JANINKI-AMORKI82 21.02.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 moi rodzice gdy kupili dom do remontu na wsi i przeprowadzili się z łodzi to też mieli niezłe przeboje z sąsiadami, ludzie tak zaglądali do okien żeby zobaczyć co się dzieje, że nie raz baby spadały z rowerów pod naszym domem (autentyk!), kiedyś na samym początku przyszła jakaś miejscowa kobicina (starszawa) i do mojego taty " Panie doktorze receptę niech mi Pan wypisze" , tata mówi, że nie jest lekarzem, a ona dalej swoje" bo Pan to taki nowy, miastowy i nie chce ludziom ze wsi pomagać, a ja tylko receptę chcę no niech Pan wypisze, przecież jesteś pan "doktor", tata mówi, że nie może bo nie jest lekarzem no to ta coś pokwękała i sobie poszła, sytuacja powtarzała sie kilkakrotnie z różnymi ludźmi, łącznie z tym, że przychodzili pieniądze pożyczać bo lekarz na pewno ma (a tata nie jest lekarzem tylko był wtedy doktorem - ale nauk humanistycznych hehe)... kolejną plotka była taka - mam starszą siostrę i duużo młodszego brata (rodzice późno się postarali w związku z czym między nim a siostrą jest 14 lat różnicy) - plotka - mój brat jest dzieckiem mojej siostry a rodzice uciekli z miasta bo to wstyd!!!! hahaha oj...można by tak opowiadać i opowiadać bo historie były na prawdę czasem kosmiczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 kolejną plotka była taka - mam starszą siostrę i duużo młodszego brata (rodzice późno się postarali w związku z czym między nim a siostrą jest 14 lat różnicy) - plotka - mój brat jest dzieckiem mojej siostry a rodzice uciekli z miasta bo to wstyd!!!! hahaha . Nie trzeba jechać na wieś Mam koleżankę, która ma 18 lat młodszą siostrę. Traf chciał, że gdy jej siostra się rodziła, koleżanka przez miesiąc była chora i nie była w szkole. A znowu po jej mamie w ogóle nie było widać ciąży. I jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.02.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 my naszą chałupę kupiliśmy w gminie na trzecim przetargu(byliśmy jedynymi chętnymi), ostatnio się dowiedziałam że komuś w łapę daliśmy ciekawe komu, ile i za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts