agnieszkakusi 26.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 od kuszenia to ja tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 26.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 to usunięcie wątku ostatecznie mnie przekonało zapisuję sobie na zaś - "kuchnia RUST - nie kupować" koleżanka szuka kuchni, uprzejmie jej doniosę Taka poczta pantoflowa naprawde działa...taki anty marketing "szeptany". U mnie w pracy także się budują i meblują (dużo 30 latków) i zadałem dzisiaj pytanie czy ktoś miał/ma ochotę na tą firmę. Jeśli ktoś miał ochotę to już nie ma. A czy oni reklamowali się na łamach muratora ? Bo je jesli tak to sprawdza się także niestety co jak mantre opowiadają mi różni wykonawcy jacy byli na mojej budowie. "Panie nie czytaj pan tej gazety bo to jest jedna wieeeelka reklama". Nie wiem czemu tak jest ale wykonawcy na hasło "bo ja czytałem w muratorze, że można tak i tak" jakoś nerwowo reagują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 potwierdzam te nerwowe reakcje na " a ja czytałam..." Mój tata jak słyszy o muratorze to dostaje białej gorączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 26.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja już się wstydze wspominać, że czytałam w Muratorze i mówię, ze kier.bud. tak kazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 26.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Panie Marianie Pan sie nie boi cala redakcja Mur - em/ - atorem za Panem stoi Fatalnie to wplywa na wizerunek firmy, ale kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ale sobie reklamę zrobili -TYLKO POGRATULOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jak tu sobie ludziska mile gawedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dziwi postawa nie tylko Rusta. Redakcji także. Ciekawe, czy jakbym wysłała pisemne żadanie usun ięcia jakiegoś wątku, to by podziałało. Bo jeśli tak, to to by znaczyło, że nie kierują sami swoim forum. Każdy pierwszy lepszy robi to za nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 "bo redakcja używa u siebie filtr: tego wysłuchamy, tego olejemy, temu pomożemy, temu dokopiemy" Napisałam to w wątku o cenzurze "dostałam..." Taka jest nasza redakcja, nie nasza...ich redakcja...bo nas mają w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Redakcja to ma filtr do pieniędzy. Moniaczki przelatują, papierki zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A nie nudzi Was taki wątek, gdzie wszyscy sobie przyznają rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 o właśnie, tu nikt z nikim się nie kłóci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A nie wiesz, że jak trzeba na szybko zjednoczyć grupę to się szuka dla nich wspólnego wroga? Integracja zapewniowna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A nie wiesz, że jak trzeba na szybko zjednoczyć grupę to się szuka dla nich wspólnego wroga? Integracja zapewniowna:) Słowem redakcja usunęła wątek, żeby zintegrować forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 znaczy się, że już nie chcieliśmy ze sobą rozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 26.10.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mnie ich meble bardzo się podobają, ale są koooosmicznie drogie. Jestem na etapie wyboru, poszłam wycenili ....i szcżęka mi opadła.Za tą cenę mam baaardzo podobną kuchnię, ale ze sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Nie nudzi mnie jak się ze sobą zgadzamy. Prawdę powiedziawszy, miło jest utwierdzić się w przekonaniu, że taka jestem mądra i lubiana, bo wszyscy się ze mną zgadzają. Poza redakcją i firmą Rust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Mnie ich meble bardzo się podobają, ale są koooosmicznie drogie. Jestem na etapie wyboru, poszłam wycenili ....i szcżęka mi opadła. Za tą cenę mam baaardzo podobną kuchnię, ale ze sprzętem. KaPiWo - no wiesz my tu sie nie rzucamy ze kuchnie Rust sa drogie .... Moze sobie najtansza kosztowac i milion zlotych - jesli taka fantazja producenta i ludzi ktorzy kupuja. Ja im tam nie zaluje - niech sobie zarabiaja i wiedzie im sie dobrze skoro maja kupujacych. Chyba nikt z forumowiczow nie ma "pretensji" ze cena jest taka a nie inna i ze kogos na nie - nie stac. Tu chodziło o podejscie do ewentualnych klientow, (moim zdaniem zenujace i niesmaczne) a teraz juz chyba nawet bardziej o cala hece z usunieciem watku. I o to jest glownie afera a nie o cene kuchni ,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.10.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Meble Wrzosowa o niebo lepsi od Rusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.10.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 O rany!!! ja przepraszam! sa dwa watki o Rust i mi sie pomerdaly myslalam ze wypowiedziales sie w tym drugim watku! sorry! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts