Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RUST meble kuchenne, kuchnie: opinie, uwagi, zdjęcia, inspiracje

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 820
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja już od kilku dni się zastanawiałam czemu wątek został usunięty..., rzadko często sobie coś tam czytam na różnych forach, ale do tej pory może spotkałam jeden skasowany temacik... (myślałam, że pewnie istnieje już podobny temat i dlatego skasowali, a teraz jestem w szoku!!!)

Cenzura jak za komuny, ale nie dziwcie się - prawda przecież boli..., a jeżeli firma (broniąc swej dobrej opinii) nie decyduje się na polemikę z forumowiczami tylko każe usunąc wątek to widocznie ma wiele na sumieniu i nie ma nic na swoją obronę (Jezierski np. dyskutuje na forum z niezadowolonymi klientami) ..., za niedługo pewnie będą usuwane pochlebne opinie o kuchniach np. BRW i każą zostawić tylko od tych niezadowolonych... (wszak konkurencję trzeba eliminować).

Na 'forumbudowlane' to ja :oops: Ale jak wrzuciłam linka do tego wątku, to go wywalili w ciągu jednej nocy :o Tam to sprawne moderatory dopiero siedzą :roll: Ciekawe, czy boją się konkurencji innego foruma, czy firma 'całujęrączki' zadziałała z precyzją lasera :o

W sumie bez różnicy - a Wy narzekacie na cenzurę na FM :D

:lol: :lol: :lol:

Panie szefie Rust

Z pewną dozą nieśmiałości postanowiłam jednak wyróżnić wysiłki zwrócenia szczególnej uwagi na Pana Geniusz i przyznać Panu autorską acz prestiżową nagrodę - Złotego Wielbłąda Roku

http://images26.fotosik.pl/46/641f4fdf6f6f5950m.jpg

Jestem pod dużym wrażeniem Pana dotychczasowych posunięć...idzie Pan z duchem czasu... tzw. Marketing Perswazyjny w USA dopiero raczkuje - a tu prosze - Pan już wie jak umiejętnie zaszczepić go na polskim gruncie...Europa Panu zazdrości...naprawdę zrozumiał Pan na czym polega siła internetu w dzisiejszych czasach...trzymam kciuki za dalsze suckesy na tym polu...

Z poważaniem i nie do zobaczenia :roll: