Lekier 03.08.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Buduję domek. W projekcie na poddaszu mam ścianki gipsowo-kartonowe. Czy mogę zmienić je na ścianki z Porothermu o grubości 120mm?? Czy wymagana jest zgoda architekta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 03.08.2003 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Buduję domek. W projekcie na poddaszu mam ścianki gipsowo-kartonowe. Czy mogę zmienić je na ścianki z Porothermu o grubości 120mm?? Czy wymagana jest zgoda architekta???? Ścianki z płyt g-k są nieco lżejsze od porothermu. Wszystko zależy od tego jaki masz strop. Zasięgnij opinii co najmniej kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.08.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Zgoda nie koniecznie, ale powyzsza zmiana powinna byc skonsultowana z powodów jak powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts