Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RUST meble kuchenne, kuchnie: opinie, uwagi, zdjęcia, inspiracje

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 820
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zagladam tu rzadko, ale miałam to szczęscie że przeczytałam "macierzysty" wątek. Nie było żadnych podstaw, żeby go usunąc, żadnych wyzwisk, żadnych insynuacji- po prostu rzetelnie (w moim odczuciu) opisane doświadczenia kilku osób z firmą RUST, poparte cytatami z korespondencji mejlowej z tą firmą.

Redakcjo - ŻENADA

W mylny sposób pojmujecie "ochronę interesów własnych". Bez czytelników jesteście tylko "pyłem marnym".

Nie traktujcie więc swoich klientów tak, jak to robi firma RUST.

Muratora i tak nie kupuje :lol:

ha ha ha :wink:

ten sweterek pana Stasia czy inego Rysia zabolał... :lol:

Jak sie sprzedaje Trabanta za cenę Mercedesa - to się przynajmniej Pana Stasia(całujęrączkimadammemożeprojekcikkucheneczkiza30tysiączków) - pod stół chowa - daje się laskę z tytułem dr-a nauk społecznych a dla babek modela 2 metry wzdłuż i z pełnym uzębieniem i bez śluzu na głowie - i byzness się w warszafce rozkręci...bo kontrola jakości to taki juz bonusik- suprajsik-nic nie znaczący dodatek :wink:

i nie trzeba będzie cenzurować, manipulowac i naszom kochanom Redakcję w niezręczności i zakłopotanie wpędzać... 8)

Szefie Rasta... wrzuć na luz albo idź na Markietyng i Zażondzanie - bo się rozwijasz w tym byznesie przez cofanie - a do tego taka antyreklama na Tym Zacnym Forum... wstyd mi - jako niedoszłemu klientowi, wstyd :oops:

rasta rasta...

http://reggae.zw.pl/galeria/rozne/reggae.zw.pl013_t.jpg

A Redakcja swój rozum ma i wie, że Forum się trochę wyszumi, a potem zapomni. Czytelnicy się starzeją a na ich miejsce przychodzą nowi. I wiarygodność się sama odbuduje.

A swoją drogą już dawno mówiłem, żeby się trzymać z daleka od studiów kuchennych. W całej branży związanej z budownictwem, to oni właśnie są największymi naciągaczami.

Może warto wysyłać maile do RUST-a ([email protected])

Ja na przykład wysłałem tej treści :

Szanowni Państwo,

jako czytelnik forum muratora jestem

zdegustowany działaniami firmy polegającymi

na (skutecznym) żądaniu od redakcji Muratora usunięcia wątku

z krytycznymi uwagami klientów Rust.

Takie postępowanie pokazuje, że firma Rust nie

szanuje swoich klientów, co więcej,

jest naiwne gdyż nie da sie ocenzurować Internetu.

Jako budującego czeka mnie niebawem zakup kuchni.

Na pewno nie kupię jej od RUST-a.

z poważaniem

imie nazwisko

PS. Proszę przeczytać :

http://forum.muratordom.pl/kuchnia-rust-usunieto-watek,t115128.htm

Jeszcze trzeba usunąć Wymianę doświadczeń, bo w końcu od czego są fachowcy? No i oczywiście Wykonawca doskonały i mniej :wink:

A tak na serio, to warto chyba wynieść ten wątek poza Muratora. W końcu są też inne fora w internecie :wink: Niekoniecznie tematyczne - w końcu kuchnia dotyczy każdego. Niech sobie usuwają - lepiej im to wychodzi przecież niż obsługa klienta :wink:

A najlepiej usuńmy całe to forum i załóżmy gdzieś konkurencyjne z własną administracją ?

...

Pisząc powyższe chciałem sobie zażartować, ale potem pomyślałem: czemu by nie ? Redakcja (nigdy zresztą nie mająca się odwagi przedstawić z imienia i nazwiska) nieraz działała w złej woli w stosunku do forumowiczów, czego jeden z dowodów mamy np tu:

http://forum.muratordom.pl/nie-proscie-o-interwencje-muratora,t30134.htm

Biernie podczytuję sobie Rustowe wątki i myślę sobie, że skoro "sweterkowy całujęrączki" trzęsie polskim oddziałem, to może skuteczniej byłoby skrobnąć coś do centrali (Niemcy??).

A swoją drogą, te naprawdę ekskluzywne firmy nie muszą działać pod szyldem "Nie jesteśmy dla wszystkich" i opowiadać o różnicach między trabantem i mercedesem :)

Pozdrawiam:)