OK 14.01.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Urlop, urlop, i po urlopie http://wadrozewielkie.dolnyslask.pl/GAZETKA%20NR5/Robota%20moze%20glupawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 14.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Oj Olga biednym panom serwisantom robotę podbierasz.... I plan im rozwaliłaś. Za tydzień albo dwa miałmy pewną robotę u ciebie, a tak to na 10 bochenków chleba musi iść gdzieś indziej zarabiać. Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 14.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 O.K. impreza imprezą ale jak się ma remontcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.01.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 ja zdjątka chciałam zobaczyć , tak cichutko proszę pożycz aparat i pokaż nam jak u Ciebie wygląda po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2008 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Oj Olga biednym panom serwisantom robotę podbierasz.... I plan im rozwaliłaś. Za tydzień albo dwa miałmy pewną robotę u ciebie, a tak to na 10 bochenków chleba musi iść gdzieś indziej zarabiać. Nieładnie Buuu Wstydzę się Za karę zostanę hydraulikiem i będę brać 200 za godzinę O, Matko, zdjęcia będą w swoim czasie Czekajcie, a będzie Wam dane Tosinku, remoncik remoncikiem, a imprezki już da się zrobić Zapraszam na opijanie Twoich okien O, pssst A tak na serio, serio, serio To teraz pomalutku. Do piątku. W piątek będą mi montować blaciki o 9-tej, na 12-tą jest hydraulik umówiony. Jak dobrze pójdzie, to w sobotę mam kuchnię Jak dobrze pójdzie, to w tygodniu zmontuję zaczątki garderoby (pomalowana już), i jak dobrze pójdzie to jutro będzie elektryk walczyć z resztą gniazdek A jak pójdzie źle, to się przeciągnie... ale co tam Już mieszkam Na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.01.2008 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 szczęściara Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.01.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dziewczyny zróbmy zrzutę na aparat dla Olgi -bo w sobotę bedzie kuchnia a my i tak jej nie zobaczymy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 15.01.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Pożyczyłabym jej mój, ale wiedząc to co wiem o Poczcie Polskiej raczej nie zaufam im w sprawie ostrożnego obchodzenia się z przesyłką w czasie transportu. Nic to !!! Musimy cierpliwie czekać dopóki biedulka się nie dosprząta i nie opanuje apartamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 mogę czekać byle zdążyła przed wiosną , bo jak ruszę z remontem to nie zobaczę kompa pewnie aż do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam, ja też już ćwiczę cierpliwość potem będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.01.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ćwiczyć, ćwiczyć - przyda Wam się Na razie mnie wk..ł elektryk Zadzwonił, że się pomyliłam i 2 białe ramki kupiłam zamiast kremowych, jak wszędzie No trudno, pojechałam po robocie do LM, kupiłam brakujące ramki. Właśnie wróciłam padnięta i zła, bo już trzecie podejście robię pod szyny do zasłon i trzecie nieudane Wchodzę do chałupy, patrzę na te ramki i mnie olśniło Zaglądam za zmywarkę, pod blat, a tam białe, hermetyczne kontakty - nie dość, że do góry nogami zamontowane - to w kremowych ramkach Z pralką już się nie będę szarpać, ale to by była ta druga brakująca Zabiję typa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.01.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Cześć http://www.naute.com/images/catpuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.01.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Aha, wczoraj się odezwał serwisant z geberita Po 6 dniach od zgłoszenia już Powiedziałam, że już sobie zrobiłam sama - to przez telefon słyszałam, jak mu szczęka na podłogę poleciała Najpierw mnie wypytał, jak to zrobiłam, a później stwierdził, że jest pod dużym wrażeniem, bo rzadko który hydraulik sobie z tym radzi!!!! Bardzo miły pan Znowu się wbiłam w dumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.01.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 OK, innymi słowy Twoja wartość rośnie Możesz się wystawić na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.01.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 OK, innymi słowy Twoja wartość rośnie Możesz się wystawić na giełdzie E tam, ja się po prostu przekwalifikuję Tylko się zastanawiam: na hydraulika, czy na elektryka ?? Chyba hydraulik lepiej kasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, która ma bidet od kilku lat. Oto przykładowe zastosowania przez nią przytoczone: 1. Moczenie nóg w ciepłej wodzie, 2. Mycie butów, 3. Wodopój dla psa, 4. Mycie zębów przez kilkulatka, który nie dostaje do umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 16.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 a u mojej znajomej widziałam na bidecie kubeczek ze szczoteczkami dzieci i szczotką do butelek (nie mmiałam odwagi zapytać po co ) OK a nie możesz być elektrykiem ze specjalnością hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.01.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Zrobię oba fakultety Jeszcze się nad stolarką zastanawiam Odnośnie drugiego tematu, to ja mogę w swoim bidecie co najwyżej d.ę umyć Zęby raczej odpadają Ale jako dziecko miałam normalny bidet i wprawdzie mycia w nim zębów nie pamiętam, ale już mycie nóg po powrocie z dworu, mycie zabawek, urządzanie kąpieli lalkom, puszczanie stateczków itp., to jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.01.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No dobra Kilka fotek, ale z góry lojalnie uprzedzam, że zdjęcia byle jakie i porządek wątpliwy - bo nie mam siły przekładać całego bałaganu tylko po to, żeby go widać nie było A potem mi baterie padły i nie miałam szans wykonać lepszych ujęć Może jutro, może pojutrze Sypialnia z widokiem na kuchnię: http://images29.fotosik.pl/141/68382a37176e8829med.jpg i sypialnia z widokiem na nieskończoną garderobę oraz bałagan elektryka na oknie http://images25.fotosik.pl/141/86f97d6096afafe6med.jpg Łazienka z punktu widzenia siedzenia http://images33.fotosik.pl/110/c1d76518741e4476med.jpg ręczniczki i ściery tymczasowe (dopiero na zdjęciu je zobaczyłam ) od wejścia: http://images25.fotosik.pl/141/0c33cec6dd6ebb84med.jpg i prawie z wanny: http://images32.fotosik.pl/110/32229b98a831c76dmed.jpg No i mój korytarz z lampą, w której osobiście wymieniałam kabelek i skracałam łańcuch http://images33.fotosik.pl/110/2af23ea76d0da223med.jpg I tu padła bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts