Amtla 11.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Chwilkę mnie nie było, a tu imprezka Pierwszą pensję trzeba koniecznie opić A u takiej gospodyni, to dwa razy przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 11.01.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 głupio trochę pod nieobecność gospodyni imprezę robić ale otwarte zostawiła , sama sobie winna może nam wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.01.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ona gościnna jest, jeszcze na następną zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.01.2008 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 HHHHmmmmm Gospodyni się cieszy, że pijecie, zwłaszcza skoro okazja jest Gospodyni dała d...y i piła gdzie indziej KASIU, PIERWSZĄ PENSJĘ TRZEBA PRZEPIĆ. KONIEC . KROPKA Jak wytrzeźwieję, to zdradzę (może ) metodę na finansowe zabezpieczenie roku Zabobon zabobonem, ale u mnie się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.01.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dziękuję kobiety- ale nie wiem czy rada przepicia pierwszej pensji dotyczy budujących ...? Ja chyba muszę zainwestowac w bidet zanim mąż się rozmyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 trzeźwiej szybko i dawaj ten zabobon uwielbiam zabobony właśnie w poradach życiowych last rico mnie za to objeżdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.01.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zabobon na kasę Pierwsze zarobione w roku pieniądze należy w całości schować głęboko i bezpiecznie Najlepiej do skarpety, bo z doświadczenia wynika, że trzymanie na koncie nie daje pożądanych rezultatów Wydać jak najszybciej na początku następnego roku na siebie - nowa kiecka, impreza itd., broń Boże nic praktycznego lub potrzebnego I tak co roku UWAGA, TO DZIAŁA Dla ułatwienia dodam, że należy kombinować tak, żeby pierwszymi pieniędzmi w roku nie była pensja - bo trudno przeżyć następny miesiąc Ale jakaś fucha, jak najbardziej Może drobna transakcja na allegro? Raz troszeczku oszukałam i tuż przed wypłatą poleciałam do koleżanki, co ma knajpę, żeby za jakieś 2 zeta polecieć jej po zakupy do najbliższego sklepiku Też zadziałało Może troszkę słabiej, ale... Wierzcie lub nie, ale moje problemy finansowe się skończyły - no, może zmniejszyły w sposób znaczący odkąd tę metodę uprawiam A metoda od koleżanki, która od lat handluje w łykendy na bazarku czymś tam i chowa każdy pierwszy utarg w roku - więc sprawdzona Poza tym nie ma nic przyjemniejszego niż wyciągnięcie tej starej kasy i rozpoczęcie nowego roku od zabalowania lub nowej kiecki POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 cholera już za póżno żeby zastosować nie mogłaś powiedzieć w końcu starego roku?? no nic będzie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.01.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zawsze mi się przypomina dopiero w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 12.01.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 przypomnij mi o tym w grudniu i to na końcu miesiąca najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.01.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 pojutrze (chyba) nowy rok według kalendarza juliańskiego więc jeszcze nie wszystko stracone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.01.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 pojutrze (chyba) nowy rok według kalendarza juliańskiego więc jeszcze nie wszystko stracone Można i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 lepiej póżno niz wcale a i jeszcze chiński nowy rok (ale nie wiem kiedy on) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.01.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 No i jest jeszcze kalendarz hebrajski, muzułmanie chyba też mają swój W ten sposób to pewnie można co dzień coś odkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witam serdecznie Czego to się człowiek na forum nie dowie. Muszę zastosować ten sposób, bo nawet mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.01.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 I działa Chociaż nie mam pojęcia, na jakiej zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 a może gdyby stosować z każdym z powyższych "nowych roków" to działanie byłoby tyle razy mocniejsze ile razy zastosowano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 12.01.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 jak się dobrze znam jak nic za rok zapomne gdzie schowałam tą kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Może trzeba zapisać w kalendarzyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.01.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Może trzeba zapisać w kalendarzyku? Nie wiem jak Wy -ale ja kalendarzykowi nie ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts