izobara 26.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Czy ktoś zna solidną firmę, w okolicy Krakowa, która zajmuje się zakładaniem ogrodów? W Krakowie chyba mają nadmiar klientów. Dwie firmy, do których się zwróciliśmy, zwodziły nas, umawiały się, nie odpowiadały, przekładały terminy itp., a my traciliśmy czas. Bardzo przykre doświadczenie. Byc może dlatego, że nie byliśmy obwieszeni złotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 30.10.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Jeśli to nie będzie dla ciebie za daleko: http://daglezja.pl/ Osobiście nie korzystałam i ich usług, więc sie nie wypowiadam wiarygodności, ale jeśli cena byłaby wyznacznikiem solidności to firma byłaby godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izobara 31.10.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Bardzo dziękuję za informację. Niestety, wyczytałam, że oni działają tylko w województwie śląskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 08.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Widziałam małą firmę na Woli Duchackiej ulicy dokładnie nie pamiętam, chyba Dauna. Zawoziłam tam akurat odkurzacz do naprawy. Trudno mi wytłumaczyć , choć sama to miejsce sobie wrzuciłam do pamięci, bo z roślinkami i tego typu wiedzą to u mnie krucho, więc liczę się z tym że będę potrzebować fachowej pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 19.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Teraz o fachowców trudno my tak szukamy stolarza A co do ogrodu-jeśli nadal jesteście zainteresowani, to chętnie pomożemy zarówno w projektowaniu, jak i zakładaniu ogrodu. Możemy zająć się tematem kompleksowo albo - jeśli zależy Wam na efektownym ogrodzie przy jednoczesnym ograniczeniu kosztów i chcecie większość prac zrobić samodzielnie - wykonać dla Was jedynie projekt, służąc jednocześnie radą przed, w czasie i po sadzeniu roślinek Działamy na terenie Krakowa i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts