galber 04.08.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Pytanie jak wyżej + jakiej firmy fuga?W Praktikerze polecali mi fuge MAPI, twierdzili że jest lepszy od Ceresita.Czy ktoś mogłby praktycznie sie wypowiedzieć na temat tych fug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 05.08.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Ja zastosowałem poprostu Ceresit CM11 i fugę również tego producenta.Koniecznie po wykonaniu fugi "pomaluj" ją środkiem gruntującym "DELFIN" o ile pamiętam firmy Atlas. Zabezpiecza dodatkowo fugę i ujednolica kolor fugi (super) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 05.08.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 PS.Dodatkowo również utwardza ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts