Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Układ wnętrza i błędy

maj1983

Recommended Posts

myslałam o tym kachna - toatalnie chyba muszę zrobić sobie przerwę bo zwariuję

porobiłam jeszcze kilka przykładów, ale dzis nieco imprezujemy (chyba 1 raz od daaaaaaaaaaawna, więc potem wkleję co trzeba)

aha! p. architekt z która rozmawiałam powiedziała, że nie zajmuje sie aranżacją.. i znów zostałam z problemem

dzieki kachna i dziewczyny za zainteresowanie, bez Was pewnie popełniłabym mnóstwo błędów

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mi podoba się wersja druga ponieważ nie widać kuchni od razu przy wejściu do salonu ale pierwsza wersja z widoczna kuchnia przy wejsciu do salonu też jest możliwa jesli byłaby wersja kuchni z wyspą, czyli zabudowa pod ścianą na koncu kuchni i duza wyspa- taka reprezentacyjna z przylegajacym stołem jadalnianymhttp://meble.zbyszek.sth.pl/obrazki/artykuly/Image/k1.jpg

wracam :)

poczytałam podpowiedzi i pokombinowałam z przesunięciem kuchni

są dwie wersje

która lepsza?

http://images31.fotosik.pl/47/61e417e2e9946992m.jpg

maj ja już kilka dni temu pisałam Tobie o przeniesieniu kuchni na drugą stronę. Stwierdziłaś że to niemożliwe a tutaj wykombinowałas ... Mi się podoba najbardziej wariant nr 2, ale wariant nr 1 też jest ładny .

własnie dzięki Twojemu postowi zaczęłam kombinowac :)

wersja 2 ok - bo nie widac kuchni :) ale sofa chyba za blisko kominka..

jesli jednak sofę przesunę to tv będzie źle się oglądało.. ale to juz mniejsze zło :)

wersja 1 to większa przestrzeń na wejście do salonu i mozliwość dodania drzwi bezpośrednio na stronę kuchni, no i widok z kuchni na ogród

zaraz wyslę co mi wyszło w net + :)

ze względu na mój wieczny bałagan w kuchni wersja 2 wudaje się funkcjonalniejsza, ale czy do końca jest ok?

nie za duzo okien??

Od strony ogrodu dałabym jedno -duże tarasowe-tylko idealnie w środku ściany (aby zachowac symetrię) -takie jest u nas:

http://foto0.m.onet.pl/_m/a23bf5b6317a8e0b02740510b92034a4,5,19,0.jpg

Powiększyłabym nawet to co masz -w ten sposób na elewacji ogrodowej powstaje ci jedno duże okno zamiast obecnych 3szt. To nad kanapami -twój wybór -można zostawic -mozna usunąc, takie duże tarasowe okno daje dośc dużo światła (moje ma 240x380cm). Od strony jadalnio-kuchni -mogłyby zostac dwie sztuki. (Lub jedna większa w miejscu stołu).