Amtla 19.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Śliczny ten granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Mi się wszystkie podobają Mogłabym po tych składach łazić i łazić A pasek jest na górze, bo wiedziałam, że idealnie nie dobiorę, a w pewnej odległości to już nie musi być idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.01.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Też tak myślałam, że celowo na górze A dąb w jakim jest wybarwieniu? Pytam, bo na zdjęciach to wszystko ciut inaczej wygląda co do odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Dąb jest w wybarwieniu dębowym Tzn. tylko lakier bezbarwny, półmat. Trochę żałuję, że nie jest olejowany, ale chcieli więcej kasy za olej Najwyżej, jak się za parę lat ten lakier porysuje, to go sama zeszlifuję i zaolejuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 OK -a ile w ogóle kosztują od metra te marmury i granity? bo trzeba by pomyślec o kominku -no i nie mam pojęcia ? Jak będziesz u kamieniarza to zapytaj też o trawertyn -taki jakiś beżowo -brązowy odcień, a najlepiej weź apararat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Kasiu, ceny są przeróżne m2 kosztuje od 150 do 1500 Robocizna tak samo. U Ciebie to na pewno inaczej się kształtuje, bo u mnie te ceny, jak wiesz, pochrzanione. A nie miałam czasu szukać po całej Polsce. Trawertyny masz np. tu: http://www.trawertyny.pl/oferta.html To na pewno lepsze niż zdjęcia, które bym zrobiła - a to właśnie prawie ta sama firma, trawertyny mają "wydzielone" Jak już pisałam, część kamieniarzy podaje cenę za m2 już z częściową obróbką, tzn. ze standardowym brzegiem (mała fazka), wtedy ta cena jest dużo wyższa. Ale jak znalazłam takiego u którego cena za m2 była bardzo niska, to się okazało, że obróbka kosztuje 2x więcej niż gdzie indziej Najlepiej wyceniać już gotowy projekt, bo sama cena za m2 nic nie mówi. Wyceniaj od razu z pomiarem, dostawą i montażem - wtedy będziesz miała realne koszty. Na razie spadam na skład Ale mi się nie chce Będę pod wieczór. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ok- ja do tej pory nie mam firanek Niby kupione przed świetami ale brakło czasu na montaż karniszy, nauszycie ich.W święta służyły za to pięknie jako ozdoba na choince i dekoracje na stole świątecznym. A teraz nie chce mi się nic szyć dobrze ,że nikt nas nie podgląda-chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No właśnie, nikt Was nie podgląda. Ja mam budynek na przeciwko sypialni. I chodniczek. Niby w rozsądnej odległości, ale za blisko żeby z gołym oknem żyć. Na razie nie mam nic w oknie Tzn. zasłony szyje już mama, karniszy nie mam. Firanki dzisiaj znalazłam - będą za 2 tyg. bo materiał na zamówienie. Też drogo jak diabli, ale pierwszy poziom cenowy 83/m. Za to idealnie takie jak chciałam - a to już dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ty kochana chociaż nieodpuszczasz -ja coraz częsciejdaje zawygraną i rezygnuje z coraz to innych rzeczy oczywiście poźniej żałuje (tak jak tych włączników wyłączników srebrnych ,które masz Ty).Tak trzymaj I co może się czegoś dziś napijemy ?(mam jeszcze winko -może lampeczkę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A bardzo chętnie Jak to mówią - wódki i paciorka nie odmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 to ja też szklaneczkę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Heloł, ja na tę lampkę to już czekam i czekam. Dobrze, że piwko jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 dawaćszkło polewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Szkło gotowe http://sklep.lann.pl/photo/438.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 enoTAKJE szkło!!!! nie będe piła tylko sie glapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Nie gadaj, tylko polewaj. Gapić się możesz przy zmywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Szkło gotowe http://sklep.lann.pl/photo/438.jpgpasowały by mi do kuchni są boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 19.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 dobra dobra leje już leje zagadałam się troche i rozmarzyłam chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 za 30 lat sobie takie szkło kupię (do tego czasu musztardówki ) no chyba że w totka dziś trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A ja się zagapiłam na ich stronce Koleżanka ma 30tkę w lutym i właśnie chyba znalazłam prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts