matka dyrektorka 19.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No, powiedzmy, że pierwszy komplet kieliszków pójdzie do kosza - ale nie przypuszczam, żeby więcej jednak chyba więcej jeśli nie zamierzasz tego robić zawodowo bardziej opłaca się kupić gotowy produkt, parę razy uznałam że taniej coś zrobić niż kupić i zanim kupiłam odpowiednie narzędzie wydałam kasę za którą kupiłabym 5 danych rzeczy , materiałów co napsułam zanim się naumiałam nie wspomnę , teraz mam i narzędzia i materiały i umiejętności ale jakoś nie robię, bo za dużo roboty a w totka już "zainwestowałam" (opłaciłam podatek od głupoty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Akurat posługiwanie się lutownicą jest na tyle proste, że wystarczy komplet Jako dziecko się tym bawiłam, ile razy mój ojciec wyciągał lutownicę i coś robił On ma taką elektryczną - podobno jest słabsza, ale w obsłudze banalnie prosta. Te podgrzewane podobno trudniej, bo się trzeba nauczyć jak to cholerstwo rozgrzać, a potem się robi tylko dopóki nie wystygnie. Ale przypuszczam, że od mojego dzieciństwa sporo się zmieniło na lepsze w tym temacie Zdróweczko Dłubię sobie w lampie do sypialni właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.01.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 a wzięłaś pod uwagę wytrzymałość szkła na temperaturę (są lutownice z regulacją , tylko jak ją ustawić ) jak zobaczyłam te kieliszki od razu włączyła mi się myśl że sama takie zrobię ale szybko ją wyłączyłam przecież zaraz w totka wygram zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Wzięłam - na to ten ekstra komplet Nie wykluczam, że sprawę rozwiązałoby nalanie wody do kieliszka, trza by sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Poza tym do lutowania cyną wystarczą stosunkowo niskie temperatury, może nawet woda nie byłaby potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A tu moja lampa w proszku http://images31.fotosik.pl/113/6a6e9b65824b7e43med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 OK -chyba nie palisz papierosów?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Palę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 OK -chyba nie palisz papierosów?!!! zabrzmiało to jak "OK mam nadzieję że nie zrobiłaś siusiu na dywan" nie wiem skąd takie skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 OK -chyba nie palisz papierosów?!!! zabrzmiało to jak "OK mam nadzieję że nie zrobiłaś siusiu na dywan" nie wiem skąd takie skojarzenie Ja też nie wiem, bo nie mam dywanu Ale też mi groźnie zabrzmiało, aż się przestraszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 cholerka.. szkoda... ja kiedyś też miałam takie ciągoty -ale na szczęści mi minęło Mam tylko nadzieję że ta paczka to Ci na miesiąc wystarcza:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Nie -no nie bójcie się -nikogo biła nie będę Tylko jestem zagorzałą przeciwniczką palenia -od samego zapachu papierosów mnie odrzuca ale nic to -najważniejsze że mi się fajnie z wami gada -drink na rozluźnienie http://www.fabrykawodek.pl/wp-content/uploads/2007/11/pomarancza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Nie boimy się , ale dłubię w tym cholerstwie i muszę połapać śrubki zanim odłożę cholerka.. szkoda... ja kiedyś też miałam takie ciągoty -ale na szczęści mi minęło Mam tylko nadzieję że ta paczka to Ci na miesiąc wystarcza:wink: Tylko jak leżę w śpiączce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Nie boimy się , ale dłubię w tym cholerstwie i muszę połapać śrubki zanim odłożę cholerka.. szkoda... ja kiedyś też miałam takie ciągoty -ale na szczęści mi minęło Mam tylko nadzieję że ta paczka to Ci na miesiąc wystarcza:wink: Tylko jak leżę w śpiączce często ci się to przytrafia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Nie boimy się , ale dłubię w tym cholerstwie i muszę połapać śrubki zanim odłożę cholerka.. szkoda... ja kiedyś też miałam takie ciągoty -ale na szczęści mi minęło Mam tylko nadzieję że ta paczka to Ci na miesiąc wystarcza:wink: Tylko jak leżę w śpiączce często ci się to przytrafia?? Jeszcze nigdy - na złość wrogom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 chciałam powiedzieć że chyba zrobię te kieliszki bo w totka nie trafiłam znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ja ostatnio nie trafiłam w swoje urodziny Do kolektury, a akurat kumulacja była i czarny kot mi przebiegł drogę. Na bank bym trafiła, ale w jednym punkcie była kolejka, w drugim coś tam, a trzeci zepsuty Ale wiem, że to był ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dzień dobry http://www.caffemania.com.pl/page_img/1173961977Cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No prawie dobry, bo ta pogoda taka bleee. Ale we wtorek robią mi wylewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 U mnie coś dziś jakby ładniej - tzn. mniej buro niż wczoraj i nic nie leci na łeb. Ale i tak mi się nie chce nic, a roboty do diabła i ciut. Czekamy na wyleweczki, potem dopiero zacznie się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts