KaPiWo 27.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Bardzo prosze o pomoc i opinie.Znalazłam SIEMENS HB 84K550 i siemens piekarnik HB 86Q560E. Nie wiem który wybrać i czy jest sens. Słyszałam dobre opinie od 1 osoby, która ma ten drugi model, używa go od 2 mcy. Czy ktoś ma taki piekarnik? Dzięki połączeniu 2 urządzeń w 1 miałąbym więcej miejsca w kuchni.Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 27.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Co prawda nie mam Siemensa, ale też 2 w 1 , czyli mikrofala z piekarnikiem...Powiem tak - ma wszystkie funkcje mikrofali i bardzo okrojone piekarnika :- mniejsza pojemność niż typowego piekarnika- brak prowadnic teleskopowych- brak katalizy/pirolizy- brak rożna- brak termoobiegu- brak grzania góra/dół...i jeszcze kilku innych funkcji...Jeśli masz zamiar używać piekarnika okazjonalnie to z racji oszczędności miejsca wybór nie jest zły. Nie należę do kobiet, które pół życia siedzą w kuchni, ale jednak kupiłam również "normalny" piekarnik do bardziej wyszukanych kulinarii...Fakt, że mam na to miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 28.10.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 bardzo dziękuję za odpowiedź. Waham się czy kupić kuchenkę mikrofalową i osobno piekarnik.Z kuchenki korzystam raz -dwa razy w miesiącu, czasami częściej.Czy piekarniik, który masz, spradza się jako mikrofalówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 28.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 bardzo dziękuję za odpowiedź. Waham się czy kupić kuchenkę mikrofalową i osobno piekarnik. Z kuchenki korzystam raz -dwa razy w miesiącu, czasami częściej. Czy piekarniik, który masz, spradza się jako mikrofalówka? Tak, piekarnik sprawdza się, jako mikrofalówka, natomiast odwrotnie już niekoniecznie...Służy głównie ro rozmrażania i podgrzewania. Doskonale nadaje się na przygotowywanie szybkich dań, jak zapiekanki, tosty dzięki funkcji grilla czasem z jednoczesny załączeniem typowego grzania, jak w "normalnym" piekarniku... Natomiast jestem zdania,jak pisałam wcześniej, że to tylko namiastka piekarnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a____om 28.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Lepiej dodać troche grosza,i kupić obydwa urządzenia osobno.Jak wiadomo jak coś jest do wszystkiego to jest... Jesli zepsuje sie tylko jedno z urzadzen,to z reguly drugie juz dobrze nie działa,albo nie działa wogóle.Zazwyczaj serwsi takich urzadzen tez jest drozszy niz innych.To samo tyczy sie pralko-suszarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts