Bianca 24.01.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ale komnaty masz fajne.... Zazdroszczam ci bardzo A kiedy będą zdjęcia całości i wszysstkiego już na gotowo? Nie żebym cię naciskała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 W zasadzie to już chyba większe roboty mam za sobą, więc mogę się zabrać na poważnie za pucowanie, a nie tylko sprzątanie po kolejnych ekipach W sobotę jeszcze przychodzi hydraulik popodłączać sprzęta i muszę jeszcze elektryka ściągnąć, żeby skończył. Ale to już w zasadzie czyste roboty, więc mogę się zabrać za doprowadzanie podłóg do porządku itd. Garderobę i szafę będę sobie pomalutku budować, zasłony - czekam na info, że przyszło szyny - mogą być lada dzień, zasłony do sypialni w zasadzie gotowe, firanki będą z szynami razem. Dziś dostałam tel., że są firanki do saloniku do odbioru - więc w sobotę odbiorę i będę szyć Zasłony do saloniku są w salonie jeszcze i czekają aż się zbiorę i je kupię, a kupię je, jak się zbiorę i policzę i m potrzebuję na obicia do mebli - mam nadzieję na jakiś rabat, bo materiał jest diablo drogi A renowacja mebli do saloniku chyba będzie musiała poczekać jakąś chwilę (może rok, może dwa ) na kaskę Więc chyba nabędę jakąś niedrogą sofę do saloniku, stół jest, krzesła są i na razie będzie tak Itd itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Czyli zdjęcia będą, jak się uporam z bałaganem na podłogach i doprowadzę je do stanu pokazywalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 lampy takie z podtekstem erotycznym (gołe) to chyba wszystkie takie będę miała . a ta w lustrze łazienkowym to ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 lampy takie z podtekstem erotycznym (gołe) to chyba wszystkie takie będę miała . a ta w lustrze łazienkowym to ty?? Czujne oko konsomolca Ja Jeszcze jakiś czas temu miałam tylko erotyczne lampy, a teraz mi zostały jeszcze bardziej erotyczne, sterczące kabelki Będę je sukcesywnie doprowadzać do przyzwoitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 to powiem Ci że dość szczylowato wyglądasz a chwaliłaś się jakimś poważnym wiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzięki, ale na pewno się "poważnym" nie chwaliłam - raczej niepoważnym Powinnam sobie tylko takie foty strzelać Przynajmniej moich siwulców nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ja od dzieciństwa marzę o siwych włosach(no ale ja to jakaś nienormalna jestem) mam już pewnie 7 sztuk (słownie siedem) rodzina mało sieiejąca to i mnie się nie ima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A ja od dziecka mam je na żywca. Jak się kiedyś w podstawówce urwałam ze szkoły do fryzjera - to baba się darła na cały zakład (wtedy jeszcze salonów nie było ): "15 wiochen i tyyyle siwych włosów" Te wiochny to do końca życia zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 moje dziecko od urodzenia ma 3 siwe na czubku łepka w pierwszej wiochnie życia jej wylazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Siwe to mądre - będziesz miała mądre dziecko Zresztą jeśli to Olga, to i tak nie ma wyjścia Najmądrzejsze w całej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 wybierając imię miałam w oczach ruską księżną z takim imieniem cały świat przed nią a co do mądrości to na razie nie mądra a przemądrzała ale u pięciolatków to niestety normalne(wytrzymam, w końcu wyrośnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Myślisz Pytanie tylko kiedy Założenia moja mama miała takie same Św. Olga to zresztą mądra baba była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 mój ojciec wybierając mi imię o Osieckiej myślał ale ja chyba w inną Agnieszkę "się wdałam" ale nie w tą świętą na pewno a co do Olgi to nie spotkałam ani jednej przeciętnej wszystkie charakterne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wiesz, jak sobie poczytałam żywot św. Olgi, to ona świętą została głównie za wprowadzenie chrześcijaństwa w Ks. Kijowskim. Wprowadzałam głównie toporkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a czytałaś o tych posłańcach od zalotnika co ich w łaźni ugotowała i o podatku w postaci wróbla od chałupy co to płonące coś tym wróblom przywiązała i puściła do domu, i całą wiochę z dymem puściła?? mocarna kobieta i nie ze swojego czasu jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 I skróciła o głowę paru podskakujących szlachetków, co to im się wydawało, że babie na łeb wejdą i będą robić, co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 O.k człowieka nie ma chwil kilka a tu co ????????? Chałupa gotwa na imprezkę, świetnie!! Zazdrość mnie ogarneła, a ja okien nadal nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.01.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Tosinku, Kochanie, jak się zatęskniłaś za myciem okien, to ja serdecznie zapraszam - jeszcze jestem przed A tak na serio, też zapraszam - piwko w lodóweczce się chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a na ciepło coś nie masz?? jakiś grzaniec mi się marzy od kilku dni nie mogę się rozgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts