mario11961 27.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witam. Proszę o informację, czy można podłączyć termostat pokojowy DT-1 do kotła gazowego dwufunkcyjnego typu MORA 674. Obecnie mam założony termostat " REGO " który chcę koniecznie zmienić. Jeżeli ktoś jest w stanie udzielić informacji, czy termostat będzie współpracował z moim kotłem gazowym wiedząc że z kotła wychodzą trzy przewody w tym jeden 220 V byłbym bardzo wdzięczny.Ponadto termostat pracowałby w łazience gdzie, niekiedy bywa duże zawilgocenie. Być może podłączenie jest bardzo proste - podłączyć przewody ( + i - ) do termostatu włożyć baterie i wszystko będzie o.k. Link do w/wspomnianego termostatu: http://www.mixvill.hu/7/products/448 Za każdą informację z góry uprzejmie dziękuję. Mario11961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts