OK 20.01.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Piję, piję, aż mnie przymurowało Nomen omen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 co Cię przymurowało? pewnie jakaś półka w garderobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Prawie zgadłaś, ale półki będą jutro Albo kiedy indziej Pierwsza przymiarka do garderoby: http://images32.fotosik.pl/114/d76c8a80da5a60d1med.jpg http://images28.fotosik.pl/144/73ff70126fa4c113med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 wszystko u Ciebie się klaruje -ja żyje już ponad miesiąc bez szaf mebli półek i trace powoli chęci do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Ja żyję bez kuchni - zero ciepłych posiłków, chyba że sobie pizzę zamówię, lub wyskoczę na kebab Ja rozumiem raz na jakiś czas - ale codziennie I bez pralki Też mnie to doprowadza do szału A garderobę muszę mieć zrobioną, bo inaczej nie zlikwiduję kartonów i reklamówek - na kartonach i reklamówkach to żyję odkąd kupiłam to mieszkanie, czyli od 09'2005 To z tym jednym miesiącem to masz jeszcze pełny luzik Polewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 ja już jestem cieplutka Nie chce narzekać ,ale brakuje mi ochoty (czasu)na robienie reszty . jesteśmy bardzo zapracowani-soboty -niedziele wcześniej były wykorzystywane na wykończanie domu ,zakupy typu firany półki,oświetlenie itp.... . Po świętach mamy tłumy gości(nie narzekam-lubie gości),ale brak mi czasu na zaprojejektowanie mebli do sypialni,korytarza ,córki,łazienki itp.Zresztą po co mi meble w sypialni ja tam nie mam czasu sapaćććć łał następnaq lamka ,bo upije się na smutno -a przecież jestem zadowolona (ach kobietą być ) zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Ależ ja mam to samo Końcówka dobijająca, święta przy szmacie, zapitalałam jak mały samochodzik, byle się wprowadzić wreszcie Teraz mi się nie chce, po prostu najchętniej w sobotę i w niedzielę leżałabym cały dzień na wyrku i popijała cokolwiek Nie chce mi się nawet posprzątać Elementy do garderoby czekały tydzień. Nawet dziś jakbym się nieco wcześniej zebrała, to i półki bym zrobiła, i mocowanie do ściany. A tak, to o tej porze już nie będę wiercić w ścianach, ani w półkach - więc pewnie przetrwa w tym stanie do przyszłego weekendu Głupi drążek do zasłonki prysznicowej czeka już ze trzy tygodnie na zamocowanie, może jeszcze to dzisiaj zrobię Albo i nie Co za różnica Nie są to rzeczy, bez których nie da się żyć. Najważniejsze, że wreszcie na swoim - człowiek się nazap...ł, nadenerwował, to teraz trzeba odpocząć. Spuścić z siebie te wszystkie stresy i nerwy, nie robić nic więcej, niż to naprawdę jest niezbędne Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 dziś wyznaczyłam mężowi termin na powieszenie tv (na WIELKANOC) przeraził się ,że tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No wiesz co Po co tv na Wielkanoc To już Ci jajka nie wystarczą ??? Nie męcz męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 nie jest też tak ,że narzekam na niego(kłądzie kafle w firmie ,żeby kurz niewchodził do domu.Za to ja nieradze sobie z sobą i obowiązkami .w starym domu miałam ,koleżanke ,która mi pomagała w sprzątaniu -teraz ma za daleko .Za to otworzyły mi się oczy na to co robią moje dzieci -praktycznie nic :cry:z małymi zrywami (sory uczą się )Za to ja po nygustwie jakie miałam do tej pory .Wracałam do domku coś gotowałam i luzik a teraz .....łał łapki mam do kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Olga telewizor mu kazałam powiesić na ścianie nie jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No ja myślę, że nie jajka W końcu po co by Ci były jajka na ścianie I wcale nie doczytałam, żebyś narzekała na męża Do siebie też nie miej pretensji - masz przecież prawo być zmęczona po tej całej budowie, wykończeniówce itd. A do sprzątania może też w końcu kogoś znajdziesz, mi się nie chce sprzątnąć mieszkanka jak wracam po robocie, a co dopiero cały dom i jeszcze obiad ugotować Odpocznij, dojdź do siebie, polej, bo mi się sucho w szklance zrobiło I nie przemęczaj się, jeśli nie masz na to ochoty A coś by się stało, jakbyś nie miała tv na Wielkanoc ? Może mężu też daj odsapnąć troszku, bo też pewnie ledwie zipie Pamiętaj, że oni jeszcze słabsi od nas - biedactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 polewam już polewam .Kurnia nie przeginaj termin dałam do zawieszenia tv jak dla anemika (,żeby dymu nie było ,że naciskam -więc odpowiedź jego mnie zdziwiła )Wiem,że musmy nimi manipulować umięjętnie ale,żeby od świąt do świąt terminy wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 spadam na trochę -córcia mnie wygania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.01.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Hej kobietki!!! Kurczę skoro latem mamy byc u dżempel w bikini to chyba się trzeba zacząc odchudzac ... ja WAS zapraszam na parapetówkę -ale to chyba gdzieś późna jesień będzie. Ale za to rozpalimy sobie w kominku i otworzymy jakieś winko Tylko męża będę musiała gdzieś wyeksmitowac (a najpewniej sam się eksmituje bo on nie lubi "babskich spędów" ). Tylko Olgo nie zabieraj kotów bo moja suka by je od razu zeżarła proszę - w ramach diety: http://www.megafresh.pl/files/Image/kapusta____1154337943_small.jpg http://www.megafresh.pl/files/Image/arbuz____1154331596_small.jpg http://www.megafresh.pl/files/Image/pomidory____1154331250_small.jpg http://www.megafresh.pl/files/Image/marchew____1154332265_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 do życzeń się dołączam wasze zdrowie(i moje bo ja też agnieszka) właśnie wróciłam z ukraińskiej imprezy może ktoś wie jaka jest śmiertelna dawka ukraińskiego folka impreza była dla dzieci więc nic tam nie wypiłam proszę więc o lampeczkę winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Cóś mnie znowu wywaliło Kasiu, ja jeszcze chwilę pobędę bez kuchni, to ze mnie każde bikini zleci. Rany, co ja bym dała za jakiś normalny kawał mięcha Z kartofelkami i sosikiem, na ten przykład Agnieszko Matko Dyrektorko - wszystkiego najlepszego Folk folkiem, ale jak Twoja wątroba po imprezie ukraińskiej? Nie wszyscy to dobrze znoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 wątroba woła o coś impreza dzieciowa była i nie serwowali nic konkretnego a nawet gdyby to już tych imprez trochę z nimi przeżyłam (wątroba też przezyła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.01.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dżempel dziecię wygoniło od kompa, a to ona winem dzieli Ja służę piweczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts