Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RUST meble kuchenne, kuchnie: opinie, uwagi, zdjęcia, inspiracje

akinom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 820
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to usunięcie wątku ostatecznie mnie przekonało :D

zapisuję sobie na zaś - "kuchnia RUST - nie kupować" :D

koleżanka szuka kuchni, uprzejmie jej doniosę :D

Taka poczta pantoflowa naprawde działa...taki anty marketing "szeptany". U mnie w pracy także się budują i meblują (dużo 30 latków) i zadałem dzisiaj pytanie czy ktoś miał/ma ochotę na tą firmę. Jeśli ktoś miał ochotę to już nie ma.

A czy oni reklamowali się na łamach muratora ? Bo je jesli tak to sprawdza się także niestety co jak mantre opowiadają mi różni wykonawcy jacy byli na mojej budowie. "Panie nie czytaj pan tej gazety bo to jest jedna wieeeelka reklama". Nie wiem czemu tak jest ale wykonawcy na hasło "bo ja czytałem w muratorze, że można tak i tak" jakoś nerwowo reagują :wink: .

Dziwi postawa nie tylko Rusta. Redakcji także. Ciekawe, czy jakbym wysłała pisemne żadanie usun ięcia jakiegoś wątku, to by podziałało. :roll:

Bo jeśli tak, to to by znaczyło, że nie kierują sami swoim forum. Każdy pierwszy lepszy robi to za nich. :o

Nie nudzi mnie jak się ze sobą zgadzamy. :D Prawdę powiedziawszy, miło jest utwierdzić się w przekonaniu, że taka jestem mądra i lubiana, bo wszyscy się ze mną zgadzają. :lol:

Poza redakcją i firmą Rust. :roll:

Mnie ich meble bardzo się podobają, ale są koooosmicznie drogie. Jestem na etapie wyboru, poszłam wycenili ....i szcżęka mi opadła.

Za tą cenę mam baaardzo podobną kuchnię, ale ze sprzętem.

KaPiWo - no wiesz my tu sie nie rzucamy ze kuchnie Rust sa drogie .... :lol:

Moze sobie najtansza kosztowac i milion zlotych - jesli taka fantazja producenta i ludzi ktorzy kupuja. Ja im tam nie zaluje :) - niech sobie zarabiaja i wiedzie im sie dobrze skoro maja kupujacych.

Chyba nikt z forumowiczow nie ma "pretensji" ze cena jest taka a nie inna i ze kogos na nie - nie stac.

Tu chodziło o podejscie do ewentualnych klientow, (moim zdaniem zenujace i niesmaczne) a teraz juz chyba nawet bardziej o cala hece z usunieciem watku.

I o to jest glownie afera a nie o cene kuchni ,.....