DarioAS 02.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 mówisz??? a przyjedziesz?? śpiworek mam, będzie gdzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Masz śpiworek, mówisz? Czemu nie, na piwko to i w drugi koniec Polski Tylko się najpierw z tym remontem obgonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To ta Ania już nigdy nie będzie miała internetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Jak to nigdy ? Ja bym jej dała Coś wymyśli, jak już się przeprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Jak nałóg to nałóg -myślę że już najdalej za 4-5 dni będzie miała internet -chocby miała sama kable przez wieś ciągnąc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Jak nałóg to nałóg -myślę że już najdalej za 4-5 dni będzie miała internet -chocby miała sama kable przez wieś ciągnąc ! Też tak przypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Pięknie, pięknie OK . Strasznie się napracowałaś przy tym remoncie, ale warto było, bo będzie super mieszkanko . Bardzo mi się podoba podłoga w kuchni i gdybym miała mieć klasyczną kuchnię to właśnie taką podłogę bym sobie zafundowała . Mebelki cudne , ale to na pewno już wiesz. Chyba się wproszę na kawkę do tego saloniku jak już będzie skończony, OK OK ? Ja mam takie dwa fotele, tzn. nie takie jak Ty, tylko też stare i te moje są na mosiężnych kółkach i strasznie mnie te kółka $%&^$&, bo robią dziury w podłodze, albo ją rysują. W związku z tym stoją na dywanie co też mnie #$^#^, bo dziurawią na odmianę dywan . Bardzo bym chciała pozbyć się tych kółek, albo coś z nimi zrobić, ale nie wiem jak by je można było "ulepszyć", żeby mogły stać bezpiecznie na podłodze. OK - może masz jakiś pomysł ? Aha, kraty wcale nie są takie złe, a na pewno bardziej bezpieczne niż rolety. Ja bym się ich nie pozbywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Dzięki wielkie Soniko za miłe słowa Układ podłogi zaproponowała mi pani w sklepie i bardzo mi się ten pomysł spodobał, choć tak naprawdę o niebo lepiej by to wyglądało na 30 metrach, zamiast 10. Jeśli chodzi o te kółka, to chyba można teraz dostać takie miękkie - jak do mebli biurowych - są różne w zależności od rodzaju podłogi. Zresztą moja Mama ma fotel na mosiężnych kółkach starych i te kółka mają coś w rodzaju otoczki z czegoś - nie wiem co to jest, takie białe, trochę jak kość wygląda (może to i kość? ), tak że nie rysują podłogi. Może te Twoje kółka są po prostu niekompletne? Zdejmować odradzam, bo to psuje mebel i szkoda Na kawkę zapraszam serdecznie już po remoncie, bo kiedy te meble będą zrobione, to trudno powiedzieć - jak będą zawsze można kawkę powtórzyć A temat krat jest na razie w odstawce - przypuszczam, że za parę lat (kasa) wspólnota się zdecyduje na remont elewacji, wtedy się zobaczy co i jak. Może coś jeszcze innego wymyślą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To czuję się zaproszona, dzięki . Ja kiedyś mieszkałam w Warszawie, więc drogę powinnam z łatwością znależć . Na 10m jak widać też można zaszaleć z takim wzorem i prezentuje się całkiem, całkiem . A co do kółek, to antyk na gumianych czy plastikowych nogach , chyba nie za bardzo . One wyglądają mi na kompletne, tylko może są skrzywione czy cuś i chyba nie da się ich łatwo zdjąć. Może je czymś zakleić na okrągło ? Jutro pstryknę fotkę tych nieszcząsnych nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Zapraszam serdecznie, do mnie trudno nie trafić Ja się spróbuje coś wywiedzieć na ten temat też. Mam trochę literaturki, a i po fachowcach latam i sklepach z dziwnymi rzeczami, bo mam jeszcze jakieś lampki do ponaprawiania itp. Mogę popytać przy okazji Zdjęcie na pewno pomoże, bo te moje kółka są mosiężne, ale sama część co się toczy już nie i właśnie takie widuję zazwyczaj - nie mam bladego pojęcia co to jest to białe na kółkach, na pewno nie plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 02.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 To lufka na uspokojenie, z zakąską http://j.luxlux.pl/l468/56695d6a000af9ff46648088/231344bi.jpgja za kawke podziękuje a lufke chetnie bo mam dziś nerwy (na kafelakrzy) nawet dwie lufki poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No i ja już też jestem z powrotem z pracy Ale humor mi gdzieś po drodze się zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Na sygnale zajechało Na kafelkarzy jedna lufka mało http://www.polmos.sieradz.pl/foto/pozar.jpg Walnij sobie, a zaraz się imprezka u Tosinka zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Cześć Bianca Jak się humor zagubił, to dziel się z Dżempel, może pomoże. Powtarzam, powtarzam: DZIŚ IMPREZKA U TOSINKA. Ciasto piecze, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 02.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 jak trafic do Tosinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 jak trafic do Tosinka? Znaleźć Tosinka u siebie wewątku, albo w cudzym Kliknąć na link pod postem - Komentarze itd. A co Ci będę ułatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.11.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Do Tosinka to tędy-----> http://forum.muratordom.pl/wolnoc-tosku-w-swoim-domku-komenentarze-uczesne-i-nie,t83421-240.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Uj, dziewczyny, ale Was zdesperowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.11.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Podaję lepszą drogę do Tosinka: http://forum.muratordom.pl/wolnoc-tosku-w-swoim-domku-komenentarze-uczesne-i-nie,t83421-240.htm Ta wyżej prowadzi do Dziennika - Tosinek by nam łby poukręcała, jakbyśmy się porządziły w jej Dzienniku Bianco, możesz zmienić u siebie w poście? Żeby na mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Kapłamsięponiewczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts