Aleksandra W. 23.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a ja się własnie rozglądam za kuchnią.. Rusta nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 23.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Zagladam tu rzadko, ale miałam to szczęscie że przeczytałam "macierzysty" wątek. Nie było żadnych podstaw, żeby go usunąc, żadnych wyzwisk, żadnych insynuacji- po prostu rzetelnie (w moim odczuciu) opisane doświadczenia kilku osób z firmą RUST, poparte cytatami z korespondencji mejlowej z tą firmą. Redakcjo - ŻENADA W mylny sposób pojmujecie "ochronę interesów własnych". Bez czytelników jesteście tylko "pyłem marnym". Nie traktujcie więc swoich klientów tak, jak to robi firma RUST. Muratora i tak nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 23.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ja też czytałam tamten wątek i uważam, że dzięki niemu wiele osób nie wpakowało się na minę nie przepłaciło i uniknęło wielu stresów, według mnie między innymi po to jest to forum, żeby sobie doradzać i odradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 23.10.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ha ha ha ten sweterek pana Stasia czy inego Rysia zabolał... Jak sie sprzedaje Trabanta za cenę Mercedesa - to się przynajmniej Pana Stasia(całujęrączkimadammemożeprojekcikkucheneczkiza30tysiączków) - pod stół chowa - daje się laskę z tytułem dr-a nauk społecznych a dla babek modela 2 metry wzdłuż i z pełnym uzębieniem i bez śluzu na głowie - i byzness się w warszafce rozkręci...bo kontrola jakości to taki juz bonusik- suprajsik-nic nie znaczący dodatek i nie trzeba będzie cenzurować, manipulowac i naszom kochanom Redakcję w niezręczności i zakłopotanie wpędzać... Szefie Rasta... wrzuć na luz albo idź na Markietyng i Zażondzanie - bo się rozwijasz w tym byznesie przez cofanie - a do tego taka antyreklama na Tym Zacnym Forum... wstyd mi - jako niedoszłemu klientowi, wstyd rasta rasta... http://reggae.zw.pl/galeria/rozne/reggae.zw.pl013_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 23.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 daje się laskę z tytułem dr-a nauk społecznych czyli po prostu wykształcona i oczytana, z duzymi ........... oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 23.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Się dołańczam szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 23.10.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A Redakcja swój rozum ma i wie, że Forum się trochę wyszumi, a potem zapomni. Czytelnicy się starzeją a na ich miejsce przychodzą nowi. I wiarygodność się sama odbuduje. A swoją drogą już dawno mówiłem, żeby się trzymać z daleka od studiów kuchennych. W całej branży związanej z budownictwem, to oni właśnie są największymi naciągaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misob 23.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Może warto wysyłać maile do RUST-a ([email protected]) Ja na przykład wysłałem tej treści : Szanowni Państwo, jako czytelnik forum muratora jestem zdegustowany działaniami firmy polegającymi na (skutecznym) żądaniu od redakcji Muratora usunięcia wątku z krytycznymi uwagami klientów Rust. Takie postępowanie pokazuje, że firma Rust nie szanuje swoich klientów, co więcej, jest naiwne gdyż nie da sie ocenzurować Internetu. Jako budującego czeka mnie niebawem zakup kuchni. Na pewno nie kupię jej od RUST-a. z poważaniem imie nazwisko PS. Proszę przeczytać : http://forum.muratordom.pl/kuchnia-rust-usunieto-watek,t115128.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czytałam oryginalny wątek, ale dopiero wymuszenie jego usunięcia daje pełny i nie pozostawiający wątpliwości pogląd na podejście tej firmy do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 misiob świetny pomysł. Ja wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 misob, no to dałeś czadu dzięki za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 23.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a przejma sie tym ?skoro stac ich na takie żądania wzgledem redakcji znanego miesiecznika .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Nie dowiesz się jak nie sprawdzisz. Poza tym uwazam, ze nie mamy nic do stracenia. Absolutnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Pewnie znowu się poskarżą wielce szanownej Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen 23.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 REDAKCJO, to ja się domagam usunięcia działu Prawo i finanse!!! Tam są różne opinie które mi zupełnie nie pasują. A potem rozprawię się z działem Galeria zdjęć domów forumowiczów - nie będą mi się tu różni tacy chałupami chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.10.2007 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jeszcze trzeba usunąć Wymianę doświadczeń, bo w końcu od czego są fachowcy? No i oczywiście Wykonawca doskonały i mniej A tak na serio, to warto chyba wynieść ten wątek poza Muratora. W końcu są też inne fora w internecie Niekoniecznie tematyczne - w końcu kuchnia dotyczy każdego. Niech sobie usuwają - lepiej im to wychodzi przecież niż obsługa klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 24.10.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A najlepiej usuńmy całe to forum i załóżmy gdzieś konkurencyjne z własną administracją ? ... Pisząc powyższe chciałem sobie zażartować, ale potem pomyślałem: czemu by nie ? Redakcja (nigdy zresztą nie mająca się odwagi przedstawić z imienia i nazwiska) nieraz działała w złej woli w stosunku do forumowiczów, czego jeden z dowodów mamy np tu: http://forum.muratordom.pl/nie-proscie-o-interwencje-muratora,t30134.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.10.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no cóż redkacja ma nas w ...4 literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.10.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no cóż...usunięto także mój wątek z "doświadczeń" "dostałam...podaję dalej". Redakcja robi się po prostu żałosna. brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lina 24.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Biernie podczytuję sobie Rustowe wątki i myślę sobie, że skoro "sweterkowy całujęrączki" trzęsie polskim oddziałem, to może skuteczniej byłoby skrobnąć coś do centrali (Niemcy??). A swoją drogą, te naprawdę ekskluzywne firmy nie muszą działać pod szyldem "Nie jesteśmy dla wszystkich" i opowiadać o różnicach między trabantem i mercedesem Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts