coffee 24.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A wydawało mi się, że IV RP już sie skończyła... Wyszukiwarka nie kłamie i nadal wskaże zainteresowanych ciekawe posty. A swoja drogą, gratulacje dla marketingowcow firmy Rust. Nie ma to jak profesjonalny szeptomarketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Wow! Takie jaja! No, no ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 24.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nie gadajcie ... to wszystko spisek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Może my przetankowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 25.10.2007 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nie wiem czy to chwilowe i czy to nie jakiś błąd,ale mnie się przestał śledzić ten wątek i od jakiś 10 postów nie otrzymuję powiadomień na maila.Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 25.10.2007 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nie wiem czy to chwilowe i czy to nie jakiś błąd, ale mnie się przestał śledzić ten wątek i od jakiś 10 postów nie otrzymuję powiadomień na maila. Też tak macie? ...spisek ? Chyba nie, ja otrzymuje powiadomienia regularnie...I z perspektywy zastanawiam się, jak bardzo firma Rust zaszkodziła sobie tą jawną interwencją, w wyniku której post musiał zniknąć z Forum...Gdyby tego nie zrobiono, prawdopodobnie wątek dryfowałby gdzieś, od czasu do czasy zasilany głosami zadowolenia (?) lub nie ze współpracy z w/w firmą...A tak...pożar gaszony benzyną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 moi drodzy uważajacie, żeby i ten wątek nie zrobił się niewygodny dla co niektórych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.10.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Myślę, że przedstawiciele Rusta rzeczywiście nie czytają Forum - gdyby czytali wzięliby chyba pod uwagę, że raczej im się odbije czkawką ta prośba o zamknięcie wątku (a może nakaz?). Bo forumowicze to zawziente som i nie lubiom jak im sie usta zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 o właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Rust czyta ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Rust czyta ten wątek I jeszcze nie pisze do red.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 albo redakcja przystopowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.10.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Biernie podczytuję sobie Rustowe wątki i myślę sobie, że skoro "sweterkowy całujęrączki" trzęsie polskim oddziałem, to może skuteczniej byłoby skrobnąć coś do centrali (Niemcy??). A swoją drogą, te naprawdę ekskluzywne firmy nie muszą działać pod szyldem "Nie jesteśmy dla wszystkich" i opowiadać o różnicach między trabantem i mercedesem Pozdrawiam:) Rust Mebel to polska firma ! ! ! uważająca sie za lidera polskiego designu i najlepszą firmę w branży co niestety nie ma pokrycia w rzeczywistości a tym bardziej w prezentowanych cenach i podejściu do klienta a stawianie ich obok mercedesa jest dużym nadużyciem robia kuchnie drogie i dlatego stac ich i ich klientów na wymyślne rzeczy ale i tak oni za tp płaca w postaci reklamy po 100 tys za stronę okładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.10.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja to się strasznie dziwuję , że już druga stronka się kończy a wątek nadal wisi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A gdzie Ty widzisz, ze watek wisi? No i co, nie moga sobie ludzie tutaj pogadac?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 25.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Tak, tak - kiedy tylko zaglądam do tego wątku, to mi tak jakoś dziwnie drży monitor. I klawiatura się blokuje - nie działa 'r', 'u', 's' i 't'. A u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 25.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no patrz panie a ja myślała, że to sprzęt mi nawala, ten wsiowy, co to klasy trabant jest...a to spisek jak nic panie...trza iść się wykosztować na sprzęt i kuchnie, wtedy będem mogła czytywać wszelkie wątki elytarnenic nie będzie drżało i klawisze wszystkie będą chodzić i wtedy to nic tylko r u s t a chwalić panie chwalić (ile mnie kosztowało napisanie tego słowa to ludzkie pojęcie nie opisze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.10.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Tak, tak - kiedy tylko zaglądam do tego wątku, to mi tak jakoś dziwnie drży monitor. I klawiatura się blokuje - nie działa 'r', 'u', 's' i 't'. A u Was? u mnie na odwrot - blokują sie : 't' 's' 'u' 'r' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Skoro wisi to nie odcinać go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 dziewczyny wklejcie może ponownie swoje niedoszłe listy do rusta przez małe r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts