Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RUST meble kuchenne, kuchnie: opinie, uwagi, zdjęcia, inspiracje

akinom

Recommended Posts

Wydałaś stówę na samą kuchnię? :o, zazdroszczę Ci - ja tyle miałem na całe mieszkanie :cry:

Możesz wkleić jakieś fotki?

pzdr

nie na kuchnię, tylko na meble, blaty i sprzęt ;) :D

sorry, ale" nie obnażam się" publicznie, więc zdjęć nie wkleję

Miałem na myśli zdjęcia kuchni, nie Twoje :lol:

• Odpowiedzi 820
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wydałaś stówę na samą kuchnię? :o, zazdroszczę Ci - ja tyle miałem na całe mieszkanie :cry:

Możesz wkleić jakieś fotki?

pzdr

nie na kuchnię, tylko na meble, blaty i sprzęt ;) :D

sorry, ale" nie obnażam się" publicznie, więc zdjęć nie wkleję

hahahaha najgłupszy tekst na tym forum hahaha "nie obnażam się"

sama zaciekle na innych szczekasz żeby wklejali, a sama się nie chcesz OBNAŻYĆ hahaha

a tak w ogóle startujesz na forum w konkurencji kto więcej dokopie innym? jak widze tylko tym się zajmujesz

a tak przy okazji Izato nie wiem kiedy zarobiłaś tą pi razy oko stówkę, skoro jak widać nic nie robisz poza udzielaniem się na forach

kuchnie za stówkę to pewnie w katalogu widziałaś, nie mówiąc już o samej stówce

to forum to jakaś pomyłka i żenada

ten cały MR bez sensu boksuje się z kilkoma niewiarygodnymi dziwadłami, które na wszystko reagują jednakowo węsząc wszędzie podstępy i pr

zamiast zostawić oszołomów w ich świecie to się wdaje z nimi w jałowe dyskusje

weźcie się ludzie za robotę albo jakieś pożyteczne zajęcia a nie jakieś bełkoty tu uskuteczniacie

sama zaciekle na innych szczekasz żeby wklejali, a sama się nie chcesz OBNAŻYĆ hahaha

ten cały MR bez sensu boksuje się z kilkoma niewiarygodnymi dziwadłami, które na wszystko reagują jednakowo węsząc wszędzie podstępy i pr

Footooro .....modro ty moja .... wróciłeś

Footooro .....modro ty moja .... wróciłeś

jasne, po to żeby ścigać się z Tobą w ilości postów

olałem pracę i przyjaciół, teraz zamierzam realizować się tutaj i na kilku innych forach zdobywając tytuł Lidera Forum

to jest moja nowa treść życia a Ty jesteś moim wzorem

podziwiam Cię...

witam nowego klonika, wesołego klonika

gratuluję przestudiowania całego forum

a tak w ogóle startujesz na forum w konkurencji kto więcej dokopie innym? jak widze tylko tym się zajmujesz

tak :D to treść mojego życia :D

a tak przy okazji Izato nie wiem kiedy zarobiłaś tą pi razy oko stówkę, skoro jak widać nic nie robisz poza udzielaniem się na forach

no skąd możesz wiedzieć, przecież się nie znamy

poza udzielaniem się na forum w roli dokopywacza ściągam haracze i z nich miałam tą stówkę

wpadła mi jednego dnia, więc jak możesz odczytać między wierszami mam dużo wolnego czasu :D

katalogów nie oglądam :D szukając kuchni wolałam odwiedzać salony MR :D

witam nowego klonika, wesołego klonika

gratuluję przestudiowania całego forum

tak :D to treść mojego życia :D

no skąd możesz wiedzieć, przecież się nie znamy

poza udzielaniem się na forum w roli dokopywacza ściągam haracze i z nich miałam tą stówkę

wpadła mi jednego dnia, więc jak możesz odczytać między wierszami mam dużo wolnego czasu :D

katalogów nie oglądam :D szukając kuchni wolałam odwiedzać salony MR :D

jesteś słodka z tym Twoim poczuciem humoru, ale przy okazji jesteś taka przewidywalna... oczywiście to kolejny klonik

słodka Izato masz rację, nie znamy się i w swej naiwnej niewiedzy źle oceniłem że zapewne nie widziałaś na oczy pi razy stówki

zwracam honor! na pewno jesteś bogata!

ło ło łooooo:) widzę, że znowu cała anty-rust-front ekipa w komplecie się na nowym wątku zameldowała. Ja to chyba zacznę wątki sam zakładać żebyście wiecej roboty mieli i mogli to tu to tam sie uzewnętrzniać a także duuuuużo więcej radości mieć bo to przeciez więcej postów najeżdzających do napisania, więcej osób do powkręcania, większy krąg podejrzanych. Nie wiem przypadkiem czy sami byście nie musieli sobie słowników pokupować ( tak jak miłe panie i mnie radziły ) coby się podszkolić w inwektywach ( trudnego słowa sie nauczyłem specjalnie dla Was pięknie, nie?)Albo moglibyście posty przeklejać po prostu te Wasze stare bo ciągle to samo piszecie hahahaha:) Jednak o przeklajanie to Was raczej nie podejrzewam bo normalnie wasza inwencja pojeżdżająca jest ogromna i naprawde wspaniali z Was oratorzy ( uwaga drogie panie żmije!!! znowu trudne słowo prosto ze słownika- specjalnie dla Was hahaha:) )

Rezi tęskniłeś widzę :) jestem jestem ale jakoś ciagle mi trudno ogarnąc ze sie z tymi babami tu kotłujesz a na porzadnego wygladałeś. Ludzi pode mnie podszywasz a jam jedyny!!! Pogoniłeś mnie z poprzedniego wątku obraźliwie trolem nazwając oj Ty !Stwierdziłem,że czas zakończyć tę paplaninę bo swoje i tak powiedziałem, ubawiłem sie tymi odpowiedzimi Waszymi szczerze a Wy, szczególnie miłe panie z ciętymi jęzorami do samej ziemi ( pozdrawiam tak w ogóle i proponuje jęzory do czegoś innego używać) klepać nie przestaniecie, hahahaha bo żaden post oczywiście nie moze pozostać bez odpowiedzi i zadna osoba nie moze zostac wykluczona z kręgu podejrzanych o spółkowanie z gościami od mebli.

Ja tu sobie czasem zerkam na muratora z tajniaka po cichutku jak sobie radzicie napędzając sztucznie wąteczek stary i teraz nowy ( pewnie to teraz Wasza perełka !!! bo same zestawienie słów Rust + polecam musi Was rozgrzewać do białości hahaha :D ) a tu taka niespodzianka!!! myślałeś że ja jestem Anty Ranty ale nieeeeee! ja to ja ! a AntyRanty to jest AntyRanty.

Nie byłbym sobą gdybym sie w takiej sytuacji nie odezwał i nie wytłumaczył tego hahaha:)

AntyRanty witam Cie serdecznie!!! przyjacielu mój!!! Widzisz myla nas ze sobą bo posiadamy niezwykłą lekkość wypowiedzi, kwiecisty język ( Ty jestes bardziej gramatyczny i szanowne panie żmije przekupy Cie jeszce po słownik nie wysłały tak jak mnie niegdyś ) i przede wszystkim podobne poglady na temat całej tej linczującej meblowców ekipy i wszystkich wątków, które szczelnie oblepiają przekrzykując, podejrzewając i podwazając wiarygodność wszystkich i wszystkiego.

AntyRanty czy tego chcesz czy nie na zawsze bedziemy tu uznawani za klony wiec nie ma co w ogóle pisac ze kompletnie nie wiem kim Ty jestes i Ty kompletnie nie wiesz kim ja jestem hahahahahaahhaha:) W każdym razie od dzisiaj możesz mówic do mnie barcie :)

Reasumując:

Ponownie witam całą ekipę anty-rustową, która albo nienawiść do tej firmy połaczyła albo po prostu są w pracy i takie maja zadanie, zeby tu pojeżdzać.

Ponownie witam ekipę pro- rustową, którą sympatia do firmy polączyła albo po prostu są w pracy i takie maja zadanie, zeby tu chwalić.

Witam semego Pana Mebla, który na pewno jest w pracy. ( przynajmniej tu jest jasność gdzie lub dla kogo pracuje ten uzytkownik ) - mam dla Pana taki mały komunikat:

Panie Meblu odpuść sobie bo i tak tu nic nie ugrasz dobrego i nie wygrasz z ta zorganizowaną eką która nigdy nie przestanie smarować po Twojej firmie.

A no i jeszcze jedno:

Królewna śnieżka masz tutaj widzę przepieprzone ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo przynajmniej stałaś sie popularna

Tyyyymczasem

Powiem tak. Kuchnia jak kuchnia. Są rózne gusta ale na pewno jest to zwykły projekt, który na kolana nie powala. Taka nowoczesna sztampa którą można obejrzeć w salone BRW. W internecie nie da się pomacać więc co do jakości się nie wypowiadam.

Nie rozumiem jednak jednego. Było bardzo dużo negatywnych opinii w internecie o firmie. Sprawa ucichła, częśc wątków umarło, częśc wycięła redakcja....Po jakiego diabła ktos kto jest odpowiedzialny za PR, marketing w tej firmie wyciąga trupa z szafy i w tak nachalny sposób próbuje robić firmie reklamę? Te wszystkie nowo utworzone konta, królewny śnieżki i wystawiane laurki. Ludzie - to jest niesmaczne.

Drogi forumowiczu, to nie meble były najważniejsze dla Tom76, tylko jakość życia z zupełnie innym układem ścian, projektem umożliwiającym komfort życia i jakość obsługi Mebel Rust

Nasze komentarze są szczere i oficjalne. Niestety po Twoich wypowiedziach zauważamy, że denerwują Cię wypowiedzi naszych zadowolonych klientów, którzy nas chwalą, może masz w tym interes, żeby tak nie było?

do Mebel Rust

Sam chcąc zostawić sporą kwotę za kuchnię zostaliśmy potraktowani jak szmaciarze a moja żona za plecami została określona jako : "hołota co im słoma z papci wychodzi, nie stać ich a chodzą i zawracają du...ę ". Pani oczywiście nie wiedziała ze żona wróciła się po katalogi .

Oczywiście zadzwoniłem do Pldur i rozmawiałem z Panią Olą P. asystentką dyr

handlowego, opisałem zdarzenia ale czułem, że mnie zlewają. Zostawiłem numer telefonu do żony, do dnia dzisiejszego nikt nie przeprosił.

Było to może 3 lata temu ale nadal marka rust dla nas jest synonimem najgorszego serwisu.

Drogi Rezi !

Nasza firma od wielu lat dba o klientów, to oni są dla nas najważniejsi i ich zdanie. Dlatego też staramy się by obsługiwano ich na najwyższym poziomie. Bardzo cenna jest dla nas Twoja uwaga, przykro, że taka sytuacja miała miejsce - o ile wydarzyła się naprawdę.

W związku z tym bardzo chętnie z Tobą się spotkamy (z Twoją żoną również), by wyjaśnić zaistniałą sytuację.

Zapraszamy, chętnie wysłuchamy uwag.

PS. By wyjaśnić nieporozumienie, Tom76 kupił kuchnię Mebel Rust nie WITT kuchnie.

ps. strach i ja to dwie sprzeczności :D

Droga forumowiczko, nalegamy na spotkanie- pozwól nam choć spróbować nawiązać ze sobą dialog (merytoryczny)

Chętnie dowiemy się co było nie tak, co doceniłaś u nas szukając naszych kuchni no i w końcu co wybrałaś. Może uda nam się porównać Twoją kuchnię z tym co my proponujemy, wtedy również podzielimy się z forumowiczami. Najważniejsze dla nas jest dobro klientów.

do Mebel Rust

a na marginesie,

Sam chcąc zostawić sporą kwotę za kuchnię zostaliśmy potraktowani jak szmaciarze a moja żona za plecami została określona jako : "hołota co im słoma z papci wychodzi, nie stać ich a chodzą i zawracają du...ę ". Pani oczywiście nie wiedziała ze żona wróciła się po katalogi .

handlowego, opisałem zdarzenia ale czułem, że mnie zlewają. Zostawiłem numer telefonu do żony, do dnia dzisiejszego nikt nie przeprosił.

Było to może 3 lata temu ale nadal marka rust dla nas jest synonimem najgorszego serwisu.

ponownie grzecznie proszę o odniesienie się do mojego postu, czy nadal będzie to totalny zlew

Footooro, antyranty wczytaj się w mój post a będziesz wiedział dlaczego czuję taką niechęć do MR

Droga forumowiczko, nalegamy na spotkanie- pozwól nam choć spróbować nawiązać ze sobą dialog (merytoryczny)

Chętnie dowiemy się co było nie tak, co doceniłaś u nas szukając naszych kuchni no i w końcu co wybrałaś. Może uda nam się porównać Twoją kuchnię z tym co my proponujemy, wtedy również podzielimy się z forumowiczami. Najważniejsze dla nas jest dobro klientów.

dialogu szukałam około roku, to chyba dość długo ....

jest tego jeden plus, mogłam ostrzec innych klientów przed wami

THX za kolejne zaproszenie, ale nie skorzystam, bo nie lubię tracić czasu

dialogu szukałam około roku, to chyba dość długo ....

jest tego jeden plus, mogłam ostrzec innych klientów przed wami

THX za kolejne zaproszenie, ale nie skorzystam, bo nie lubię tracić czasu

muszę przyznać, że Mebel mnie zaskoczył; pozbawił Cię wiarygodności jednym, bardzo prostym ruchem

łatwo dałaś się załatwić, słaba jesteś

poproś szefa o przeniesienie do innego wątku, bo tutaj już nic nie osiągniesz

Twoje riposty były dość infantylne, więc mi osobiście nie będzie żal Cię pożegnać

do Mebel Rust

a na marginesie,

ponownie grzecznie proszę o odniesienie się do mojego postu, czy nadal będzie to totalny zlew

Footooro, antyranty wczytaj się w mój post a będziesz wiedział dlaczego czuję taką niechęć do MR

przeczytałem i dziwie się, że skoro jesteś takim zawziętym obrońcą czci swojej małżonki to nie chcesz skorzystać z zaproszenia Mebla i wyjaśnić tego zdarzenia

może nawet sam Mebel Cię wtedy przeprosi

miotasz się po forum i kwilisz zraniony

kreujesz się na urażoną primadonnę, ale kiedy masz szanse pokazać, że naprawdę jesteś facet, a nie kalesony to bez sensu klepiesz te same formułki

Mebel zagrał w otwarte karty i powiedział sprawdzam

wysypiesz się tak łatwo jak Izata?

AntyRanty witam Cie serdecznie!!! przyjacielu mój!!! Widzisz myla nas ze sobą bo posiadamy niezwykłą lekkość wypowiedzi, kwiecisty język ( Ty jestes bardziej gramatyczny i szanowne panie żmije przekupy Cie jeszce po słownik nie wysłały tak jak mnie niegdyś ) i przede wszystkim podobne poglady na temat całej tej linczującej meblowców ekipy i wszystkich wątków, które szczelnie oblepiają przekrzykując, podejrzewając i podwazając wiarygodność wszystkich i wszystkiego.

AntyRanty czy tego chcesz czy nie na zawsze bedziemy tu uznawani za klony wiec nie ma co w ogóle pisac ze kompletnie nie wiem kim Ty jestes i Ty kompletnie nie wiesz kim ja jestem hahahahahaahhaha:) W każdym razie od dzisiaj możesz mówic do mnie barcie :)

już Cię lubie bracie :wink:

mam nadzieję, że jako mój klon jesteś tak samo przystojny jak ja :lol:

Ponownie witam całą ekipę anty-rustową, która albo nienawiść do tej firmy połaczyła albo po prostu są w pracy i takie maja zadanie, zeby tu pojeżdzać.

Fajne, więcej takich postów a wątek prędko nie zniknie w otchłani forum. Każdy kto ma choć kilka komórek w głowie szybko wyrobi sobie opinie jaka to ekipa tu się zameldowała. Jest to naprawdę zadziwiający przypadek, że wśród setek forumowiczów z całego kraju od kilku lat nie znalazła się osoba, (osoba która udziela się na forum a nie loguje się tylko po to aby wychwalać daną firmę) która kupiła kuchnię Rust i jest zadowolona. Przecież istnieją grupy, ludzie prowadzą dzienniki, wymieniają się doświadczeniami i opiniami a tu jakaś pustka. Wstydzą się, że nie chcą się ujawniać?

Drogi forumowiczu, to nie meble były najważniejsze dla Tom76, tylko jakość życia z zupełnie innym układem ścian, projektem umożliwiającym komfort życia i jakość obsługi Mebel Rust

:o :o :o

Nikt nie jest idiotą.

Pojawiają się jakieś miśki z 3, 4 postami ... zaczynają jechać po bandzie osobistymi tekstami, żenada.

Nie zdają sobie sprawy, że w ten sposób również ośmieszają MR - ambasadorów trzeba sobie umieć dobierać...

Cóż - budowanie marki to trudny proces ( na dzień dobry może chociaż kawałek Kotlera ? Jak student I-go roku)

Jak widać - niektórzy sobie z nim nie radzą. Czekam na kolejne nowe profile, nikomu nie znane postacie, wysoce empatyczne we wzjajemnych (li jedynie ) stosunkach.

Tu nie Onet.

Tu ludzie się znają. Spotykaja się - odwiedzają w domach i jeżdżą razem na imprezy. Anonimowość jest tu bardzo umowna.

Ale miśki o tym nie wiedzą i uważają, że jak na Pudelku - każdy może wszystko napisać i będzie gooooooooooooooood :):)

No to niech sobie latają

A ludzie czytają

I wyciągają wnioski.

Zarówno Iza jak i Rezi są mocno znani na Forum. Dom Reziego to przykład smaku i elegancji.

Proste ?

Właśnie. Ale to trzeba wiedzieć. A tego się nie wie pracując w Ruście.

Niech sobie polatają :)

o widzę,że sfora się zbiera i zaczyna ujadać

kiedy Ty masz czas jeździć po cudzych domach i imprezach skoro umieszczasz na tym forum 20 postów dziennie

chyba nie sądzisz, że o wiarygodności Izaty, Rezia i Twojej świadczy to, że jesteście znani na forum? znani z czego? z tego, że treścią Waszego życia jest obszczekiwanie innych?

jedyne sensowne zdanie w Twoim poście to, to że ludzie wyciągają wnioski

p.s. i daj se spokój z tymi pseudoprofesjonalnymi wstawkami