pedro-p11 26.10.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam!!! mam pytanie odnośnie kotłów firmy Zębiec a mianowicie KP 20KW z podajnikiem na eko groszek... Jak sie sprawują? Czy jakieś problemy były? Albo polecacie jakąś inną firmę byle do 7500zł Bardzo proszę o odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majuniaa 29.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witaj, ja zakupilam miesiac temu taki sam piec i... wszystko byloby fajnie aby sie nie zrywalo slimaka. Pochodzil ze 3 dni (ladnie chodzil) i sie zaczelo. Mąż go rozebral i sie okazuje ze czesci sa krzywo zlozone i przymocowane. Zlozylismy reklamacje i podobno za tydzien maja przyjechac i sprawdzic/naprawic. Zobaczymy co dallej. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 poczytaj forum...wpisz w szukaczce "Zębiec" ...znajdziesz mnóstwo konkretnych wypowiedzi nie mam, ale kiedyś rozważałam zakup-poczytałam forum, pogadałam z forumowymi specami i zrezygnowałam ... z wielu powodów z których najważniejszym była rewelacyjna oferta na inny piec (Fakora z podajnikiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majuniaa 13.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A wiec na poczatku zrywalo sprzeglo bardzo czesto - tzn, co kilka dni, maz naprawial, cos tam robil - ale ciagle to samo, wiec zglosilismy reklamacje - przyjechali - naprawili, potem za miesiac to samo - wiec znowu przyjechali - naprawili. I od tego czasu - odpukac - piec dziala jak zegareczek. Nic sie nie psuje... Ogolnie jestem z niego zadowolona- maz probowal roznych ustawien - -i teraz dobrze dziala i jest ekonomiczny - zaladunek mniej wiecej raz na tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro-p11 14.02.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam serdecznie! dziekuje za wszystkie odpowiedzi, troche wiecej na forum posiedzialem i kupiłem jednak HKS LAZAR ekoKOMFORT automat i naprawdę nie żałuję...Jedynie na początku było tak samo jak u Ciebie zrywała sie zawleczka zadzwoniłem po serwis był ok w 40min przeczyścił wszystko wyciągnął ślimak włączyli no i na początku działał ale po 1godz znowu się zerwał. Tak wiec zadzoniłem do Pana Lazara prosząc o wymiane układu podającego... Następnego dnia kurier był pod domem i od tej chwili dobrze już chodzi bez zarzutów. Jedynie mam jeszcze problem z doborem czasów podań i przerw w trybie palenia bo albo się węgiel nie dopala albo się strasznie żużluje. (podawanie14sek przerwa 40sek) Jeśli wiecie jak to zmienić proszę o odpowiedź. dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek7104 10.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Gdy rozpalam i zakładam klapke kanału górnego po chwili piec zaczyna midudnieć błagam o pomocprosze o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts