mayland 17.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Fajnie wyszła ta łazienka. Wielki plus przyznaję za to, że nie jest beżowo brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Fajnie wyszła ta łazienka. Wielki plus przyznaję za to, że nie jest beżowo brązowa Dzięki Trudno ją sfotografować, bo jak wejdę, to już mi się aparat nie mieści Początkowo miała być turkusowo-zielono-żółta, ostatecznie taka będzie sypialnia Jak z nią skończę Beżowo-brązowych to już jednej od drugiej nie odróżniam, chociaż lubię takie kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Chwilke mnie nie ma (dluzsza to fakt), ale u Ciebie sie piekniej robi! Duzy usmiech za lazienke w odwaznych kolorach - bardzo optymisytcznie i milo! Fajnie lozeczko w sypialni - duzeee i pewnie wygodne tez jest ? Juz Cie widze, jak sie znecasz nad tym biednym lancuchem od lampy w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No witam, witam Łóżeczko wygodne jak diabli, właśnie się rozwalam i mi się oczka kleją A z łańcuchem nie było łatwo, bo to drut mosiężny i sztywny, ciężko go było rozgiąć, ale dałam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Właśnie wyszli panowie od kablówki - działa Założyli gniazdka, zostawili trochę kabelka łączącego, pogadali, poszli. Kolejna rzecz do odhaczenia Ufff, pomalutku Dla zainteresowanych: bardzo się zachwycili gniazdkiem tym: http://www.halogen.pl/images/produkty/0/1142/maxr9e84h1ynjhkn2r14yes.jpg Ono się jakoś inaczej montuje niż zwykłe gniazda - ma taką odłączaną końcóweczkę, do której się wtyka kabelek, końcóweczkę się wtyka w gniazdko i już. Gadajom, że dobry wynalazek i łatwy do zamontowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Jeszcze trochę się podszkolisz i wyjdzie z Ciebie OK elektryk ze specjalnością hydraulika - montażysty - informatyka nie wspomnę o typowach zainteresowaniach kobiety np: stolarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dziurki ma fajnie. Dlatego sie montera podoba ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Amtla, za informatyka to ja już dawno robię w robocie - bo mamy jednego informatyka-handlowca, to zanim się wyjaji z jakąś poradą, to ja to już dawno załatwię Ale na tych instalacjach rtv to ni chu..chu się nie znam i nie chcę znać Nawet niby wiem, jak to to się zakłada te końcówki, ale to nie dla mnie zabawa A stolarka to za mną chodzi odkąd zobaczyłam jakie fajne zabaweczki ma stolarz LP, na pewno o dziurki - im się w ogóle moje gniazdka podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ha - wiedzialam, ze chodzi o dziurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ha - wiedzialam, ze chodzi o dziurki I pewnie jeszcze o tę końcóweczkę, co ją się tam wtyka Zdróweczko http://www.hancocks.co.nz/images/profiles/WMdrambuie.jpg Dawno się tu nie piło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 BABY,BABY......... ale Cię ze stolarką wyczułam, mi się też te zabawki podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Fajne są. I takie kolorowe Najbardziej mi się podobała taka przenośna piła stacjonarna Może w piwnicy se szczele warsztacik? Dopiero by sąsiedzi byli zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 EEEEEEEEE z sasiadami to trzeba żyć dobrze... Dzięki za napój, ale ja po imprezce w realu wracam i chyba muszę się położyć Nie wiem jak tak można prawie w środku tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A co to ?? Środek tygodnia gorszy jakiś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Noooooooooo, jutro rano wstać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Czy tak, czy siak - wstawanie z rana to zawsze ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dlatego, że moja forma cokolwiek licha, jutro wstać muszę - no może nie tak całkiem rano - mówię oficjalnie DOBRANOC do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Do jutra. Łagodnego wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Hej OK. Ja jednak poczekam aż posprzątasz i pokończysz bo mi tylko apetyt zaostrzyłaś tymi dwoma fotami. Czekam nadal!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.01.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Jakimi dwoma Ze cztery tam były wczoraj Ja myślę, że już w ten weekend coś wrzucę, bo jutro mi montują blaty i podłączają agd - to większość bałaganu z kuchni będę mogła wynieść i zrobi się normalniej. Na razie tam jest centrum dowodzenia i wszędzie leżą młotki, kombinerki, kołki jakieś itd., ja to wciąż wrzucam w dwa kartony - a one sobie wywędrowywują natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts