filip27 27.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 27.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 @#$$%% Człowieku przestań zaśmiecać forum, już mam dość wątków w którym głównym bohaterem jest Barbossa On juz założył wątek w którym bezpośrednio możesz opisac co Cię boli, na pewno przeczyta z uwagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 27.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A gdzie moderator i regulamin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 27.10.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ja myślę, że największą karą dla forumowicza jest ignorowanie postów. Tak po prostu... jakby te posty były niewidzialne, nawet takie pisane z sensem. Jak nikt by się nie odzywał to by mu się znudziło, a tak to założono juz kilka watków na temat, że Pan B. kogoś obraził, kogoś wkurza....na każdym wątku dyskusja na temat zasad. Przenieście się z tym na psychologa. Poza tym zniżyłeś się do jego poziomu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 27.10.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A to dziwne, bo ja raczej wysoko oceniałem jego posty.Można linkę do tych złych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Po prostu nie mogłem się powstrzymać po ostatniej dyskusji pod jego kontem na 3 dni zniknął z forum potem zaczął pisać prawie normalnie ale ostatnio znowu mu odwala. I nie pisz mi że to jest zaśmiecanie forum bo mi się wydaje ze z chamstwem trzeba walczyć . W pełni popieram - zwłaszcza bo mi się wydaje ze z chamstwem trzeba walczyć Przy czym raczej nie dotyczy to Barbossa ON raczej zmusza do samodzielnego myślenia, a że nie każdy potrafi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry-Mc 27.10.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 bo mi się wydaje ze z chamstwem trzeba walczyć . Zachowujesz się jak smarkacz, mam nadzieję, że nim jesteś. Młody wiek trochę usprawiedliwia. PS. Mój post jest przejawem walki z chamstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 27.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 barbossa może jest opryskliwy, ironiczny i egocentryczny ale na pewno nie jest wulgarny!!!!!!!!!!. Mam nadzieję że nie ulegnie zaczepce i nie wtrąci sie do tego wątku, bo wtrąca sie do wszystkich...... nie ma to jak być specjalista od wszystkiego, a najlepiej od wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 27.10.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 bo mi się wydaje ze z chamstwem trzeba walczyć . Zachowujesz się jak smarkacz, mam nadzieję, że nim jesteś. Młody wiek trochę usprawiedliwia. PS. Mój post jest przejawem walki z chamstwem. Nareszcie, czekałem na taki głos. Barbossa jest jaki jest, ale posiada pewną wiedze. Jego irytacje usprawiedliwiają pytania nazwyczajniej niedouczonych ludzi. Można czegoś nie wiedzieć , przeprosić że nie chce sie szukać wiedzy lub nie potraf i wtedy pytaći. Szczytem jest twierdzenie że po to jest forum by ktoś był dyżurnym do udzielania odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 27.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 http://13k.pl/-/sugestia.php - filip27, zacznij pracowac nad soba, a nie nad innymi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Po prostu nie mogłem się powstrzymać po ostatniej dyskusji pod jego kontem na 3 dni zniknął z forum potem zaczął pisać prawie normalnie ale ostatnio znowu mu odwala. I nie pisz mi że to jest zaśmiecanie forum bo mi się wydaje ze z chamstwem trzeba walczyć . Dla mnie, to ten link jest chamski i na pewno nie jest tematem do "wymiany doświadczeń". Masz coś do Barbossy, to powiedz mu to tutaj, ale może mniej wulgarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 27.10.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Gratuluję autorowi tego wątku mądrej decyzji usunięcia linku. Nie zdążyłem go zobaczyć, ale nie żałuję. Więcej luzu panowie i panie - od Barbossy można naprawdę się dużo dowiedzieć. Trzeba tylko umieć pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdyta1 28.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ale dobre to moze osobny watek albo forum otwórzcie i tam bedziecie sie pytac o wszystko szanownego Barbosse.Tam on bedzie waszym nauczycielem a wy jego owieczki bedziecie wpatrzeni w niego jak w obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 28.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ale dobre to moze osobny watek albo forum otwórzcie i tam bedziecie sie pytac o wszystko szanownego Barbosse.Tam on bedzie waszym nauczycielem a wy jego owieczki bedziecie wpatrzeni w niego jak w obrazek. Idź popływaj sobie w tym ...wątku http://forum.muratordom.pl/a-wokolo-jest-wesolo,t87912-3180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 28.10.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ale dobre to moze osobny watek albo forum otwórzcie i tam bedziecie sie pytac o wszystko szanownego Barbosse.Tam on bedzie waszym nauczycielem a wy jego owieczki bedziecie wpatrzeni w niego jak w obrazek. A może ja zapytam Ciebie - po co Ci druga tożsamość i jeszcze oszukana. (dwa posty i taki znawca bo dopisał sobie ponad 16 milionów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts