Nefer 25.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 żenada, tylko tyle można napisać. Lataj dalej... raczej tyle tylko umiesz napisać życzę powodzenia w wzajemnym nakręcaniu się w tym Waszym maglu wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 żenada, tylko tyle można napisać. Lataj dalej... raczej tyle tylko umiesz napisać życzę powodzenia w wzajemnym nakręcaniu się w tym Waszym maglu wzajemnej adoracji Z tego co widze, to zrobisz wszystko, by temat został wykasowany przez admina. Masz rację - na Twoim miejscu też bym tego chciała. Ale nadal jeszcze latasz za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 żenada, tylko tyle można napisać. Lataj dalej... raczej tyle tylko umiesz napisać życzę powodzenia w wzajemnym nakręcaniu się w tym Waszym maglu wzajemnej adoracji Z tego co widze, to zrobisz wszystko, by temat został wykasowany przez admina. Masz rację - na Twoim miejscu też bym tego chciała. Ale nadal jeszcze latasz za nisko. daj już spokój jak na profesjonalną bywalczynię forum bardzo łatwo się wkręcasz może kiedyś polatam sobie wysoko z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 przeczytałem i dziwie się, że skoro jesteś takim zawziętym obrońcą czci swojej małżonki to nie chcesz skorzystać z zaproszenia Mebla i wyjaśnić tego zdarzenia swoje powiedziałem, moje oczekiwania są jasne i zdania nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 daj już spokój jak na profesjonalną bywalczynię forum bardzo łatwo się wkręcasz może kiedyś polatam sobie wysoko z Tobą Jak widzę mamy wśród nas speca od NLP :) Problem jest tylko taki, że ja nie mam zwyczaju latać .. do tego trzeba mieć specjalne warunki ...Więc nie przewiduję latania z Tobą. Ale próbuj dalej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 daj już spokój jak na profesjonalną bywalczynię forum bardzo łatwo się wkręcasz może kiedyś polatam sobie wysoko z Tobą Jak widzę mamy wśród nas speca od NLP :) Problem jest tylko taki, że ja nie mam zwyczaju latać .. do tego trzeba mieć specjalne warunki ...Więc nie przewiduję latania z Tobą. Ale próbuj dalej .. szkoda, że wymiękasz jak ci się warunki poprawią to się zgłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 przeczytałem i dziwie się, że skoro jesteś takim zawziętym obrońcą czci swojej małżonki to nie chcesz skorzystać z zaproszenia Mebla i wyjaśnić tego zdarzenia swoje powiedziałem, moje oczekiwania są jasne i zdania nie zmienię no i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja bym chciala tak tylko w kwestii formalnej zapytac, jak sie ma nick Mebel RUST do punktu 2.4.c Regulaminu Forum? Nicki (loginy), emblematy (avatary) oraz sygnatury (podpisy zamieszczane pod treścią wypowiedzi) użytkowników nie mogą mieć charakteru komercyjnego; reklamowe, związane z działalnością gospodarczą są niedozwolone i będą usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 szkoda, że wymiękasz jak ci się warunki poprawią to się zgłoś Problem polega na tym, że Twojego poziomu nigdy nie osiągnę - musiałabym się drugi raz urodzić. To przykre, ale nadal latasdz za nisko... Fajnie robić coś w życiu dobrze - Ty jesteś specem od latania, ale jak widze Ci to jakoś nie idzie... ćwicz, ćwicz... Jeszcze Ci duuuużo brakuję, żeby admin zamknął ten wątek. Ale ćwicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 szkoda, że wymiękasz jak ci się warunki poprawią to się zgłoś Problem polega na tym, że Twojego poziomu nigdy nie osiągnę - musiałabym się drugi raz urodzić. To przykre, ale nadal latasdz za nisko... Fajnie robić coś w życiu dobrze - Ty jesteś specem od latania, ale jak widze Ci to jakoś nie idzie... ćwicz, ćwicz... Jeszcze Ci duuuużo brakuję, żeby admin zamknął ten wątek. Ale ćwicz. cieszę się, że zauważyłaś że nigdy nie osiągniesz mojego poziomu to przykre, że nie mając żadnych argumentów nudzisz coś o zamknięciu wątku na mnie osobiście większe wrażenie robiły teksty pseudoprofesjonalne, przy nich można było przynajmniej się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.09.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 na mnie osobiście większe wrażenie robiły teksty pseudoprofesjonalne, przy nich można było przynajmniej się pośmiać Najgorsze jest to ze pseudoprofesjonalizmem pochwaliła się osoba która nie mając doświadczenia w PR i będąc świeżo po studiach nieodpowiedzialnie wypowiedziała się na forum ośmieszając firmę z tradycją, najgorsze to ze następni ciągną tę linię obrony. Więc teraz zostaje wam ośmieszyć forumowiczów. Czasami wystarczy posypać głowę popiołem zamiast kazać osuwać wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 na mnie osobiście większe wrażenie robiły teksty pseudoprofesjonalne, przy nich można było przynajmniej się pośmiać Najgorsze jest to ze pseudoprofesjonalizmem pochwaliła się osoba która nie mając doświadczenia w PR i będąc świeżo po studiach nieodpowiedzialnie wypowiedziała się na forum ośmieszyła firmę z tradycją, najgorsze to ze następni ciągną tę linię obrony. Więc teraz zostaje wam ośmieszyć forumowiczów. jest i odsiecz jesteście cudni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Slyszycie ten huk? To spadajaca ilosc klientow RUSTA... Bum.... Tu byl ostatni klient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 na mnie osobiście większe wrażenie robiły teksty pseudoprofesjonalne, przy nich można było przynajmniej się pośmiać Najgorsze jest to ze pseudoprofesjonalizmem pochwaliła się osoba która nie mając doświadczenia w PR i będąc świeżo po studiach nieodpowiedzialnie wypowiedziała się na forum ośmieszając firmę z tradycją, najgorsze to ze następni ciągną tę linię obrony. Więc teraz zostaje wam ośmieszyć forumowiczów. Czasami wystarczy posypać głowę popiołem zamiast kazać osuwać wątek łatwo pouczać innych, ale kiedy miałeś szanse stanąć twarzą w twarz z MR i powiedzieć im co o nich myślisz, wolałeś dalej lamentować i pomstować anonimowo żona Cezara powinna być poza wszelkimi podejrzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 na mnie osobiście większe wrażenie robiły teksty pseudoprofesjonalne, przy nich można było przynajmniej się pośmiać Najgorsze jest to ze pseudoprofesjonalizmem pochwaliła się osoba która nie mając doświadczenia w PR i będąc świeżo po studiach nieodpowiedzialnie wypowiedziała się na forum ośmieszając firmę z tradycją, najgorsze to ze następni ciągną tę linię obrony. Więc teraz zostaje wam ośmieszyć forumowiczów. Czasami wystarczy posypać głowę popiołem zamiast kazać osuwać wątek łatwo pouczać innych, ale kiedy miałeś szanse stanąć twarzą w twarz z MR i powiedzieć im co o nich myślisz, wolałeś dalej lamentować i pomstować anonimowo żona Cezara powinna być poza wszelkimi podejrzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Czy ja mam wrażenie , że Rezi juz "stanął twarzą w twarz" i nikt sie tym nie przejął ? I nawet powiedział co o tym sądzi ... i nadal nic. A Ty chyba nie jesteś żoną Cezara, ale z roboty to powinni CIę za to wywalić ... NIe ma jak dobry PR :) [/quote wróciłaś moja muzo schlebiacie mi; aż tylu Was trzeba żeby mnie zakrzyczeć a ja mam wrażenie że Rezi się wykręca i krzyczy tylko na forum jakoś nie zauważyłem, żeby gdzieś napisał że się spotkał i im nawtykał zresztą Ty też się nijakimi tekstami wykręcasz dzięki za konstruktywną krytykę, szefowi przekaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antyranty 25.09.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Slyszycie ten huk? To spadajaca ilosc klientow RUSTA... Bum.... Tu byl ostatni klient. a od spodu puka Małgoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts