Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RUST meble kuchenne, kuchnie: opinie, uwagi, zdjęcia, inspiracje

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 820
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem czy to chwilowe i czy to nie jakiś błąd,

ale mnie się przestał śledzić ten wątek i od jakiś 10 postów nie otrzymuję powiadomień na maila.

Też tak macie?

...spisek ? Chyba nie, ja otrzymuje powiadomienia regularnie...I z perspektywy zastanawiam się, jak bardzo firma Rust zaszkodziła sobie tą jawną interwencją, w wyniku której post musiał zniknąć z Forum...Gdyby tego nie zrobiono, prawdopodobnie wątek dryfowałby gdzieś, od czasu do czasy zasilany głosami zadowolenia (?) lub nie ze współpracy z w/w firmą...A tak...pożar gaszony benzyną... :wink:

Biernie podczytuję sobie Rustowe wątki i myślę sobie, że skoro "sweterkowy całujęrączki" trzęsie polskim oddziałem, to może skuteczniej byłoby skrobnąć coś do centrali (Niemcy??).

A swoją drogą, te naprawdę ekskluzywne firmy nie muszą działać pod szyldem "Nie jesteśmy dla wszystkich" i opowiadać o różnicach między trabantem i mercedesem :)

Pozdrawiam:)

Rust Mebel to polska firma ! ! !

uważająca sie za lidera polskiego designu i najlepszą firmę w branży

co niestety nie ma pokrycia w rzeczywistości a tym bardziej w prezentowanych cenach i podejściu do klienta

a stawianie ich obok mercedesa jest dużym nadużyciem

robia kuchnie drogie i dlatego stac ich i ich klientów na wymyślne rzeczy ale i tak oni za tp płaca w postaci reklamy po 100 tys za stronę okładki

no patrz panie a ja myślała, że to sprzęt mi nawala, ten wsiowy, co to klasy trabant jest...

a to spisek jak nic panie...

trza iść się wykosztować na sprzęt i kuchnie, wtedy będem mogła czytywać wszelkie wątki elytarne

nic nie będzie drżało i klawisze wszystkie będą chodzić i wtedy to nic tylko r u s t a chwalić panie chwalić

(ile mnie kosztowało napisanie tego słowa to ludzkie pojęcie nie opisze...)