRAWO Wojtku ! nic dodac nic ujac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 20.10.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Skoro mają czas i śledzą opinie jakie padaja o Nich na na forach, powinni mieć odrobine odwagi i czasu , zeby zabrac w tej sprawie glos. Firma na poziomie /rownież odpowiednim poziomie kultury/, dbająca o swoj wizerunek zamiescilaby sprostowanie a nie stawiała Redakcję pod ścianą. ...po takiej jawnej interwencji ze strony firmy Rust, jeszcze łatwiej będzie wysnuć odpowiednie wnioski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 myślę, że ten wątek również zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jak ten zniknie, to się nowy założy Ale przynajmniej wiadomo, że listy dotarły do adresata (ten o trabancie m.in) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 20.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 ...paradoksalnie to,że wątek znikł i pojawił sie ponownie tylko "dolało oliwy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 myślę, że ten wątek również zniknie Proponuję kopiowanie całego wątku. Jak zniknie nie trzeba będzie się od nowa produkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 20.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 usuna i ten watek .... zalozymy kolejny, usuna kolejny, to zalozymy nastepny .... usuna wiec i nas .... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Gratuluję firmie RUST, że wpadła na szelmowski i mega-przewrotny plan, aby ugasić pożar benzyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 20.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 upss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 20.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 nie wiedziałam że nastapił wielki "kambek" cenzury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 20.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Podejście Redakcji - bardzo niesmaczne. Jestem zaskoczony. Nie czytałem wcale wątku o firmie RUST i niczego złego bym się o nich nie dowiedział. Dzięki tej błyskotliwej akcji z cenzurą wiem, że trzeba ich omijać szerokim łukiem. O to im chodziło? Tyle firm już się przekonało, że z opiniami wyrażanymi na forach trudno walczyć. Najwyraźniej RUST też się chce przekonać na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 21.10.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 U mnie tak jak u Misia - wątku "macierzystego" nie czytałam, a ten i owszem Chyba RUST nie do końca przemyślał to posunięcie. I bardzo dobrze, ma się kilku zamożnych znajomych na etapie wykańczania domku No cóż, trzeba będzie zadzwonić i zapytać, czy podjęli już decyzję o wyborze mebli kuchennych, hi, hi, hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 21.10.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Wątek o firmie RUST czytałam, sami na własne życzenie sobie taką reklamę zrobili, zniesmaczona jestem reakcja Redakcji - jakoś wątek o spartaczonych dachówkach Creatona i o ich beznadziejnej reakcji na reklamację klienta może ostrzegać innych i pokazywać drogę jak z takim gigantem walczyć a tutaj ... szkoda słów.. gdzieś ginie sens tego forum przy takim zachowaniu się Redakcji.. Kaczogród w pełnym wydaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 21.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Proponuję pouswać wszystkie wątki wytykające konkretnym firmom brak poszanowania dla klientów oraz partactwo z ich strony. Nastepnie pousuwać dane odnośnie wykonawców tych złych oczywiście, a nastepnie przemianować forum na "jedynie słuszne" i po bólu. My wiemy na czym stoimi i Redakcja może spać spokojnie. DLa mnie żenada!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 21.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Nie ma co firma ma faktycznie podjeście klienta ŻENADA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts